2014 ikiz anneleri

Aksucum:) benim göbek deliğim de resmen açıldı onceden çizgi gibi görünürdu kucucuktu ici görünmezdi simdi baya küçük bi havuz oldu :KK1:bakalım daha ne hallere dusucez:) sanırım bebekler buyudukce duzlesip dışarı dogru gelebilir:KK66:

Kuzum beniiim...ne kadar güçlü dursak bile aslında cok hassasiz iste..kadın olmak boyle bise..zayıf yönlerimiz var bizlerin de..ama 2-3 gun demişler bak ins sıkılmadan çıkarsın..allah bebeklerimize güç kuvvet saglık sıhhat versin biz herseye dayanırız onlar için..koca bebeklerimiz de biraz boyun bukecekler care yok:KK43:
Demek ki daha önceki go iş yapimizin etkisi var , benim hamilelikten önce düz değil dediğin gibi küçük cukurdu şimdi düzleşti :KK1:
Aç karnına içersen ishal yapıyo canım.tok iç.eylül dün hiç gelmedi ewet.yoktur bişey yoktur...kuzey pek sık girmiyodu zaten oda iyidir inş.nolur kötü haber almayalım artık:KK43:


Ayy benimki dışa doğru:))rahatsız oluyosa. Yara bandı yuapıştırabilirsin:)o zaman belli olmuyomuş kıyafetlerden:)
İnşallah iyilerdir... Bugün aldiriyorum cnm ilaci şimdilik doktora sorana kadar hergun içmiycem ama dışarida olduğum yoruldugum günler iceyim diyorum. O zaman oluyo kasilmalar daha çok... Bugün içerim Allah izin verirse yine alisverise gidicem...
Kızım 980 gr. Oğlum da 650 gr. Teyzesi:KK16:

Aglattin bizi teyzesi zaten geceden beri herşeye ağlar oldum kuzularım için içim bi o kadar rahatken (çünkü başından beri Rabbime emanet ettim onlari) eşim için bir o kadar rahatsız belki de ondan ayrı kalmak zor geldiği içindir bilmiyorum tabi... hazirlandik cikiyoruz bakalım inşallah hergün güzel güzel haberler vereceğiz sizlere:KK16: dediğin gibi çok şükür 28. I bitirdik 34leri de bitirecegiz Rabbimin izniyle:KK16:

Canim bu hafta netim olmayabilir girebilirsem haber veririm ama 100er tane okurum yine Rabbimin izniyle:KK16:

Evet canım bi de şu esimden ayrılma işi olmasaydı iyiydi ilk defa ayrı yatacagiz:KK16: Napalım bebislerimiz için nelere katlandik bunu da asacagiz inşallah Rabbim onun dayanma gücünü de verecek:KK16: ne kadar yatacagim belli değil canım net paketim 2-3gune açılacak inşallah o zaman da hastaneye alışmış olurum maceralarimi anlatırım size. Şimdilik hoscakalin hepinizi ayrı ayrı opuyor ve seviyorum minik yegenlerimi de sizi de Allaha emanet ettim:KK54::KK54::KK54:
Canim arkadaşim bizde seni ve bebişlerini Allah'a emanet ediyoruz. İnşallah herşey yolunda gidecek ve sende durudeniz gibi mukafaatini alacaksin...

Günaydın hanimlar hayirli sabahlar hayirli haberler inşallah.

asbelove canimyi Allah yardimcin olsun insallah kisa surede toparlanip evine gelirsin.bebislerin icin sağlık sihhat diliyoruz insallah 36ci haftalarda saglikla dogduklarini da gorucez.Sende Allaha emanetsin kuzularimizla.

aksucum benim gobek deligi dümdüz :) dahada buyursek disari vurucak elbet.

magnezyumu soran arkadasim ben diasporal kullaniyorum.doktorum magnezyum sitrat iceren olmasinin altiji cizmisti ozellikle.ishal bende hic yapmadi belkidr hamilelikte olusan kabizligi magnezyum dengeledi.ama ben 1 ay olucak kan hapi icmiyorum ondan beri wc olayi duzelnli oldu.biraz kan hapinin etkisi vardi herhlade.ama sen druna sormalisin kan ilaci muhakkak kullaniliyor benim 14lerde oldugu icin biraktik.

durudenizderya evinize gelmissiniz cok sevindim baslasin anneligin guzel anlari.yazicaklarini merakla takip ediyoruz.

handecim yarin sende kavusuyorsun hayirlisiyla bebislere.Rabbim kolaylik versin saglikla sihhatle evlatlarini kucaklamak nasib etsin.darisi biz bekleyenlere insallah.

