2014 ikiz anneleri


slm arkadaşlar bizde yarın tam 17 haftalık olacağız ama ben halen bebişlerimin hareketlerini hissetmiyorum sizler kaçıncı haftalarda hissettiniz

Zey88 canım çok güzel bi fikir hmn bakicam siteye 👍 yeşil cim hiç kafana takma ben o haftalarda çıldırdım niye hissetmiyorum diye sordum senin gibi herkese bir Kaç ikizlere hamile Arkadaşlar 21.- 22. Haftalar da hissettiklerini söylediler dr.umda 20 den önce hissetmessin demisti hakikkatten 20+6 da hissettim ilk olarak ertesi gün 21 de daha belirgin bir sekilde hissetim o yuzden hiç evhamlanma derim canim 😘
 
Ikizlerim 20 günlük oldular. Ama emzirme duzenimizi oturtamadik. Sadece anne sütü verince gece alıyorlar. Mama ne sıklıkla vermeliyim kararsizim. Siz nasıl yapıyorsunuz. Deneyimlerinizi paylaşir misiniz??????
 
Ikizlerim 20 günlük oldular. Ama emzirme duzenimizi oturtamadik. Sadece anne sütü verince gece alıyorlar. Mama ne sıklıkla vermeliyim kararsizim. Siz nasıl yapıyorsunuz. Deneyimlerinizi paylaşir misiniz??????

Canım dogrumu anladım sadece anne sutu verınce gece aglıyolar mı,
Ben her emzırmeden sonra mama verıyodum boylece tam doyuyorlar ve guzel uyuyolar
 
sağol canım inşallah en yakın zamanda hissederim bende

içime su serptin canım yaaa demek sende 20+6 da hissettin bugün bizde 17 haftalık olduk şükür inşallah bir kaç haftaya bebişlerimi bende hissederim
 
Canım dogrumu anladım sadece anne sutu verınce gece aglıyolar mı,
Ben her emzırmeden sonra mama verıyodum boylece tam doyuyorlar ve guzel uyuyolar

Peki tek memeyi ne kadar süre emip ne kadar mama veriyordun. Ben aynı anda emziriyorum. En az 20 dk. tutuyorum tek memede. Bazen 30 dk. da olabiliyor. Sonra mama alacak hal kalmıyor uyukluyorlar. Her seferinde emdikten sonra mama alabiliyorlar mıydı?
 
Ikizlerim 20 günlük oldular. Ama emzirme duzenimizi oturtamadik. Sadece anne sütü verince gece alıyorlar. Mama ne sıklıkla vermeliyim kararsizim. Siz nasıl yapıyorsunuz. Deneyimlerinizi paylaşir misiniz??????


Bende otuz dak filan tutuyordum tek tek emzırıyordum.gercekten emerken cok yoruluyolardı.mamayı bazen alıyolardı bazen almıyolardı.bız yuzune ayaklarına bez ıslatıp suruyorduk canlanıyolardı.sonra gogsumde sut kaldıgını farketmeye basladım, once emzırıp kalanını sagıp verdım buda benı cok yoruyordu.sonra emzırmeyı bıraktım sagdım iki saate bır hiç mama almadılar.gece on iki de ve dortte cocuklar uyurken sagdım hep gece sut daha cok oluyor cunku.sagıp uykularında besledım hıc uyanmıyolardı. Ve tam doyduklarından hep uyuyolardi. Bi cocuga mecburen bı meme dusuyor ve memedeki sutun hepsını cekıp emmesı cok zor.cunku sut memeden once sakır sakır akıyor sonra damla damla,cocuk yorulur halıyle ac olsada cekemıyor . Tek cocuk olsa bı o meme bı o meme doyar zaten.
Tavsıyem eger yardımcın varsa once emzır sonra sag ver bosuna mama verme.
 
Hepinize iyi günler. Ben aranıza yeni katıldım. ikiz bebeklerim için ben de chicco nun liteway travel system modelinden iki tane alıp birleştirmeyi düşünüyorum ama birleştirme aparatı bulamadım. Özelikle Beneklibonibon bana yardımcı olabilirsen sevirinim..
 
Günaydın. Ben ebebekten nuna aldım. Ayrı ayrı. Şimdi bel çantasının arkasındaki klipslerden 3 tane bulup birbirine tuturacağım lazım olduğunda. Birleştirme aparatı amazon.comda var ama sadece pusetler için.
 
günaydın. dün araştırırken sahibinden.com da munchkin marka birleştirme aparatı bulduk tesadüfen fiyatı da uygun geldi. deneyip göreceğiz. olmazsa başka yollar elbette bulunur.
 
Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar bende 30+2 deyim çok şükür dün Akşama Doğru tırnak kadar bor kahverengimsi bulasik bi sey geldi hmn dr.umu aradim sancın varmı dedi yok dedim takip et ayni sekilde gelirse hmn gel dedi..şu ana kadar sarı akıntı seklinde geliyor sizde böyle bir durum yasayan varmı? Yinede hep sarı akıntımda gelse dr.a gitmelimiyim? Normalde haftaya bugün kontrolümüz var ...
 
Merhaba, ben 32 haftayı doldurdum. Kahverengi akıntım hiç olmadı, beyaz-sarı renkte oluyor ama. Yalnız vajinal kanama az da olsa, rahim ağzında açılmaya işaret edebiliyormuş. Kahverengi akıntı dediğiniz hani adet bitimine doğru olan akıntı gibi mi? eğer öyleyse az da olsa vajinal kanama ile alakalı olabilir, bence rahim ağzına bakılsa iyi olur canım. Kasılmaların var mı? bazen kasılmalar sancısız da olsa rahim ağzında açılma yapabiliyormuş, doktorum söylemişti. Korkutmak için söylemiyorum, en azından böyle bir durum varsa zamanında tedbir almak önemli...bu arada istirahat edin ve bol su için.
 

Canım benimde hep sarımsı beyazımsı oluyor du..evet adet bitimdeki gibi bir dahada gelmedi simdiye kadar öyle kasılmamda olmuyor çok fazla sanki çok hafif bi toplanma gibi oluyo...yatıyordum zaten simdi hepten yatiyorum artık bol suda iciyorum canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla aliriz yavrularımızı kucağımıza
 
Çok hafif toplanma, karnımın bir kısmında zaman zaman sertleşmeler yamulmalar bende de oluyor, bunlar yalancı doğum kasılmalarıymış, etkisiz dedi ve önemsemedi doktorum. İyi bi daha gelmediyse inşallah önemsiz birşeydir, zaten doktorunu da aramışsın sormuşsun, sen kalbini ferah tut...inşallah zamanında ve sağlıkla alacağız kucağımıza yavrularımızı.
 
Biz 19. Haftadayiz simdi. kiz bebektebagirsak parlakligi cikti. ense boy uyluk yuz kemikleri ve organlar dahil iki bebekte hersey normal. Perinatalog kiz down olabilir amniyosentez yaptirin dedi. kendi drum amniyosentaz riskli olduginu soledi ve bagisak parlakligi gecici olabilir dedi. baska dra gittim oda hersey normal bagirsak parlakligi gecicidir ve bu gebelik esimde olsa yaptirmam diye net konustu. bu sekilde olup herseyi normal sadece bagirsak parlakligi yasayan var mi acaba yada bilgisi olan simdiden tesekkurler
 
Son düzenleme:
Dawn sendromun 10dan fazla belirtisi var.(internetten bulabilirsin) Sadece bagirsak parlamasi buna isaret etmiyor bildigim kadariyla. Bir de belli haftalarda bagirsak parlakligi kendiliginden olabilir demisti danistigimiz bir prof. Bildiklerim bu kadar saglikla al kucagina insallah.
 

sagol cnm evet internetten baKTIM perinatalg kafa karıştırıyor işte inşallah bi sıkıntıları yoktur
 
sagol cnm evet internetten baKTIM perinatalg kafa karıştırıyor işte inşallah bi sıkıntıları yoktur

Perinatologlar bazen biz soyleyelimde yarin bugun mahkemelik olmayalim hesabi yapiolar. Bosuna endiselenme bende 7 ye yakin belirti tutuodu. Bagirsak parlamasi dahil. Ikili testim 50 de 1 di. Ama kizim dawn degildi. Suan ikizlerime hamileyim dr amniyosentez in tek bebege bile yapildiginda her ikisini de etkileyecek kadar ciddi bi karar oldugunu soyledi. Biz yarabbimden saglik dileyelim. Saglikla buyusunler insallh.
 

ayy maşallah darısı bize canım. cok sağol inşallah bizde de sıkıntı olmaz :)
 

Amiin canım inşallah teşekkür ederim 😘 simdi yine aradim muayenehaneyi yine siz takip edin herhangi birseyde bizi arayin istirahat edin dediler Hayırlısı inşallah canım 😊👦👦
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…