- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- Konu Sahibi durudenizderya
- #15.021
Ayni haftalardaymisizzzzzxz bol bol haberlesiriz bundan sonra ay cok mutlu oldum ikizlerimin ikiz arkadaşları olcaaaaak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 18. haftadan beri evdeyim canım düşük riski geçirdim bende..
isim düşünüyoruz daha bakalım siz seçtiniz mi??
Evet kismetse erkek ali eren kizda ılgın deniz olacak noyetimoz bu bakalım rabbim kismet ederse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayni haftalardaymisizzzzzxz bol bol haberlesiriz bundan sonra ay cok mutlu oldum ikizlerimin ikiz arkadaşları olcaaaaak
Herkese merhabalar nasilsiniz arada yazıyorum ama tam anlamıyla tanışma imkanımız olmadı bi türlü. Ben de tüp bebek yöntemiyle çift yumurta ikizlerime hamis kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şimdiye kadar herşey iyi gidiyordu. Sin 1 haftadır bidiklarim kaburgalarimi acitmaya başladı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada meleklerimin biri erkek biri kiz isim olarak da Irmak ve Toprak düşünüyoruz. Tabi sin anda degismezse. Siz isim düşündünüz mü?
merhaba canım bende çok sevindim cinsiyetleri nee???
slm cnm bende tüp bebek yöntemiyle çift yumurta ikizlerime hamişim ikisi de kız olacak Allahın izniyle
benimde artık kaburgalarım acımaya başladı bebişler içeride yer açıyorlar galiba
Biri kız biri erkek canım. Seninkilerin cinsiyeti ne
Hosgeldin sekerim seninle de ayni haftadayiz. Ne guzel ya 4 kisi olduk bak 23.-24. haftalarda
Icim rahatladi valla bizim hamileligimiz biraz farklı olduğu için birbirimizi ancak biz anlariz. Etraftan yapilan yorumlar hep tek gebeligr göre oldugu icin can sıkıyo kafa karıştırıyo bazen. Demek iki tanr kizin olacak ayy maşallah isom düşündünuz mu kizcelerine ♥
Benim tek yumurta ikizi ikisi de kız canım Allah nasip ederse birbirlerine çok benziycekler
evet cnm haftalar aynı gidiyo ne güzel burda birbirimize destek olmamız lazım herkesin gebeliği farklı oluyo bence heleki tek gebelikle asla kıyaslamayalım kendimizi
isim konusunda henüz net değiliz yakında netleşir heralde
arkadaşlar bende 13 haftamdayım. memleketime geldim ilçedeyim .burda imkanlar kısıtlı bayramı burda geçireceğim. burda doktora gittim bana 3 kalp sesi duyduğunu söyledi bize de dinletti ama anlayamadık tam. ikizken üçüz olabilir mi . yarın ilde üniversite hastanesine gideceğim ama çok merak da ediyorum. herşeyin hayırlısı
Kesinlikle katılıyorum canım isim konusunda da insan çok kararsız kalıyo ya. Hadi bakalım hayırlısı ♥
Canim hosgeldin. baştan beri gittiğin dr hep iki kalp sesi duyduysa ikizdir o. Hem 13. Haftaya gelmissiniz üćüz olsaydi simdiye kadar belli olurdu. Bu saatten sonra meydana cikacagini sanmiyoru..Ilcede ultrasonla mi dinledi, yoksa kalp sesi dinleme cihazı ile mi? .Eğer cihazla dinlediyse yanılma payı yuksek oluyor, hakkınızda hayırlısı olsun inş :) doğal yolla mi oldu ikizleriniz
Maşallah kuzucuklara ikiz kizceler de daha bi tatli oluyo ya. Doğal yolla mi oldu sizin kuzum
arkadaşlar bende 13 haftamdayım. memleketime geldim ilçedeyim .burda imkanlar kısıtlı bayramı burda geçireceğim. burda doktora gittim bana 3 kalp sesi duyduğunu söyledi bize de dinletti ama anlayamadık tam. ikizken üçüz olabilir mi . yarın ilde üniversite hastanesine gideceğim ama çok merak da ediyorum. herşeyin hayırlısı
güzelmiş isimleri
slm cnm bende tüp bebek yöntemiyle çift yumurta ikizlerime hamişim ikisi de kız olacak Allahın izniyle
benimde artık kaburgalarım acımaya başladı bebişler içeride yer açıyorlar galiba
Teşekkürler canim rabbim bizw bağışlasin kseye evlat acisi vw haseeti cektirmesin
evet canım doğal yoldan..
usg de de tespit edilsinde canım o da önemli inşallah Allah sağlıkla bağışlar..
üçüzde olabilir..
benim de kalp sesi dinlemeye gittiğimde 7. haftada tek bebek demişti usg de de tek görünüyodu..
9. haftada gittiğimizde arkasından bir bebek daha çıktı..
Allah'a olmaz yok herşey olabilir..yeterki hayırlısı olsun..
saol arkadaşım . kalp sesi dinleme cihazı ile dinledi . çok karışık geliyordu biz anlamadık ama doktor öyle söyledi. doğal yolla nasip oldu. tüp bebek tedavisine başlayaktım 5 senelik evliyim .