kizlar bende cok agirlastim artik pazar esim dolasalim sıkılmışsindir dedi.avm de 50 mt yurudum karnim agrimaya basladi hadi geri dönelim dedim evde bile sık sık wc git gel yaptigimda da karin agrim oluyor.birde gecen trt1 de sanirim kadin dogumcu konuşuyordu onu dinledim kadinin biri tlfnda sordu ilk gebeligim ve ne durumda korkup hastaneye gitmeliyim dedi doguma 3-4 haftasi varmis.karnim sertlesiyor arada dedi.dr o sertlesmeler kasilma ve normal dedi.sizi hastaneye götürecek sey suyunuz ve kanamaniz herhangi birinin gelmesi.yada keskin bir sanci 30sn yada 1 dk surer gecer sonrasinda 30 dk 20 dk da tekrarlayan bu keskin sancilar dogumun belirtisi dedi.yani anliyacaginiz kasilmalardan korkmayalim.aglri sanci daha önemliymis.inşallah bu anlattiklarimi yasamadan dr kontrolunde Planli doğum yapmak nasib olsun hepimize.
Canim sen sık giremiyorsun ama her girdiğinde de faydali bilgilerle geliyorsun çok sağol :KK16: Canim kasilma sanciyla olursa sorunmuş ama bazi günlerin aksami sık olunca korkuyorum. Daha 21. Haftadayim çünkü son haftalar olsa... Magnezyum ben sormuştum çok sağol bugün basliycam demiri zaten kesmem kanim hep 10'larda akdeniz anemisi taşiyicisiyim..
Aaa ewet canım ya kuzeyle karıştırdım:)diasporal kullanan sendin:)bende wc korkumdan 1 aydır dışarı çıkamıyorum canım:)iki adım yürüyüm hemen sıkışıyorum.kasılmalar geröekten normal kızlar,hep diyorumya benim 15-16 haftadan beri oluyo
Tam benim de o haftalarda başladi :KK1: Canim her zaman değil ama kesinlikle bazi günler fazla oluyor ve sanirim yorgunluk tetikliyor belki korkup çok gezdim birşey olacak diyip bende tetikliyorum...

Ayy cnm çok geçmiş olsun yatarak ve tedaviyle bu durum düzeltilir korkma suyunda normale döner... Dualarımız seninle..



12 haftalıktan beri elevit kullandım ... Halada içiyorum sağlık v.b konularda domuz yağıymış v.symiş çokda önemli değil diye düşünüyorum ...Doğruluğu netlik kazanmamış bir konu ve rakip bir firma varsa hele işin içinde .... içiniz rahat değilse elbet içmezsiniz ama bnm doktorum böyle konulardan bahsedince hep sen bi bilsen şu ilaç firmalarının içinde dönenleri diyor haksızda sayılmaz...
Orasi kesin Canim bende düşündüm bu yüzden elevit ne kadar yara almistir decavitte atağa geçmiştir :KK1:
Yarim büyük gün topigimizin Şampiyon annesisin sen :KK16: inşallah herşey yolunda gider çok rahat bir doğum olur saglikla alirsin kuzucuklarini kucağina:KK16:
Günaydın hanimlar hayirli sabahlar hayirli haberler inşallah.

asbelove canim Allah yardimcin olsun insallah kisa surede toparlanip evine gelirsin.bebislerin icin sağlık sihhat diliyoruz insallah 36ci haftalarda saglikla dogduklarini da gorucez.Sende Allaha emanetsin kuzularimizla.

aksucum benim gobek deligi dümdüz :) dahada buyursek disari vurucak elbet.

magnezyumu soran arkadasim ben diasporal kullaniyorum.doktorum magnezyum sitrat iceren olmasinin altiji cizmisti ozellikle.ishal bende hic yapmadi belkidr hamilelikte olusan kabizligi magnezyum dengeledi.ama ben 1 ay olucak kan hapi icmiyorum ondan beri wc olayi duzenli oldu.biraz kan hapinin etkisi vardi herhlade.ama sen druna sormalisin kan ilaci muhakkak kullaniliyor benim 14lerde oldugu icin biraktik.

durudenizderya evinize gelmissiniz cok sevindim baslasin anneligin guzel anlari.yazicaklarini merakla takip ediyoruz.

handecim yarin sende kavusuyorsun hayirlisiyla bebislere.Rabbim kolaylik versin saglikla sihhatle evlatlarini kucaklamak nasib etsin.darisi biz bekleyenlere insallah.

