2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

Düğün fotoğrafçısını ayarlayan var mı kızlar?

merhaba tugce..naber tatlım??

vallaha biz bir fotocuya bağımlıyız maalesef..ersel'e..maalesef..bende şahsi olarak onu seçmezdim..çünkü biz aslında düğün sonrası bir çekim istiyorduk, çok stresli olmasın diye..(normal bir çekim, trash shooting değil)

ama burda ayrı bir topic açılmış 2014 izmir düğün fotocular diye galiba .. 900tl den 5000tl ye kadar seçenek var..:)

İzmir gelinleri nasıl gidiyor hazırlıklar?

benm kuaförüm eksik daha bide gelinliğime nerede diktireceğimi bilmiyorum ve kına zıngırtılarını nerden alıcağımı bilmiyorum..

2 hafta sonra 'sezon' açılıyormuş..öyle dedi bir kına eşyası satan dükkan..500 tl lik bir bindallı 700 tl oluyormuş..elimi çabuk tucakmışım..:KK1::KK1::KK1:

sizlerde nasıl gidiyor hazırlıklar??

merhaba tugce..naber tatlım??

vallaha biz bir fotocuya bağımlıyız maalesef..ersel'e..maalesef..bende şahsi olarak onu seçmezdim..çünkü biz aslında düğün sonrası bir çekim istiyorduk, çok stresli olmasın diye..(normal bir çekim, trash shooting değil)

ama burda ayrı bir topic açılmış 2014 izmir düğün fotocular diye galiba .. 900tl den 5000tl ye kadar seçenek var..:)

erseli biliyorum canım.
onunla çalışmıştık zamanında.
Ben de açıkçası düğünden sonra bir çekim düşünüyorum.
evet canım fiyatları gördüm. ayrıca kamerada istersen fiyat artıyor.
Hani gelsinler kuaföre sonra da evden çıkışımı görüntülesinler dersen fiyat artıyor.
sen düğününü izmir konağında mı yapacaksın canım?
oranın anlaşmalı fotocusu ersel.

benm kuaförüm eksik daha bide gelinliğime nerede diktireceğimi bilmiyorum ve kına zıngırtılarını nerden alıcağımı bilmiyorum..

2 hafta sonra 'sezon' açılıyormuş..öyle dedi bir kına eşyası satan dükkan..500 tl lik bir bindallı 700 tl oluyormuş..elimi çabuk tucakmışım..:KK1::KK1::KK1:

sizlerde nasıl gidiyor hazırlıklar??

ben de daha kuaförü ayarlamadım canım.
bindallı da giymek istemiyorum ben. kırmızı bir tuvalet düşünüyorum sadece.
kına eşyalarını kemeraltından alırsın.

erseli biliyorum canım.
onunla çalışmıştık zamanında.
Ben de açıkçası düğünden sonra bir çekim düşünüyorum.
evet canım fiyatları gördüm. ayrıca kamerada istersen fiyat artıyor.
Hani gelsinler kuaföre sonra da evden çıkışımı görüntülesinler dersen fiyat artıyor.
sen düğününü izmir konağında mı yapacaksın canım?
oranın anlaşmalı fotocusu ersel.

evet..her ayrıntı ekstraya giriyor..benm içn video çekimi önemli..bizim 2 ayrı şehirlerde düğünmz olucak, diyerindede fotoları cektirirz artık..

evet, ersel hem izmir konağı hemde saime sultan yalısı ile anlaşmaları var.

evet sabahtan akşama kadar, 2 ekip video çekim, 7 dakkalık short clip olarak 1500tl..ama süper oluyor..çok güzel bir anı..erselde album yapmıyorlar ama..yanı elbet yapıyorlar fakat fiyatın içinde değil malesef..buda aşırı anormal yanı..normalde binlerin üstünde olan fiyatlarda, albumleri neredeyse arkanda atıyorlar..:KK14::KK14:

ben de daha kuaförü ayarlamadım canım.
bindallı da giymek istemiyorum ben. kırmızı bir tuvalet düşünüyorum sadece.
kına eşyalarını kemeraltından alırsın.

evet.hiç sorma bindallı mevzusunu annem çok istiyor..:/

bizde bindallı zaten kına yakma esnasında giyilir..yarım saatliğine işte..onun hariçinde, evet, tuvalet giyilir..:))

evet.hiç sorma bindallı mevzusunu annem çok istiyor..:/

bizde bindallı zaten kına yakma esnasında giyilir..yarım saatliğine işte..onun hariçinde, evet, tuvalet giyilir..:))

kafama kırmızı işlemeli örtü örteriz bindallıya gerek yok. ama aldırırlar mı bana bilemem :)

kızlar bu arada gelinlik fiyatları hakkında diktirenler, hazır alanlar biraz bilgi verebilir mi? ben daha hiç bir yere bakmadım ve kafamda şöyle olsun dediğim bir model bile yok çok kararsızım :KK43: sizlerin fiyat aralığı nasıldı?

kızlar bu arada gelinlik fiyatları hakkında diktirenler, hazır alanlar biraz bilgi verebilir mi? ben daha hiç bir yere bakmadım ve kafamda şöyle olsun dediğim bir model bile yok çok kararsızım :KK43: sizlerin fiyat aralığı nasıldı?

Gelinlikler 2 milyardan başlıyor canım.
Ben 2,5 milyara diktiriyorum. :KK34:

kısmetse inciraltında olacak benim ki canım.
senin ki nerde olacaktı canım?

balçovada olucak allah kısmet ederse cnm...:)

bakalım bakalım..

yoğun gececek gelecek aylar..sıfırdan bir hayat başlıyor her evlenen çift için..yaaa..:)

plan plan plan..her şıkkın arkasına bir tık..:KK14: ama daima relax ve cooooll..:KK70:

balçovada olucak allah kısmet ederse cnm...:)

bakalım bakalım..

yoğun gececek gelecek aylar..sıfırdan bir hayat başlıyor her evlenen çift için..yaaa..:)

plan plan plan..her şıkkın arkasına bir tık..:KK14: ama daima relax ve cooooll..:KK70:

evet canım rahat olmak lazım.
benim 2 ay gibi bir süre kaldı bir de.
eksikler var ama moral bozmak yok. tam gaz ileri. :)

evet canım rahat olmak lazım.
benim 2 ay gibi bir süre kaldı bir de.
eksikler var ama moral bozmak yok. tam gaz ileri. :)

aaa evet yaa..senin az kalmıştı..olsun..telaş yok..herşey zaten olup bitecek..yani..strese gerek yok..sadece insan kendisini ve etrafdaki insanları üzüyor bu şekilde..

X