inşallah canım, bize doktor 32 yi veriyor en iyi şartlarda ama bakalım
((
Bizim bugünkü kontrolden haberler şöyle. İlk ölçümde aradaki ağırlık diskordansı %23 çıktı.. sonra başka açı yakaladı doktorum ve %29 yazdırdı rapora.. ama bu da bizim için süper haber. Biz %40 lardan bu duruma geldik. Çoook şükür diyorum. Doktorum da okadar tatlı ve ilgili ki, 3 defa ölçüm yaptı.. Geçen hafta özeldeki doktorum 1018 gr ölçmüştü büyük bebeği ve küçüğü 500 fln.. çok fark çıkmıştı.. ama burası perinatoloji ve cihaz çok daha farklı bunu baz alıyorum.. Ölçümlerimiz şimdi 900 gr ve 631 gr. Muhtemelen 27. haftada hastaneye yatışını yapıp öyle takip edicez dedi, buna üzüldüm çok çıkışta ağladım ağlicam modundaydım.. İnş gerek kalmaz, çünkü bu durumda 2 hafta sonra hastane yatışı görünüyo bize Belki iyi olursa durum ertesi hafta, sonra diğer hafta böyel böyle izin alır yatışı daha ileriki haftalara kaydırabiliriz.. böyle umuyorum en azından Önce 29. sonra 32. haftaları fln beklicez dedi dr.. şimdilik durum iyi görünüyor dedi.. benim bu iki hafta içinde hastane çantamı hazırlamam lazım galiba.. pijamalarımı alıyım en azından bebişler de yer değişmiş, kaburgamın altından çıkmış minik, sağa kaymış o da.. büyüdükçe böyle olucak sanırım.. ciğer geliştiriciyi de yaptırma demem, yaptır da demem ama hastaneye yatışın yapılınca o iğneleri biz de yapıcaz 2 defa olması çok da iyi değil dedi.. beyninde bir şeye zarar veriyomuş çok fazlası ama hiç hatırlamıyorum terimleri.. durum bu :))