- Konu Sahibi durudenizderya
- #13.041
canım çok geçmiş olsun anlayabiliyorum seni benimde ilk gebeliim düşüktü çok üzüldüm daha küçüktü ama hemen havaya girmiştim senin daha zor tabi vucutta sende anneliğe hazırlanmışsınız öncelikle birdaha hamile kalmak için bu olayın dramını azaltman lazım şimdi şöyle düşünelim bir bebek düşüyorsa zaten anarmol bir durum vardır sağğlık problemi vardır emin ol o şekilde sağğlıksız dosalar o da ayrı bir acı.büyüklerin dediği gibi onların rızkı yokmuş dünyada melek olacakmış onlar bana hep söylediler bunları ama psikolojim okadar bozuktuki dinlemiyordum bile ne zaman kendimi kurtarmak istedim ozaman inandım bunlara dr 3 ay deneme yine düşer dedi sonra 6 ay olmadı tabi bende psikoloji bozuk dr tamamen psikolojik bu durum dedi.ne zaman gerçekten rabbim vereceği zamanı ii bilir ne eylerse güzel ayler ben kimim ki dedim o ay hamile kaldım hemde ikiz normal yolla acziyetimin kabuluyle rabbim beni mükafatlandırdı inanamadım şimdi yavrularımı bekliyorum inşalllah sağlıklı hayırlı uğurlu evlatlar olur allah cümlenin evladını bağışlasın ben sana da dua ederim rabbim sanada versin hemen unutuluyor yaşanan sıkıntılar allahım ferahlık versin üzülme
Allah razı olsun canım duaların için. Herkes ayni şeyi soyluyor. Ama bir kulağından girip öbür kulagimdan çıkıyor işte. Aglayamiyorum da eşimi uzmemek için. Hep iyiyim demekten yoruldum. Avazim çıktığı kadar ağlamak istorum ama bu seferde bebeklerin üzülür diyorlar bu yüzden aglayamiyorum. Gizli köşelerde agliyorum sessiz sessiz. Ogluslarimi cok Özlüyorum. 5,5 ay taşıdım ben yavrularımı. Aglama diyorlar hep. Kendimi kasmaktan yoruldum. Hep dua ediyorum Allahim dan sabır diliyorum ama olmuyor. Hwe sabah uyaninca elim ilk Karnıma gidiyor ama yok işte yoklaaarrr