- 21 Aralık 2012
- 546
- 10
- Konu Sahibi durudenizderya
- #14.361
kızlar yardım edin ;
18 haftalıkken sağ tarafımın ağrısıyla acile gittim ikii günün ardından sağ böbrek büyümesi teşhisi konuldu, ama nasıl bir ağrı, hastane yatışı derken birde kabızlık ve enfeksiyon katıldı, öle şiddetli ağrılar çekiyorum ki inanın sabah akşam acillerdeyim cektiğim sancı ve ağrının haddi hesabı yok..
kabızlık mahvetti beni sancı ölüm gibi 4 tane lavman bile etki etmedi... zayıfladım iyice, kabızlığım artıp böbreğe baskı yapmasın diye hiç bişey de yiyemiyorum... ben bu kabızlık illetinden nasıl kurtulucam 1,5 kilo zayıflamışım
denediğin yöntemler; yaş kayısı,karpuz, elma yedim kuru kayısı suyu posası, zeytin yağı içtim, süt içtim ılık su içtim soda sıkılmış meyve suları, çorbalar kepekli ekmek yok yumuşamıyor olmuyorrrrrrr
canım uyanır uyanmaz yulaflı Müsli diye bişey biliyor musun. Kabızlık bende de vardı. o müslinin içine kayısı doğra incir doğra. ılık süt ile karıştır ve vc çıkana kadar bişey yeme. çıktıktan sonra da dikkat etceksin cnm mecburen. çorba. mercimek çorbası seni oldukça rahatlatır. ben kabız olmamak için bu tip şeyler deniyorum. acı mideme dokunuyor ama bazen bağırsaklar açılsın diye çok acı yediğim de oluyor öyle böyle idare etcez..