kizlar bende cok agirlastim artik pazar esim dolasalim sıkılmışsindir dedi.avm de 50 mt yurudum karnim agrimaya basladi hadi geri dönelim dedim evde bile sık sık wc git gel yaptigimda da karin agrim oluyor.birde gecen trt1 de sanirim kadin dogumcu konuşuyordu onu dinledim kadinin biri tlfnda sordu ilk gebeligim ve ne durumda korkup hastaneye gitmeliyim dedi doguma 3-4 haftasi varmis.karnim sertlesiyor arada dedi.dr o sertlesmeler kasilma ve normal dedi.sizi hastaneye götürecek sey suyunuz ve kanamaniz herhangi birinin gelmesi.yada keskin bir sanci 30sn yada 1 dk surer gecer sonrasinda 30 dk 20 dk da tekrarlayan bu keskin sancilar dogumun belirtisi dedi.yani anliyacaginiz kasilmalardan korkmayalim.agri sanci daha önemliymis.inşallah bu anlattiklarimi yasamadan dr kontrolunde Planli doğum yapmak nasib olsun hepimize.[/QUOTE

Çok sağol cnm darısı sizlere inş... bekleyişimiz sürüyor... bu arada ben dünde dahil olmak üzere gezmemden geri kalmadım ikeaya gittik koçtaşa gittik :) dediğin gibi yürüyemiyorum 5 dakika bile ... ama biniyorum tekerlekli sandalyeye ya eşim ya annem sürüyor geziyorum valla yoksa geçmek bilmez zaman :KK1:

kasılma ve sancı konusunda aynısını bana doktorum söyledi doğum sancısı düzenli aralıklı olur şidddetlenerek artar dedi .. su ve kan gelirse hemen gel hastaneye dedi...
İki kez etiketlenmiş:KK1: yukarda yazmistim :KK1:
k ızlar ben yine hastanedeydim 3 gün önce az kanamam oldu yine doktorum hastaneye yatırdı 2 gün kaldım açılma yok denildi ikiz gebelikte olabilir ama en küçük bi leke de gel dedi çok korkuyorumm allahım 28.haftayı geçebilseydik rahatlıcam hep dinlenecekmişim yürüme yok ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum 22+5 olduk doktorum pruloton depot ve nidilatı kullanma dedi artık sadece progestan hap verdi yuvarlak yumuşak bi hap günde 2 defa onu kullanıyorum rabbim hepize sağlık versin bebeklerimize de

hastanede olan arkadaşlarım allah güç versin zamanında doğum sağlık versin
Canim ya geçmiş olsun ister istemez can sıkıcı bir durum. Allah korusun ama kötü düşünme hiç...
Senin ilk aylarda hiç olmuş muydu kanaman? Progestonu ben 13. Haftaya kadar kullandim ama vajinal fitil olarak agizdan alinmasindan daha etkili dediler. Sen agizdan mi aliyorsun? Prulotonu niye kestiler?
CANIM ÇOK SAĞOL SİZLER DİKKAT EDİN VALLA SALGIN VAR HOŞ BEN ÇOK DİKKAT ETTİM AMA HAVADAN BULAŞTI SANKİ. BEN HAŞIRDIKÇA ÖKSÜRDÜKÇE BEBEKLER TERS DÖNÜYO İÇİMDE HİSSEDİYORUM YAZIK ONLARIDA RAHATSIZ ETTİK

forumda bir vitamin ve magnezyum furyası var benim dr vinalicımmuntamin diye bi vitamin verdi üzerinde hamile ve emziren anneler için yazıyo folik asitte var içinde o yüzden kesti folıkasiti içeriğini okudum birsürü vitamin var günde bitane içiyosun devlet karşılamıyo magnezyumda diasoral kullanıyorum günde 1 kere kullanmadan önce gece kranmp çok oluyodu şimdi daha rahatım


daha ilginci sağlık ocağından bana devit3 damla verdiler içini okudum gebeler kullanamaz yazıyo:)dr a bi sorayım dedim içinde öyle yazıyo evet kullanma dedi çok ilginç sağlık ocağında hamilelere d vitamini katkısı için dağıtıyolar o ilacı kullanan doğum yapmış arkdaşlarımda var çelişki:)))
Artik neye guveneceksek :KK1: benim maşallah daha hiç krampim olmadi belki o yüzden vermemiştir. Ama kasilmalarim oluyor inşallah iyi gelir Canim...
Kızlar size birşey sorcam ben 1 bardak su içeyim iki lokma yemek yiyeyim patlayacak gibi oluyorum hiç oturarak yemek yiyemiyorum böyle olmam normalmi sizdede oluyormu gaz yüzünden sanırım ama hamileliğim boyunca yemek içmek işkence gibi eşim hiçmi birşey canın çekmiyor diye bana hayret ediyor iştahla yemek yiyenlere hayran kalıyorum daha hamileliğimin başından beri 1 dilim pasta yemedim:KK43: hamileliğimde kendimi şımartamadım gitti:)
Canim benim de hiç iştahim yok ve yiyince kaburgam rahatsiz oluyor...
Öyle valla benim kol bacak yüz aynı duruyor doğumdan sonra çabuk toparlarım inşallah sadece çok fazla varis oldu onuda hamilelikten sonra tedavi olurum artık :KK66: canım senin doğum yapacağın yerde uzak annen falan gelse yanına artık iyi olmazmı odaları nasıl oldu neler aldın beşikmi oyun parkımı dolap mı şifonyermi benim evçok dar iki kişilik bir yatağımız var o kalacak çocuk odasında yatak odamı hiç bozmayacağım iki oyun parkı yatak kraftın alacağım daha ikeadan cibinlik aldım birde şifonyer pamuk yatak alcaz annem yorgan ve yastıklarını yünden ince yaptırdı yatak dışında diğer alışverişler bitti hayırlısıyla güzel haftalarda doğsunlar...
Bergüzar maşallah bugün seni iyi gördüm sana nacizane bir tavsiye bundan sonra kendine söz ver şikayetlerini değil bebiş alişverişi , bakimi konularini takip edip konuşalim. Bak biz göbek deliğimize kadar anlatiyoz :KK1: tabi yine yeni bir şikayetin olursa sorarsin ama ayni şeyleri düşünüp stres yapma diye diyorum:KK34:
 
