- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 36
istanbul da da olsa fizan da da olsa kaderinizde varsa buluşursunuz salep içersiniz cnm
valla kımse yookk seslı seslı guluyorummm hehhehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbul da da olsa fizan da da olsa kaderinizde varsa buluşursunuz salep içersiniz cnm
oyle salep mı olur yaaaaaaaaa. Faydasız onlar. Dün niye almadınn hııııı o kadar canını çektırdımmmmmmm
hava soğuk ama kim çıkacak şimdi :d ilk çıktığımda alıcam yoksa şişecek bi taraflarım Ya canım nefsimi köreltsin diye yapacaktım en azından. hiç gel ben sana yaparım demiyosun küstüm
bitane daha hediye eklendı bak hediyelerın olduğu topiğeeeeeeeee
hatunnn adamm taa istanbulda kavuşucaz 25 de galıba soylemıyr suprız yapıcak o zaman salepp mi içsek ne yapsak:26::26::26: Gerçi ben kışın salepden başka bişey içmiyorum ama[/QUO
evli olan bayanlar bugün hepimiz salep içip kocalarımızada içerirsek yandık valla
çok fenasınnnnnnnnnn
hatunnn adamm taa istanbulda kavuşucaz 25 de galıba soylemıyr suprız yapıcak o zaman salepp mi içsek ne yapsak:26::26::26: Gerçi ben kışın salepden başka bişey içmiyorum ama[/QUO
evli olan bayanlar bugün hepimiz salep içip kocalarımızada içerirsek yandık valla
yok canım kocam içmesin ben içeyim yeter
biz regl dolayısıyla kapalıyız
Eveeeeet hediyelerimi kutuya koyup ben de bugün kargoya vereyim. Bekle beni kurbanım, sürprizlerin geliyooooor
hadi bakalım senin kurbanın da az merak etmedi yani haketmişti artık
Çok kötüsün ya Hülyanın katili gönderme ona hediyelerini
Gelmeyecek zaten benim hedaaayelerim:18:
O zaman ben olamam ki ama yanlış yazdın kurbanım istanbuldan bekar ve öğrenci çooooooookta şirin bi kız yazacaktın dimi dimi
Ahaaaa bunlar benimkiler galibaaaa
Dövseydin kargocuyu
Sorma, göndereyim de onun da merakı dinsin, kıyamam
Bu arada buralara kar yağıyooo
Yahu nerden biliyorsunuz birbirinizin kurbanlarını vay hınzırlar
Ben şimdi bekarım salep içince yerimde duramazsam ne olacak