- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- Konu Sahibi durudenizderya
- #15.141
canım ben de hala progestan kullanıyorum tedavide transfersen sonra iğneye başladım test günüme kadar sonra crinonel jeli kullandım...sonra düşük tehlikesi geçirince progestan tablete başladım ağızdan içinde ben de sarhoş gibi oluyordum yaklaşık 2 aydır tabletini vajinadan fitil şeklinde kullanıyorum gece yatmadan çok rahat oluyor gerçekten doktoruna seni rahatsiz ettiğini söyle... tableti fitil olarak kullan
Kuzum yaklaşık bir ay önce çook akıntım oluyodu resmen altim islaniyodu günlük ped bile kar etmiyodu. Drum vajende sivi var baya kullandigin ilaçlar olabilir dedi. Transferden sonra bende progestan ve crinoneyi alttan almistim.Crinone ve progestan birikmis içimde. Yaklaşık 2 avuc dolusu ilac çıkardı drum. E durum böyle olunca ağızdan alsan daha iyi dedi. Kötü olduğumu söyledim bi daha dene olmazsa yine alttan al progestani dedi. Bi gün ictim yatmadan. Sabah bi uyandim hic bi yerim tutmuyor. Gun boyu pert gezdim :) şimdi yine alttan aliyorum ins içimde cozunuyodur. Ins faydası oluyodur. Haftaya şeker yüklemesi icin arastirma hastanesine gitcem ama 15 inde kendi drumda randevum var orda Belli olur artık