son 1 aydır benim kilom değişmedi 34. haftadan beri aynıyım 66 kilo ... doktor son ay almazsın hatta verirsin demişti doğruymuş ... şişliklerim falan indi ...aynen öyle cnm kime benziycek birbirlerine benziyceklermi merakı aldı bizimkiler hiç yüzlerini östermedi ultrasonda .renklidede... bide ameliyatı merak ediyorum ,... sağlıklı sıhhatli gelsinlerde gerçi önemsiz tabi bunlar birsürü gereksiz ayrıntı takılıyo kafama acaba eşime terlik alsammı ( refakatçı olcak ) hemşirelere hediye yapılırmı v.s v.s

Canim ya daha düne kadar calisiyordun masallah bak yarin kuzularin geliyor annesi sen bu gece uyumazsinda Allahim yar ve yardimcin olsun arkadasim güzel haberi bekliyoruz habersiz birakma bizi olurmu
 
Kizlaaar kusura bakmayin telden girdigim için yine mesaaaj tekrari:KK43:((((((


UOTE=Mrsbeyaz;33400117]Aksucum:) benim göbek deliğim de resmen açıldı onceden çizgi gibi görünürdu kucucuktu ici görünmezdi simdi baya küçük bi havuz oldu :KK1:bakalım daha ne hallere dusucez:) sanırım bebekler buyudukce duzlesip dışarı dogru gelebilir:KK66:

Kuzum beniiim...ne kadar güçlü dursak bile aslında cok hassasiz iste..kadın olmak boyle bise..zayıf yönlerimiz var bizlerin de..ama 2-3 gun demişler bak ins sıkılmadan çıkarsın..allah bebeklerimize güç kuvvet saglık sıhhat versin biz herseye dayanırız onlar için..koca bebeklerimiz de biraz boyun bukecekler care yok:KK43:[/QUOTE]
Demek ki daha önceki go iş yapimizin etkisi var , benim hamilelikten önce düz değil dediğin gibi küçük cukurdu şimdi düzleşti :KK1:
Aç karnına içersen ishal yapıyo canım.tok iç.eylül dün hiç gelmedi ewet.yoktur bişey yoktur...kuzey pek sık girmiyodu zaten oda iyidir inş.nolur kötü haber almayalım artık:KK43:


Ayy benimki dışa doğru:))rahatsız oluyosa. Yara bandı yuapıştırabilirsin:)o zaman belli olmuyomuş kıyafetlerden:)
İnşallah iyilerdir... Bugün aldiriyorum cnm ilaci şimdilik doktora sorana kadar hergun içmiycem ama dışarida olduğum yoruldugum günler iceyim diyorum. O zaman oluyo kasilmalar daha çok... Bugün içerim Allah izin verirse yine alisverise gidicem...
Kızım 980 gr. Oğlum da 650 gr. Teyzesi:KK16:

Aglattin bizi teyzesi zaten geceden beri herşeye ağlar oldum kuzularım için içim bi o kadar rahatken (çünkü başından beri Rabbime emanet ettim onlari) eşim için bir o kadar rahatsız belki de ondan ayrı kalmak zor geldiği içindir bilmiyorum tabi... hazirlandik cikiyoruz bakalım inşallah hergün güzel güzel haberler vereceğiz sizlere:KK16: dediğin gibi çok şükür 28. I bitirdik 34leri de bitirecegiz Rabbimin izniyle:KK16:

Canim bu hafta netim olmayabilir girebilirsem haber veririm ama 100er tane okurum yine Rabbimin izniyle:KK16:

