Benimde ilk gittiğimde çok vardı ğrılarım ama sonra iki üç gün geçti hiç olmadı bende bişey oldu sandım meğer ikizimi biri geriden geliyor biraz şimdi muhtemelen bi kez daha böyle ağrın olur sonra oda geçer..benim aşırı mide ve sırt bel ağrım olmuştu öğrendiğimde 4 haftalıkta 6. Haftaya kadar müthiş rahatsızlık çektim doğrulamıyorum ağrıdan..şimdi 8 bitmek üzere iyiyim çok şükür mide bulantısı bel ağrısı falan var arada yine kasık ağrısı kramp girme falan oluyor kolay değil içinde fabrika var 24 saat çalışıyorlar tutunmak yer yapmak için onlar sağlıklı olsun 9 ay ağrım olsun farketmez.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
İçimi rahatlattin çok tesekkur ederim, :)
Bende mide buklantisi bas dönmesi yok. Uykuyuda ben çok severim onlarmi uyku yapio yoksa ben mi uyuyorum ayiramiyorum.:) İnşallah mide bulantim olmaz, ya da dediğin gibi onlar saglikli olsun da 9 ay dayaniriz.
Sen 8. Haftaya gelmişsin çok şükür rabbime, bana zaman geçmiyor cuma günü tek keseyi görelim dedi. Tek mi çift mi cuma ogrencez :)
Sen progestan falan kullanıyormusun.ben kullanıyorum oda uyku yapıyor ama onu içmediğimde de uyku hal
Var bebişlerden dolayı..bana da geçmiyor hergün doktora gidip bakmak istiyorum napıyolar diye ama çalışınca bi şekilde günler geçiyor sen özele mi gidiyorsun devlete mi..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi