- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
solitarywomen
msj kutunu boşaltırmısın
sevgi hanımcım kusura bakmayın boşalttım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solitarywomen
msj kutunu boşaltırmısın
Canım sıkma canın azıcık bekle bakalım. Bir çaresini bulacağız elbet. 1-2 gün bekle olur mu?
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar...Ben kime çıktım acaba merak etmeye başladım
bende aynen kendı yazdıklarıma bakıyorum destan yazmısım bıde baskalrınınkını okuyorum ben mı abartmısım dıyorm ama kolaylık saglamak acısından cok yazmak ıyı bence benım hedıye alcagım kısı cok acıklamamıs ben cok korkyorm begenmezse dıye ya yarın hedıye almaya baslarm galıba umarm begendıreblırızz :))
ya o kadar heyecanlıydım kursağımda kaldı
bendeeeeee meraktan oluyorummmm
ya benim alacağım kişi tanıtmış tanıtmasına da genelde sevmediklerinden bahsetmiş seçimde zorlanabilirim yani :) bende almaya başlayacağım hemen umarım beğenir
Evet, biz de zaten sırf böyle sıkıntı olmasın diye bol bol yazdık, değil mi? Ama beğenmeme durumu olacağını sanmıyorum. Ne olursa olsun, tanımadığı birinden içinden geldiği şekilde hazırladığı, özendiği hediyeleri almak mutlu eder insanı
Hepimiz zaman ayırıp hiç tanımadığımız kişilere hediye alacak ve eminim zevkli olacaktır benim merak ettiğim belli bi fiyat limiti varmı sonra sorun olmasınbana hedıye alcak arkadsım bi dal çiçek yollasan o bile beni inanılmaz mutlu edıcek emın olablrsııın
ki eminim herkes de benmle aynı fkrdedır cünkü dediğin gbi canım özenerek hazırlanms bı hdye almak paha biçilemez ömr byu hatıra
neden kursağında kalıyor ya ben burdan bas bas bağırdım msjımıda yolladım tanıtmazsa bi çikolata bi don tamam niye stres oluyorsun kendisi bilir hediyeleri göndermeye nerden baksan 20 gün var stres yapmanı gerektirecek bişi yok cnm
kurbanım beni bekleee
çok güzel bi kızçe çıkmış vallahi bana ya
Benim gibi, tanıtım topiğinde durup durup kendi yazdıklarını okuyan bir deli daha var mıdır acaba
Bu arada hediyelerimden biri hazır bile :)