Evet canım bi de şu esimden ayrılma işi olmasaydı iyiydi ilk defa ayrı yatacagiz:KK16: Napalım bebislerimiz için nelere katlandik bunu da asacagiz inşallah Rabbim onun dayanma gücünü de verecek:KK16: ne kadar yatacagim belli değil canım net paketim 2-3gune açılacak inşallah o zaman da hastaneye alışmış olurum maceralarimi anlatırım size. Şimdilik hoscakalin hepinizi ayrı ayrı opuyor ve seviyorum minik yegenlerimi de sizi de Allaha emanet ettim:KK54::KK54::KK54:
Canim arkadaşim bizde seni ve bebişlerini Allah'a emanet ediyoruz. İnşallah herşey yolunda gidecek ve sende durudeniz gibi mukafaatini alacaksin...

Günaydın hanimlar hayirli sabahlar hayirli haberler inşallah.

asbelove canimyi Allah yardimcin olsun insallah kisa surede toparlanip evine gelirsin.bebislerin icin sağlık sihhat diliyoruz insallah 36ci haftalarda saglikla dogduklarini da gorucez.Sende Allaha emanetsin kuzularimizla.

aksucum benim gobek deligi dümdüz :) dahada buyursek disari vurucak elbet.

magnezyumu soran arkadasim ben diasporal kullaniyorum.doktorum magnezyum sitrat iceren olmasinin altiji cizmisti ozellikle.ishal bende hic yapmadi belkidr hamilelikte olusan kabizligi magnezyum dengeledi.ama ben 1 ay olucak kan hapi icmiyorum ondan beri wc olayi duzenli oldu.biraz kan hapinin etkisi vardi herhlade.ama sen druna sormalisin kan ilaci muhakkak kullaniliyor benim 14lerde oldugu icin biraktik.

durudenizderya evinize gelmissiniz cok sevindim baslasin anneligin guzel anlari.yazicaklarini merakla takip ediyoruz.

handecim yarin sende kavusuyorsun hayirlisiyla bebislere.Rabbim kolaylik versin saglikla sihhatle evlatlarini kucaklamak nasib etsin.darisi biz bekleyenlere insallah.

kizlar bende cok agirlastim artik pazar esim dolasalim sıkılmışsindir dedi.avm de 50 mt yurudum karnim agrimaya basladi hadi geri dönelim dedim evde bile sık sık wc git gel yaptigimda da karin agrim oluyor.birde gecen trt1 de sanirim kadin dogumcu konuşuyordu onu dinledim kadinin biri tlfnda sordu ilk gebeligim ve ne durumda korkup hastaneye gitmeliyim dedi doguma 3-4 haftasi varmis.karnim sertlesiyor arada dedi.dr o sertlesmeler kasilma ve normal dedi.sizi hastaneye götürecek sey suyunuz ve kanamaniz herhangi birinin gelmesi.yada keskin bir sanci 30sn yada 1 dk surer gecer sonrasinda 30 dk 20 dk da tekrarlayan bu keskin sancilar dogumun belirtisi dedi.yani anliyacaginiz kasilmalardan korkmayalim.aglri sanci daha önemliymis.inşallah bu anlattiklarimi yasamadan dr kontrolunde Planli doğum yapmak nasib olsun hepimize.
Canim sen sık giremiyorsun ama her girdiğinde de faydali bilgilerle geliyorsun çok sağol :KK16: Canim kasilma sanciyla olursa sorunmuş ama bazi günlerin aksami sık olunca korkuyorum. Daha 21. Haftadayim çünkü son haftalar olsa... Magnezyum ben sormuştum çok sağol bugün basliycam demiri zaten kesmem kanim hep 10'larda akdeniz anemisi taşiyicisiyim..
Aaa ewet canım ya kuzeyle karıştırdım:)diasporal kullanan sendin:)bende wc korkumdan 1 aydır dışarı çıkamıyorum canım:)iki adım yürüyüm hemen sıkışıyorum.kasılmalar geröekten normal kızlar,hep diyorumya benim 15-16 haftadan beri oluyo
Tam benim de o haftalarda başladi :KK1: Canim her zaman değil ama kesinlikle bazi günler fazla oluyor ve sanirim yorgunluk tetikliyor belki korkup çok gezdim birşey olacak diyip bende tetikliyorum...

Ayy cnm çok geçmiş olsun yatarak ve tedaviyle bu durum düzeltilir korkma suyunda normale döner... Dualarımız seninle..



