2014 ikiz anneleri

Ben 30. Haftadan sonra hep evdeydm. Hic disari cikmadm. Hic is yapmadm. Kasilmam da yoktu. Sanirim 37 de dogurdm ama daha fazla kalabilirlerdi. Kizim 2730 oglum 2620 dogdu. 37+1 de dogurdm..yedigime ictigime son zamanlarda pek dikkat edemedim:(cunku 9 ay fazla kastim kendimi 7. Aydan sonra biraz yeme icme konusunda saldim.
 
maşallah , kiloları ve doğum haftaları güzelmiş :) darısı başımıza..
 
Ben 30. Haftadan kalabilirlerdi. Kizim edemedim:(cunku 9 ay fazla kastim kendimi 7. Aydan sonra biraz yeme icme konusunda saldim.
canm bilgiler icn tesekkur ederim :)bnde ewdeyim 30. haftadan itibaren.her hafta nstye giriyom cok az da olsa bi bebk de kasilma cikiyo ama digetin de yok cok sukur. dinleniyom ama fazla yatmk da zorluyo beni siz nstye giriyormydnz hic? dua edelim Allah yardimcmz olsun hepimizin
 
Ben 36. Haftada nst ye girdim. Ama duz yatamadigim icin olcum olamadi. Dr de cok uzerinde durmadi. Ben yatamiodum sadece oturabiliodum.
 
Günaydın anne adayları,
aranızda ikizlere hamile olup özel sağlık sigortası kullanan varmı acil cevap bekliyorum
muayene ücreti normalin iki katı veya daha fazlası alındı ve sigortamdan kaynaklı olduğu çoğul gebeliklerde bu şekilde alındığı söylendi böyle birşey yaşayan yada yok bende kullanıyorum ama böyle olmadı diyen lütfen cevap yazssın..
 
Merhaba arkadaşlar,
Pazartesi yada Salı minnoşlarıma kavuşacağım inşallah.
Ancak son 1 hafta çok zor geçiyor,of berbat basur oluştu.Geceler kabus oldu,sık kalkıyorum.Neyse herkes böyle yaşayacak diye bir şey yok.
İnşallah sizde bu haftaları górürsûnûz.
Allahım bana dayanma gûcû versin:))
 
36 haftaya gelmiş olmana çok sevindim eminim bide bana sor diyorsundur sıkıntıların artmış ama en azından yavruların küveze girmez şimdiden gözün aydın doğumun ve sonrası kolay olsun ALLAH C.C yardım etsin
 

Saglikla kucagina alursin insallah.darisi basimiza.ne yaptin 36 aya kadar durmalari icin.hep yattin mi?ben de cok isterim 36-37.haftalara kadar kalmasini.
 
Saglikla kucagina alursin insallah.darisi basimiza.ne yaptin 36 aya kadar durmalari icin.hep yattin mi?ben de cok isterim 36-37.haftalara kadar kalmasini.

Evet 22.haftadan sonra rahim açılmasından dolayı serklaj yapıldı.İşte bundan sonra hareketlerim kısıtlandı ve yatarak geçirmeye başladım.Ayrıca haftada bir düşûk önleyici iğne vuruldum.Hergün sabah aksam progestan
hap içtim.Zaten bu ilaçların yararının yanında kabızlık yaptı.İyi beslendim,gûnde en fazla toplamda 1 saat kadar ayakta kaldğm.Dua edip,tesbih çektim,hep 36.haftaya gelcem diye kendimi inandırdım.Birde 34. Haftada ciğer geliştirici iğne yapıldı.Bebeklerin kilosu 2600 ar gr
Çıktı:)İnşallaş sizlerce kolayca bu haftaya gelırsıniz ve sağlıkla kucağı
mıza alırız.
 
Canim cok soru sordum ama cok endise ediyorum erken dogarsa diye.o yuzden ona gore davranayim daha zamanim var nasil olsa.peki sen rahimde acilma olmadan once nasildin ne yapiyordun.normal gunluk hayatina devam mi ediyordun o yuzden mi acilma oldu ya da alakasi yok olacagi vardi da mi oldu.cnku benim doktorum cok evhamli.beni transferden beri hala bugun olmus yatiriyor.ilk uc ay tehlikeli diyor.ikinci uc ay ne diyecek bilmiyorum.yatmaya cok odaklandigim icin acaba dogana kadar mi yatmam lazim anlsmaya calisiyorum.sagol cevaplarin icin.
 
maaşaALLAH bebiklere bende 14.haftada serklaj oldum 13.hafta başlayıp 19. haftada biten kanamam oldu inşaALLAH bende 30 dan sonraki haftaları görürüm
 
canım bende tüp bebekle hamileyim 3 tane dondurulmuş embriyo transfer edidi transferin 16.günü adet tarzı kanamam oldu beta-hcg 1190 çıkmıştı dr.uma göre embriyonun biri düştü şuan ikiz olarak devam ettim.dr.um işe gidebileceğimi yatmama gerek olmadığını söyledi ama ben yıllık izin alarak gitmedim 12+5 haftalıkken kontrole gittim bence işine git herşey yolunda dedi ben yine gitmedim 13.hafta bir kanama geçirdim ama ne kanama iki gün hastanede yattım dr. bana yat dedi 14. hafta seklaj oldum hala yatıyorum heyet raporluyum arada bir acillik oluyorum bir gün hastanede yatıp çıkıyorum yavrularım dayanıyor inşaALLAH vakitli doğarlar
 

Ben ilk ûç ay fazla dikkat
etmedim.Öğretmenim çocukları okuma bayramı için danslar çalıstırdım,epey zıpladım:)
2. Ayda da aynı şekilde pazar alışverislerimi yaptım,ağır taşıdımda.Yani çok yormasamamda yine hareketli ve ayakta kaldım.Ayrıntılı ultrasonda tesadüf açılmayı óğrendim.Yani bunları yapmamaya dikkat et.Dr nin sıkı takip etmesi güzel.
Evet 32. Haftaya kadar arada sandalyeye oturup basit yemekler yapabilirsın.30 dansonra bol ye bebekler kilo alsın.Ve 34 e kadar risk devam ediyor,30 dan sonra çok daha yat,ayakta fazla kalma.Kesinlikle 36-37 leri görürsün,bu zamana gelmissin çûnkü,sevgiler.
 

Canim insallah acele etmez bebeklerin.Allah yardimcimiz olsun.herseyimuz yolunda gitsin insallah.cok sag ol.demek ki yine de dikkat etmek cok fazla ayakta kalmamak gerekiyor.ozellikle son aylar.
 
Canim insallah acele etmez bebeklerin.Allah yardimcimiz olsun.herseyimuz yolunda gitsin insallah.cok sag ol.demek ki yine de dikkat etmek cok fazla ayakta kalmamak gerekiyor.ozellikle son aylar.
canım ben 2014 ikiz anneleri topiğini ilk sayfadan itibaren okudum kendini iyi hissedip hareket halinde olan bazı anneler belli bir sureyi sıkıntılı yada hastanede geçirdiler özellikle topiğin sahibi her zaman dikkat edin kızlar ben kendini 20 haftaya kadar esirgemedim iş yaptım dışarı çıktım ie gittim dedi çünkü kanama geçirmiş sonrada 1,5 ay kadar hastanede yatıp öyle doğum yaptı bende erken doğumdan korkuyorum hiçbişey yapmadığım halde çok sıkıntım var o yüzden bol bol dinlenmekten yanayım hepimiz inşaALLAH 37.haftaları görürüz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…