- 19 Şubat 2013
- 81
- 0
- Konu Sahibi durudenizderya
- #12.561
Facedeki grubun linkini atar misiniz ben bulami¥orum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor..tüm tedavılere ragmen ..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olurmusunuz...allah razı olsun...
Canım artık karnın ataklar yapmaya başlıcak benim ilk 16 hafta karnım çıkmaya başladı bu yüzden rahim ağrıları oluyo ara ara buyurken..artık bebek hareketlerini de hissetmeye başlarsın belki..kızlar merhaba , daha 16. haftadayım ama sımdıden haraketlerım yavasladı.. cabuk yoruluyorum. ozellıkle bu hafta karnım cok agrıyor ve bebeklerın oldugu yerde agrım var.. dun aksam bebeklerın orada kelebekler ucusur gıbı oldu..:26::26:: bu donemde agrı yasayan oldu mu?
Canım ben ilk pit pit lari 14 haftada hissettim ama kesinlikle düzen arama cunku pozisyonuna gore hissediyosun bebegi.2 gun hissetmedigim oldu..16 hafta daha netleşti.sonra hak götüre zaten git gide kuvvetlendi..ama su var ben biraz erken hissettim anneden anneye değişiyo bu durum 20 de hisseden de var..Kızlar Günaydınlaar herkese bende 14+3 deyim çok şükür bebişlerin hareketlerini ne zaman hissetcem ben bazen seyrime gibi oluyor seviyorum ertesi günü pek olmuyor bu sefer üzülüyorum tam olarak ne zaman başlar kii ?? Bende facebook linkini istiyorum ama cepten girdiğim için link açılmıyor adı ne acaba grubun? ? Herkesin cumaları mübarek olsun ^-^ ♥
Face'den yazışmak daha kolay olunca hepimiz oraya takıldık kızlar :) gzde87 cumartesi doğum yapacak kısmetse, belgüzar da 1 mart...
Canım ben ilk pit pit lari 14 haftada hissettim ama kesinlikle düzen arama cunku pozisyonuna gore hissediyosun bebegi.2 gun hissetmedigim oldu..16 hafta daha netleşti.sonra hak götüre zaten git gide kuvvetlendi..ama su var ben biraz erken hissettim anneden anneye değişiyo bu durum 20 de hisseden de var..
kızlar lansinoh almaya karar verdim aslında karar vereli baya bi oldu da alamadım geçen momperyden sipariş ettim tedarik edip yollayamadılar parayı da baya bi geç iade ettiler şimdi bakıyorum nette fiyat 149 159 arası değişiyor gititigidiyorda 132 ye falan da var acaba güvenilir mi sizler naptınız aldınız mı nerden aldınız tavsilerinizi bekliyorum:)))))
Ben berguzardan 6 gün ondeyim. O tahmini doğumunu 36 hafta üzerinden yazmış sanırım. ;-)belgüzardan haber var mı ya o genelde face e takılıyomuş ama listede sıra onda gzde87 ve birdileksin sıradakilerr allahım çok heyecanlı
Canım 500 yasin Suresi ni bende okutmuştum herkes 1 adet okuyor 500 kişiye dağılıyor ...bende 1 tane alabilirim Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin♥
ben de okurum 1 tane Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Canım ne demek bende sizin gibi sora sora ögrendim burda herseyi..hepimiz elimizden geldigi kadar birbirimize destek oluyoruz..zaten hissedince hemenyazarsin kızlaaar hissettim şöyleydi böyleydi die:)Canım çok teşekkür ederim tecrübeli hamişlerin başını ağrıtıyoruz vallahi inşallah bir an önce hareketlerini hissederiz ♥♥
Canım Yasin okuyanadim ama ayetelkursi okudum bende..ins Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda..amın..allah razı olsun arkadaşım...
cnmm mrbbbb bi tik daha yaklastin bebislerinee;-);-);-)
hayirli ugurlu olsun yazarim vurununca..igneler pahalimii aksuu.?
Canım Yasin okuyanadim ama ayetelkursi okudum bende..ins Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda..
Canım ne demek bende sizin gibi sora sora ögrendim burda herseyi..hepimiz elimizden geldigi kadar birbirimize destek oluyoruz..zaten hissedince hemenyazarsin kızlaaar hissettim şöyleydi böyleydi die:)
Canım ben de gittigidiyordan aldım aynı fiyata 2 güne geldi. Bi sorun çıkmadı. Fazladan para verme boşa ;-)