12 haftalıktan beri elevit kullandım ... Halada içiyorum sağlık v.b konularda domuz yağıymış v.symiş çokda önemli değil diye düşünüyorum ...Doğruluğu netlik kazanmamış bir konu ve rakip bir firma varsa hele işin içinde .... içiniz rahat değilse elbet içmezsiniz ama bnm doktorum böyle konulardan bahsedince hep sen bi bilsen şu ilaç firmalarının içinde dönenleri diyor haksızda sayılmaz...
Orasi kesin Canim bende düşündüm bu yüzden elevit ne kadar yara almistir decavitte atağa geçmiştir :KK1:
Yarim büyük gün topigimizin Şampiyon annesisin sen :KK16: inşallah herşey yolunda gider çok rahat bir doğum olur saglikla alirsin kuzucuklarini kucağina:KK16:
Günaydın hanimlar hayirli sabahlar hayirli haberler inşallah.

asbelove canim Allah yardimcin olsun insallah kisa surede toparlanip evine gelirsin.bebislerin icin sağlık sihhat diliyoruz insallah 36ci haftalarda saglikla dogduklarini da gorucez.Sende Allaha emanetsin kuzularimizla.

aksucum benim gobek deligi dümdüz :) dahada buyur
magnezyumu soran arkadasim ben diasporal kullaniyorum.doktorum magnezyum sitrat iceren olmasinin altiji cizmisti ozellikle.ishal bende hic yapmadi belkidr hamilelikte olusan kabizligi magnezyum dengeledi.ama ben 1 ay olucak kan hapi icmiyorum ondan beri wc olayi duzenli oldu.biraz kan hapinin etkisi vardi herhlade.ama sen druna sormalisin kan ilaci muhakkak kullaniliyor benim 14lerde oldugu icin biraktik.

durudenizderya evinize gelmissiniz cok sevindim baslasin anneligin guzel anlari.yazicaklarini merakla takip ediyoruz.

handecim yarin sende kavusuyorsun hayirlisiyla bebislere.Rabbim kolaylik versin saglikla sihhatle evlatlarini kucaklamak nasib etsin.darisi biz bekleyenlere insallah.

kizlar bende cok agirlastim artik pazar esim dolasalim sıkılmışsindir dedi.avm de 50 mt yurudum karnim agrimaya basladi hadi geri dönelim dedim evde bile sık sık wc git gel yaptigimda da karin agrim oluyor.birde gecen trt1 de sanirim kadin dogumcu konuşuyordu onu dinledim kadinin biri tlfnda sordu ilk gebeligim ve ne durumda korkup hastaneye gitmeliyim dedi doguma 3-4 haftasi varmis.karnim sertlesiyor arada dedi.dr o sertlesmeler kasilma ve normal dedi.sizi hastaneye götürecek sey suyunuz ve kanamaniz herhangi birinin gelmesi.yada keskin bir sanci 30sn yada 1 dk surer gecer sonrasinda 30 dk 20 dk da tekrarlayan bu keskin sancilar dogumun belirtisi dedi.yani anliyacaginiz kasilmalardan korkmayalim.agri sanci daha önemliymis.inşallah bu anlattiklarimi yasamadan dr kontrolunde Planli doğum yapmak nasib olsun hepimize.[/QUOTE

Çok sağol cnm darısı sizlere inş... bekleyişimiz sürüyor... bu arada ben dünde dahil olmak üzere gezmemden geri kalmadım ikeaya gittik koçtaşa gittik :) dediğin gibi yürüyemiyorum 5 dakika bile ... ama biniyorum tekerlekli sandalyeye ya eşim ya annem sürüyor geziyorum valla yoksa geçmek bilmez zaman :KK1:

kasılma ve sancı konusunda aynısını bana doktorum söyledi doğum sancısı düzenli aralıklı olur şidddetlenerek artar dedi .. su ve kan gelirse hemen gel hastaneye dedi...

k ızlar ben yine hastanedeydim 3 gün önce az kanamam oldu yine doktorum hastaneye yatırdı 2 gün kaldım açılma yok denildi ikiz gebelikte olabilir ama en küçük bi leke de gel dedi çok korkuyorumm allahım 28.haftayı geçebilseydik rahatlıcam hep dinlenecekmişim yürüme yok ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum 22+5 olduk doktorum pruloton depot ve nidilatı kullanma dedi artık sadece progestan hap verdi yuvarlak yumuşak bi hap günde 2 defa onu kullanıyorum rabbim hepize sağlık versin bebeklerimize de

hastanede olan arkadaşlarım allah güç versin zamanında doğum sağlık versin

CANIM ÇOK SAĞOL SİZLER DİKKAT EDİN VALLA SALGIN VAR HOŞ BEN ÇOK DİKKAT ETTİM AMA HAVADAN BULAŞTI SANKİ. BEN HAŞIRDIKÇA ÖKSÜRDÜKÇE BEBEKLER TERS DÖNÜYO İÇİMDE HİSSEDİYORUM YAZIK ONLARIDA RAHATSIZ ETTİK

