Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wuhuu maraton başladı hadi bakalım..hepimize kolay gelsin kızlar çok eğlenceli olacak benim için :) benim kurbanım çok da detaylı anlatmamış kendini, ama onu mutlu edicek bir paket hazırlamak için çabalıycam :)
Benim gibi, tanıtım topiğinde durup durup kendi yazdıklarını okuyan bir deli daha var mıdır acaba
Bu arada hediyelerimden biri hazır bile :)
Benim gibi, tanıtım topiğinde durup durup kendi yazdıklarını okuyan bir deli daha var mıdır acaba
Bu arada hediyelerimden biri hazır bile :)
:))) vardır vardırrrr :)))))) bende bikaç küçük şey almıştım. umarım beğenilir ne diyim :))))
evet canım bende aynı sen
Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzel oldu Hala 'şunu da yazsam iyiymiş' dediğim şeyler var. Ama benim yazdığımın çeyreği kadarını yazanlar da var. Onları görünce de kendimi kötü hissediyorum amma yazmışım diye
bende aynen kendı yazdıklarıma bakıyorum destan yazmısım bıde baskalrınınkını okuyorum ben mı abartmısım dıyorm ama kolaylık saglamak acısından cok yazmak ıyı bence benım hedıye alcagım kısı cok acıklamamıs ben cok korkyorm begenmezse dıye ya yarın hedıye almaya baslarm galıba umarm begendıreblırızz :))