Kızlar Merhaba. Doğum yapan arkadaslara hayırlı olsun. Inşallah bebekleri sağlıklıdır. Bende artık 15.haftya doğru gidiyorum. Bende çok merak ediyorum.30 lu haftalar nasıl olacak.gerci şimdiden Karnım büyümeye başladı ama.bende biran önce kutuların kucağıma alayım istiyorum sağlıklı sıhhatli. Bulantısı nispeten geçti gibi.ama öksürüğü ve bel ağrım var.yani her dönem birsey çıkıyor. Kızlar birde size birsey sormak istiyorum. Siz cinsiyeti ne zaman öğrencinin. Bana en son doktor birisine kız gibi dedi ama.bende birini kız gibi birini de ara renkte bişeyler almaya başladım da.malum kıymetli bebekler ve ilk olunca insan herseyden gözü kalıyor. 16.haftada randevu var.cinsiyetleri belli olur mu.hastane çıkışını falan ona göre almak istiyorum da.cok uzattım yine.herkese iyi aksamlar
Canım bana dr 12. haftada kız-kız dedi 17. haftada erkek-erkek olarak kesinleşti
merhaba arkadaşım benim de tek yumurta ikizi biraz tedirginim bende aynen senin gibi 12. haftada öğrendim ikiz olduğunu ve monokoryonik diamniyotik denildi 15. haftada aradaki zarı göremedi doktorum ve mono- mono dedi ve çok riskli olduğunu söyledi senin durumun neydi ve neler yaptın paylaşırsan sevinirim :44:
Canım benimkiler mono-di ydi.Çok şükür sağlıcakla 37 de doğum yaptım. mono-mono daha riskli eğer öyleyse ama sen hiç merak etme. Rabbime emanet onlar. İnşaallah sağlıcakla kucağına alırsın kuzularını
Hoşgeldin canım, aşağıda İkiz anneleri paylaşım alanı var, tablodan bakabilirsin kim ne isim koymuş kuzularına. Sen de ismini ekletebilirsin istersen listemize
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669353 Kizlarr ikiz bebislerinizi normal yollami kaldiniz tedavi ile mi??
Canım ben normal yolla tek yumurta ikizlerime hamile kaldım. Tek yumurta ikizlerinde kalıtsallık önemli değil.Ailede olup olmaması önemli değil yani.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum foruma çok şükür 19+4 olduk ben bebislerin hareketlerini 1 gün hissediyorum 1-2 gün hissetmiyorum aranızda böyle olan varmı normalmis gerçi ama yinede evhamlanıyorum dr.um 20. Haftadan önce hissetmessin dedi ♡♡
Canım maaşallah büyümüşsünüz.
Hafta olarak şu anda hareketlerinde git gel olabilir. Haftan ilerlesin ellerini ayaklarını tutacaksın, o kadar hareketli olacaklar ki.
Daha ileri haftalarda yerleri daralacak yine azalacak hareketler. Tam hissetmeye başladıktan sonra günde 10 kez hissedersen herşey yolunda demektir. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin sizlerin de hamileliğini.
zerum listede baş köşedesin inşaallah hayırlı haberlerle gel canım.
kaderiya canım senin adın yok tabloda ama 36. hf içindesin takvimine göre. Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasib etsin.
aksu ve cansu canlar dularımız sizinle ve kuzularınızla. Rabbime emanet olun inşallah.
Mrsbeyaz ve Seybil hazır olun anam sıra size geliyo.