forumda bir vitamin ve magnezyum furyası var benim dr vinalicımmuntamin diye bi vitamin verdi üzerinde hamile ve emziren anneler için yazıyo folik asitte var içinde o yüzden kesti folıkasiti içeriğini okudum birsürü vitamin var günde bitane içiyosun devlet karşılamıyo magnezyumda diasoral kullanıyorum günde 1 kere kullanmadan önce gece kranmp çok oluyodu şimdi daha rahatım


daha ilginci sağlık ocağından bana devit3 damla verdiler içini okudum gebeler kullanamaz yazıyo:)dr a bi sorayım dedim içinde öyle yazıyo evet kullanma dedi çok ilginç sağlık ocağında hamilelere d vitamini katkısı için dağıtıyolar o ilacı kullanan doğum yapmış arkdaşlarımda var çelişki:)))

Kızlar size birşey sorcam ben 1 bardak su içeyim iki lokma yemek yiyeyim patlayacak gibi oluyorum hiç oturarak yemek yiyemiyorum böyle olmam normalmi sizdede oluyormu gaz yüzünden sanırım ama hamileliğim boyunca yemek içmek işkence gibi eşim hiçmi birşey canın çekmiyor diye bana hayret ediyor iştahla yemek yiyenlere hayran kalıyorum daha hamileliğimin başından beri 1 dilim pasta yemedim:KK43: hamileliğimde kendimi şımartamadım gitti:)

Öyle valla benim kol bacak yüz aynı duruyor doğumdan sonra çabuk toparlarım inşallah sadece çok fazla varis oldu onuda hamilelikten sonra tedavi olurum artık :KK66: canım senin doğum yapacağın yerde uzak annen falan gelse yanına artık iyi olmazmı odaları nasıl oldu neler aldın beşikmi oyun parkımı dolap mı şifonyermi benim evçok dar iki kişilik bir yatağımız var o kalacak çocuk odasında yatak odamı hiç bozmayacağım iki oyun parkı yatak kraftın alacağım daha ikeadan cibinlik aldım birde şifonyer pamuk yatak alcaz annem yorgan ve yastıklarını yünden ince yaptırdı yatak dışında diğer alışverişler bitti hayırlısıyla güzel haftalarda doğsunlar...
 
Son düzenleme:
Demek ki daha önceki go iş yapimizin etkisi var , benim hamilelikten önce düz değil dediğin gibi küçük cukurdu şimdi düzleşti :KK1:

İnşallah iyilerdir... Bugün aldiriyorum cnm ilaci şimdilik doktora sorana kadar hergun içmiycem ama dışarida olduğum yoruldugum günler iceyim diyorum. O zaman oluyo kasilmalar daha çok... Bugün içerim Allah izin verirse yine alisverise gidicem...

Canim arkadaşim bizde seni ve bebişlerini Allah'a emanet ediyoruz. İnşallah herşey yolunda gidecek ve sende durudeniz gibi mukafaatini alacaksin...


Canim sen sık giremiyorsun ama her girdiğinde de faydali bilgilerle geliyorsun çok sağol :KK16: Canim kasilma sanciyla olursa sorunmuş ama bazi günlerin aksami sık olunca korkuyorum. Daha 21. Haftadayim çünkü son haftalar olsa... Magnezyum ben sormuştum çok sağol bugün basliycam demiri zaten kesmem kanim hep 10'larda akdeniz anemisi taşiyicisiyim..

Tam benim de o haftalarda başladi :KK1: Canim her zaman değil ama kesinlikle bazi günler fazla oluyor ve sanirim yorgunluk tetikliyor belki korkup çok gezdim birşey olacak diyip bende tetikliyorum...

Ayy cnm çok geçmiş olsun yatarak ve tedaviyle bu durum düzeltilir korkma suyunda normale döner... Dualarımız seninle..



12 haftalıktan beri elevit kullandım ... Halada içiyorum sağlık v.b konularda domuz yağıymış v.symiş çokda önemli değil diye düşünüyorum ...Doğruluğu netlik kazanmamış bir konu ve rakip bir firma varsa hele işin içinde .... içiniz rahat değilse elbet içmezsiniz ama bnm doktorum böyle konulardan bahsedince hep sen bi bilsen şu ilaç firmalarının içinde dönenleri diyor haksızda sayılmaz...
Orasi kesin Canim bende düşündüm bu yüzden elevit ne kadar yara almistir decavitte atağa geçmiştir :KK1:
Yarim büyük gün topigimizin Şampiyon annesisin sen :KK16: inşallah herşey yolunda gider çok rahat bir doğum olur saglikla alirsin kuzucuklarini kucağina:KK16:

İki kez etiketlenmiş:KK1: yukarda yazmistim :KK1:

Canim ya geçmiş olsun ister istemez can sıkıcı bir durum. Allah korusun ama kötü düşünme hiç...
Senin ilk aylarda hiç olmuş muydu kanaman? Progestonu ben 13. Haftaya kadar kullandim ama vajinal fitil olarak agizdan alinmasindan daha etkili dediler. Sen agizdan mi aliyorsun? Prulotonu niye kestiler?

