- 9 Ağustos 2009
- 1.818
- 26
- Konu Sahibi durudenizderya
- #12.241
Selam biz hastaneden yeni geldikkkkkk..benim sabahtan öğlene kadar on küsur tane o sertleşmeden oldu koşturduk hastaneye kapıda kamyon taşınıyoruz ya süperdik anlicanız ..yeni hastanemiz küçük birazda eski perinatalog haftada bir geliyor usg aletleride çok yeni değil bize medicanadan sonra bi ilginç geldi ama maalesef başka seçenek yok küvözlerimizde iyi dediler bugun 700gr doğan bebeği sağlıkla taburcu etmişler neyse öle işte gelelim bana nst ye bağladılar ağrı sancı bişiy çıkmadı zaten şans orda öle sertlik falan olmadı hastaneden çıktık arabaya bindşk oldu ters işte benim oğlanlar anaları gibirahim kapalı serviks uzunluğu iyi yeni doktorumuz pozisyonları seni çok rahatsız edici bi halde baş popo değil yan ve çapraz bence o çıkan kafa dedi magnezyum verdi günde iki siz magnorm mu kullanıodunuz bide ben sadece kalsiyum aldım siznkilerin içinde d vitamini var mı ???perşembede 100lük şekere gidiyoruz bundan sonra hayırlısı ne edemmmm:26:
Beylikdüzünde bi arkadaş sormuş benim doktorum medicanada perinatalogdu doç muayenesi 200ytl çok bilgili ve çok ilgili kadın doğumcu mehtap hnm var muaynesi 100 ytl o da çok iyiymiş gidenler çok memnun,medicana pahalı gelir dersen esenler avicennada ibrahim bey var çok bilgiliymiş yeni doğan küvözleride baya meşhur oranın doğumda 1500 ytl civarı benim araştırmalarım bu yöndeydi
Sedefcim çok geçmiş olsunnnnnn hiçbişiycik olmadan alıvericen kuzularını sen hiç merak etme ...
Ben chicco organik şampuan 9 ytl ye buldum 5 paket alıverdim diğer kremdir bebe yağıdır gene chicco ve dalinin organikleri keza onlarıda kampanyadan ucuza aldımmmm..deterjan ve bulaşık malzemelerinide yeşil anne sitesinden aldım..
Cok g.olsun d.et kendine canim
Sedef cok g.olsun en kisa zamanda iyileşirler inşallah insanlar cok anlayışsiz birde bebekleri öpmeye kalkiyorlar ya deli oluyorum.Sağlıklarina kavusurlar hayirlisiylaBebeklerim küvözdeler canım ikiside zatürre oldu.ege yarın çıkacak 1 haftadır yatıyo,eymenin 3. günü bugün onunda durumu iyi allaha şükür.kızlar ben akıllandım siz siz olun bebeklerin yanına ziyaretçileri sokmayın bi süre.her türlü enfeksiyona açık bebekler dedi doktor.hasta olan birinden enfeksiyon geçmiş dedi.ağrım kalmadı canım doğum yapmamış gibiyim bugün tam 1 ay oldu bize
kızlar selam,
ancak yazabiliyorum.. 32+5 te doğum yaptım epidural sezeryan ile..
kızlarım 1320 gr -1800 gr olarak doğdular,ikisi de şu an küvezdeler.. Sağlıkları iyi çok şükür, akciğerleri gelişmiş tek başlarına nefes alabiliyorlar.. Sadece kilo almalarını bekleyeceğiz artık, sanırım yaklaşık 2 hafta..
Canim Allah bagislasin Gülegüle büyüt bebeklerini en kisazamanda kavuşman dileğiyle