2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

selam kızlar herkese.. hayırlı uğurlu olsun inşallah herşeyiniz okudum tüm sayfalarıı benim nişanlım nisanda dönüyor ve nişan tarihimiz olan 24 ağustosu istiyoruz nikahımız için gelir gelmez hazırlıklara başlıcaz.. bugün miss defneye ve viven angele gittim gelinlik için sinir sistemim çöktü düğün ne zaman dediler ağustos deyince ah vah tüh çok geç kalmışsın dediler şok oldum.. benim size asıl sorum; biz düğün değilde nikahtan sonra yemek vermek istiyoruz bunun için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

selam kızlar herkese.. hayırlı uğurlu olsun inşallah herşeyiniz okudum tüm sayfalarıı benim nişanlım nisanda dönüyor ve nişan tarihimiz olan 24 ağustosu istiyoruz nikahımız için gelir gelmez hazırlıklara başlıcaz.. bugün miss defneye ve viven angele gittim gelinlik için sinir sistemim çöktü düğün ne zaman dediler ağustos deyince ah vah tüh çok geç kalmışsın dediler şok oldum.. benim size asıl sorum; biz düğün değilde nikahtan sonra yemek vermek istiyoruz bunun için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Canım hiç te geç değil.
Niye öyle dediler anlamadım.
Güzelbahçe tarafında şirincan var bildiğim.
Balçovada izmir konaklarını da sorabilirsiniz canım. yemekleri ve atmosferi güzel.
Hayırlı uğurlu olsun canım.

Vivien angel tam bir gerizekalı ya bn zaten gıcık oldum ordaki kıza

Canım hiç te geç değil.
Niye öyle dediler anlamadım.
Güzelbahçe tarafında şirincan var bildiğim.
Balçovada izmir konaklarını da sorabilirsiniz canım. yemekleri ve atmosferi güzel.
Hayırlı uğurlu olsun canım.

Vivien angel tam bir gerizekalı ya bn zaten gıcık oldum ordaki kıza

sormayın kızlar haziranda düğünü olan bi arkadaşım aldı gelinliğini benim konum açılınca ay sen çok geç kalmışsın kafanda bi model bile yok mu falan sinirlerim alt üst oldu nişanlımla konustum ben gelene kadar gelinlik bak karar ver gelince gezmeyelim direk alalım madem öyleyse dedi..

canım evet izmir konağı tamamen aklımdan çıkmştıı oraya bak bakayım şirincanda canlı müzik var mı peki?

arkadaşlar bornovada beyaz saray düğün salonunu biliyomusunz izmir dışındayım gidip göremedm kayınpederim oraya tutmayı düşünüyo bilgisi olan varmı ?????

ayy böyle bir thread bulduğuma çok sevindimmm !!!!

bizde ağustosta evleneceğiz allah kısmet ederse..:))

yani ama biz hic heycan yapmıypruz gibi..:) çok garib bir şekilde..herşey yavaş yavaş hal oluyor nasıl olsa..

herkes için mükemmel olmasını diliyorum..

bu ara gelinlik - bindallı diktirme konusunda çok endişelerim var..nerde? fıyat-kalite sorunu..herkesin ağzından başka bir marka çıkıyor...

bide kına geçeleri için değişik fikirler istiyorumm..değişik ( comakta dudaklar ve bıyıklar - cakepops ve cookie pops felan hariç )

selamlar kızlar

:KK9::nazar::KK1:

sormayın kızlar haziranda düğünü olan bi arkadaşım aldı gelinliğini benim konum açılınca ay sen çok geç kalmışsın kafanda bi model bile yok mu falan sinirlerim alt üst oldu nişanlımla konustum ben gelene kadar gelinlik bak karar ver gelince gezmeyelim direk alalım madem öyleyse dedi..

canım evet izmir konağı tamamen aklımdan çıkmştıı oraya bak bakayım şirincanda canlı müzik var mı peki?

Şirincanda alkol yok yalnız canım. Müzikli değil sanırım.
Fakat izmir konağı uygun olabilir. :KK34:

ayy böyle bir thread bulduğuma çok sevindimmm !!!!

bizde ağustosta evleneceğiz allah kısmet ederse..:))

yani ama biz hic heycan yapmıypruz gibi..:) çok garib bir şekilde..herşey yavaş yavaş hal oluyor nasıl olsa..

herkes için mükemmel olmasını diliyorum..

bu ara gelinlik - bindallı diktirme konusunda çok endişelerim var..nerde? fıyat-kalite sorunu..herkesin ağzından başka bir marka çıkıyor...

bide kına geçeleri için değişik fikirler istiyorumm..değişik ( comakta dudaklar ve bıyıklar - cakepops ve cookie pops felan hariç )

selamlar kızlar

:KK9::nazar::KK1:

Merhaba canım. :KK3:
Daha sizin vakit var ondan heyecan yoktur canım. birkaç ay kala olur. :)
Nereyi istiyorsan oraya diktir canım.
İçine siniyorsa tamamdır. :KK34:

Merhaba canım. :KK3:
Daha sizin vakit var ondan heyecan yoktur canım. birkaç ay kala olur. :)
Nereyi istiyorsan oraya diktir canım.
İçine siniyorsa tamamdır. :KK34:

evet ondan olabilir..:) gaayet cooluz yani..

işte nereye diktireyim?! sorun bu? bi tanıdık whit**** a diktrdi..hüngür hüngür ağladi bide tonla para ödenmiş oraya..nişanlığımı alsancakta diktirdim bir 'MODACI' ya :KK70::KK1: çokta değmedi yani..:)))))))))

bilemicem..sankı kemeraltındakı terzileri ve atölyeleri es geçmemek lazım..

bu ara kızlar..bende mekanlar, fiyatlar, wedding plannerlar havada uçuşuyor..:) eğer bilmek istediğiniz bişey varsa..

