Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çekiliş 2 gün sonra pazar günü
2 adres daha geldi kaldı 2 ama biri banlı ne yapsak ya banın açılmasını beklesekmi bilemedim evet çekiliş pazar günü
Anaaaaaam çok heyecanlı olacak ilk kez katılıyorum bugün ne yapabilirim ne hazırlayabilirim diye düşündüm durdum.
Ben birşey sormayı unuttum ya Sevgicim hani çikolata mecburi ya ben çikolatayı kendim yapsam olurmu acep canım.Almak sorun değil ama elim değsin istiyorum.
Anaaaaaam çok heyecanlı olacak ilk kez katılıyorum bugün ne yapabilirim ne hazırlayabilirim diye düşündüm durdum.
Ben birşey sormayı unuttum ya Sevgicim hani çikolata mecburi ya ben çikolatayı kendim yapsam olurmu acep canım.Almak sorun değil ama elim değsin istiyorum.
Canım nasıl kolayına geliyorsa öyle yap maksat karşındakini mutlu etmek unutma 😉Anaaaaaam çok heyecanlı olacak ilk kez katılıyorum bugün ne yapabilirim ne hazırlayabilirim diye düşündüm durdum.
Kendi adıma konuşabilir miyim?:26::26: sey_ren bana çıkarsan ellerinle yapabilirsin yaptıklarının sessiz takipçisiyim bayıldım hepsine
Aaa ben çikolata mevzusunu bilmiyordum. Konuyu okuyunca da göremedim açıkçası :26:
Sevgi'cim, zorunlu olan şeyler varsa onları konudaki ilk mesajında ve yine son sayfalarda iletebilir misin canım? Benim gibi bilmeyenler olabilir Bi eksiğimiz olmasın, kimsenin gönlü kalmasın
yaa bnde katılmak istiyordum geç mi kaldım