- Konu Sahibi durudenizderya
- #12.921
Az kaldiii bacimmm axcikk sabrediverrrrrr...
Ay canım sorma ya gece bi an önce dogsun diorum sonra ayy ne durdu kaar sus diom kendi kendime konuşuom deli gibi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldiii bacimmm axcikk sabrediverrrrrr...
Canım bizde 16 haftalık olduk aynen benimde Karnım 6 aylık gibi maşallah P.tesi gitcez bizde kuzuları görmeye gösterirlerse cinsiyetlerini de görcez inşallah :) hareketleri basladimi sizin benim bişeyler oluyor gibi ama zaten çok sık olmuyor tam anlayamıyorum ?? Bende çatlamadim hiç çok şükür Johnson baby bebek yağı kullanıyorum tavsiye ederim. ..birde ırsiymiş galiba çatlaklar ablamlarda çok olmamış tabii bizim ikiz olduğu için ne olur bilemiyorum
canım hayırlı ugurlu olsun .. benımde 17 bıtıyor bende aynı durumdayım :)) karnımm masallah aldı basını gidiyorr..
Kızlar AKSU bu akşam 5 te doğuma girecek dua edin onun için kuzuları için.
günaydın cnm bende uyuyana kadar kaç saat geçiyor ama uyudukdan sonra Allahdan rahat uyuyabılıyorum, son zamanlar geçmiyor sanki bazen daralıyorum artık kaç aydır evde dinlenerek geçiriyorum ,bende cuma gunu doktora gidecem gün verecek artık son günler benim için...sanıyorum pazartesi olabilir 36.haftanın ilk günü heycan dorukda...
Daha çok minik değil mi kuzular :/
Öyle canım 28 haftalıklar çok çok dua edin.
Canım 36. haftanın başı erken degilmi dogum yapmak için bi sorun yoksa biraz daha dursun
Kızlar Sedef söylemiş zaten bende aksu için dua edin diye yazmak icin girmiştim..evet kuzuları küçük daha ama dogması anne karninda kalmasından daha iyi oldugu için boyle bi karar verilmiş..cok sukur yasam sınırını geçtiler nerdeyse 29 oldular..dua edelim kuzuları ve aksu için ins hersey guzel olacak ins..
Sultancim tip oyle biseyki sana i gelen bana iyi gelmeyebiliyo yan etkileri olarak bi tek bebek hareketi azalir diye biliyodum ama bazi bebeklerde gelusimi geriyse iyce duraklatip sadce ciger bolumunu gelistiresebilir dedi yani bana ozel konustu.ama senin kanaman ve dusuk riskin oldumu?¿
benim 2.doğum olduğu için ve ilk sezaryan oldugu için doktor oyle karar verdi ama bakalım cuma günü ne diyecek..bende sıkıldım baya artık bi doğsunlar artık dıyorum bi biraz daha dursunlar diyorum...aynı duygular içindeyizz
Kızlar aksu ıcın ımkanı olanlar amenerrasulu okuyabılır mı? Arapça ya da türkçe farketmez. Sonuçta duamız yerıne ulasır ınsaallah. Allah razı olsun sımdıden hepınızden...
Kızlar aksu ıcın ımkanı olanlar amenerrasulu okuyabılır mı? Arapça ya da türkçe farketmez. Sonuçta duamız yerıne ulasır ınsaallah. Allah razı olsun sımdıden hepınızden...