Kızlar biraz yardıma ihtiyacım var
*İstanbuldayız ve haftaya 11. haftamızın içinde olucaz (Allah izin verirse) bi erzurum seyahatimiz olacak gitmesem de olabilir ama gidersem bana iyi gelecek ve uçakla gidilecek iki doktora gidiyorum ve benim bebekler
İKİZ doktorumun birine sordum "eğer gebeliğinizde düşük tehlikesi oluşmadıysa uçak yolculuğu yapabilirsiniz , sorun olmaz" dedi
bana kimse "düşük tehlikesi" var demedi çok şükür bunun bir belirtisi var mı elhamdülillah ben çok belirgin bi sorun yaşamıyorum.
iki kadında yoğun bunun için hafta içi bida görüşücem ama sizinde fikrinizi almak istedim....:26:
*ayrıca benim mide bulantım yok ama çok ciddi bir koku ve pişirdiğini yiyememe sorunum var
buna bağlı olarak yumurta nerdeyse hayatımdan çıktı süt ürünleri deseniz ağzıma sürmüyorum ayran dışında ilaç ve eczaneden doktora danışarak aldığım gıda takviyeleri var (kalsiyum ve balık yağı) dışarı çıkarsak protein olsun diye et yemeye çalışıyorum onun dışında biraz endişeliyim
sizin öneriniz varmı başka ne yapailirim gerçi hiç yiyemeyen arkadaşlar var Allah hepiimizin yardımcısı olsun. ama iki bebek olunca biraz endişem arttı yetmezse diye
*ikili teste sonraki hafta gidicez kısmetse insallah herşey yolunda geçer