Son düzenleme:
evet ondan olabilir..:) gaayet cooluz yani..

işte nereye diktireyim?! sorun bu? bi tanıdık whit**** a diktrdi..hüngür hüngür ağladi bide tonla para ödenmiş oraya..nişanlığımı alsancakta diktirdim bir 'MODACI' ya :KK70::KK1: çokta değmedi yani..:)))))))))

bilemicem..sankı kemeraltındakı terzileri ve atölyeleri es geçmemek lazım..

bu ara kızlar..bende mekanlar, fiyatlar, wedding plannerlar havada uçuşuyor..:) eğer bilmek istediğiniz bişey varsa..

Ben gelinliğimi diktiriyorum çankayada canım.
Ben de alsancakta modacıya diktirmiştim nişanlığımı.
Gerçi herkes beğendi. ama tabi pahalı oluyor.
Bu konularda rahat olmak lazım aslında.
Üstüne çok gidince birşeyler ters gidiyor.

Ben gelinliğimi diktiriyorum çankayada canım.
Ben de alsancakta modacıya diktirmiştim nişanlığımı.
Gerçi herkes beğendi. ama tabi pahalı oluyor.
Bu konularda rahat olmak lazım aslında.
Üstüne çok gidince birşeyler ters gidiyor.

evet canım..pahalılığından nazaran, sade bişe istedim ve yok yani..bulamadım..diktrmk zorunda kaldm !!

bende çankayayı bi iyice gezmem lazım sanırım.. sizin düğün nezaman canm? az kaldı galina gelinlikler dikiliğine göre ..:)))

Son düzenleme:
evet canım..pahalılığından nazaran, sade bişe istedim ve yok yani..bulamadım..diktrmk zorunda kaldm !!

bende çankayayı bi iyice gezmem lazım sanırım.. sizin düğün nezaman canm? az kaldı galina gelinlikler dikiliğine göre ..:)))

Kısmetse 2 mayısta canım. :KK34:
evet biraz gez bakın bakalım.
çok didikledin mi işler tam tersi yönde ilerliyor. O yüzden olumlu bir tutum içinde olmak lazım canım. :KK34:

Kuaför tavsiyelerinizi bekliyorum İzmir gelinleri. :KK34:

ay vallaha kuaför deme..:)))

çok zorluk cekıyorum ben türkiyede..:KK43: maalesef..ne istediğinin tersini yapıyorlar.ha buna osça da cözüm getiremez..

bir tane cocuk vardı..hatayda çalışıyordu..zinciri vardı, makas simgesi ile..o süüüüper sac kesip topuz yapıyordu..ama yok..gitmiş maalesef..

modernlikten ve sadelikten anlıya okadar az kuaför varki..maalesef..

ay vallaha kuaför deme..:)))

çok zorluk cekıyorum ben türkiyede..:KK43: maalesef..ne istediğinin tersini yapıyorlar.ha buna osça da cözüm getiremez..

bir tane cocuk vardı..hatayda çalışıyordu..zinciri vardı, makas simgesi ile..o süüüüper sac kesip topuz yapıyordu..ama yok..gitmiş maalesef..

modernlikten ve sadelikten anlıya okadar az kuaför varki..maalesef..

Mecbur bir yeri seçicez canım.
Hayırlısı bakalım. :KK34:

Kızlar selam bir şey sormak ıstıyorum cogunuz dugun mekanı ışını hslletmussınız. Once dugun mekanını istediğiniz tarihe ayarlayıp ona göremi nikah tarihi aldınız yoksa once nikah tarihi aldınız sonra dugun mekanımı ayarladınuz ?

Kızlar selam bir şey sormak ıstıyorum cogunuz dugun mekanı ışını hslletmussınız. Once dugun mekanını istediğiniz tarihe ayarlayıp ona göremi nikah tarihi aldınız yoksa once nikah tarihi aldınız sonra dugun mekanımı ayarladınuz ?

benm bildiğim..nikah için gerekli oran evrakların 6 aylık bir geçerlilik süresi var..yaniönce mekanı belirledik biz..daha sonrada nikah memurunu ayarlıcaz işste tüm raporlarla felan..

herhangi bir nikah memuru zaten atanıyormus, düğünden bir hafta evvel bile başvursan..

şimdi bide izmirde düğün fuarı vardı..mekanlar hızla dolar diye düşünüyorum..

nezamana düşündünüz düğününüzü? :)

şimdiden hayırlı olsun..

benm bildiğim..nikah için gerekli oran evrakların 6 aylık bir geçerlilik süresi var..yaniönce mekanı belirledik biz..daha sonrada nikah memurunu ayarlıcaz işste tüm raporlarla felan..

herhangi bir nikah memuru zaten atanıyormus, düğünden bir hafta evvel bile başvursan..

şimdi bide izmirde düğün fuarı vardı..mekanlar hızla dolar diye düşünüyorum..

nezamana düşündünüz düğününüzü? :)

şimdiden hayırlı olsun..

Öncelikle cevabın ıcın teşekkür ediyorum canım. Ekim ortası gıbı düşünüyoruz biz ama daha once burada yıne okumuştum once salonu tutmuşlardı sonra nikah tarihi almışlardı. Demek doğruymuş ben tam tersi zannedıyordum. Teşekkürler sızınde Hayırlısı olsun mutlüluklar şimdiden :)

canım ben önce düğün yerimi ayarladım.
nikah tarihimi de daha almaya gitmedim. ama onu da alıcam inşallah.
genelde böyle yapıyorlar.

X