Artik neye guveneceksek :KK1: benim maşallah daha hiç krampim olmadi belki o yüzden vermemiştir. Ama kasilmalarim oluyor inşallah iyi gelir Canim...

Canim benim de hiç iştahim yok ve yiyince kaburgam rahatsiz oluyor...

Bergüzar maşallah bugün seni iyi gördüm sana nacizane bir tavsiye bundan sonra kendine söz ver şikayetlerini değil bebiş alişverişi , bakimi konularini takip edip konuşalim. Bak biz göbek deliğimize kadar anlatiyoz :KK1: tabi yine yeni bir şikayetin olursa sorarsin ama ayni şeyleri düşünüp stres yapma diye diyorum:KK34:

Kasılmalar sancısız galiba seninde.hiç takma canım bak bana 35 oldum kasıla kasıla:))
 
Kızlar dün 38 derece ateşle uyandım :KK43: Çok kötüydüm bütün gün, hatta bir ara 38.6 ölçtük çok korktuk eşimle. Hemen dr.umu aradık endişelenme bisey olmaz dedi. Neyse KBB doktoruna gittim, boğazımdanmış. Antibiyotiğe başladık mecburen :KK43: Ama bugün daha iyiyim, en azından ateşim çıkmadı bugün. Siz de çok dikkat edin salgın varmış....
Cok gecmis olsun canım napalım elimizden geldiğince dikkat edicez ama oluyo iste hastalıklar:KK43: dikkat et kendine hemen iyileş..
 
Sen yarın dogum yapıyosun dimiiii:) ayy allah bi çırpıda kurtarsın ins..bize haber ver hemen kuzulariniii
 
Kızlar dün 38 derece ateşle uyandım :KK43: Çok kötüydüm bütün gün, hatta bir ara 38.6 ölçtük çok korktuk eşimle. Hemen dr.umu aradık endişelenme bisey olmaz dedi. Neyse KBB doktoruna gittim, boğazımdanmış. Antibiyotiğe başladık mecburen :KK43: Ama bugün daha iyiyim, en azından ateşim çıkmadı bugün. Siz de çok dikkat edin salgın varmış....
Çok geçmiş olsun. Aman Canim ateşine dikkat et, benim ilk 3 ay içersinde olduğum dönemde bile ateşim çıkınca parol vermişlerdi...
Demek ki daha önceki go iş yapimizin etkisi var , benim hamilelikten önce düz değil dediğin gibi küçük cukurdu şimdi düzleşti :KK1:

İnşallah iyilerdir... Bugün aldiriyorum cnm ilaci şimdilik doktora sorana kadar hergun içmiycem ama dışarida olduğum yoruldugum günler iceyim diyorum. O zaman oluyo kasilmalar daha çok... Bugün içerim Allah izin verirse yine alisverise gidicem...

Canim arkadaşim bizde seni ve bebişlerini Allah'a emanet ediyoruz. İnşallah herşey yolunda gidecek ve sende durudeniz gibi mukafaatini alacaksin...


Canim sen sık giremiyorsun ama her girdiğinde de faydali bilgilerle geliyorsun çok sağol :KK16: Canim kasilma sanciyla olursa sorunmuş ama bazi günlerin aksami sık olunca korkuyorum. Daha 21. Haftadayim çünkü son haftalar olsa... Magnezyum ben sormuştum çok sağol bugün basliycam demiri zaten kesmem kanim hep 10'larda akdeniz anemisi taşiyicisiyim..

Tam benim de o haftalarda başladi :KK1: Canim her zaman değil ama kesinlikle bazi günler fazla oluyor ve sanirim yorgunluk tetikliyor belki korkup çok gezdim birşey olacak diyip bende tetikliyorum...



Kasılmalar sancısız galiba seninde.hiç takma canım bak bana 35 oldum kasıla kasıla:))
İnşaaalllah sedefcim benim de öyle olur :KK16: sancısız çok şükür sadece bir rahatsızlık hissi oluyor. Bide gecen aksamkinde hafif kasık ağrim vardi herhalde o kadar gezmeye normal. Senin hala oluyor mu? Ağrilardan uyuyamiyorum dediğin nasil ağrilar oluyo:26: şimdiden bizde öğrenelim :KK1:
 
Canim eşime aldirdim diasporali toz şase seklinde doğru değil mi? Ben sandoz gibi yuvarlak düşünmüştüm de sorayim dedim yanliş olmasin :KK1:
 
Çok geçmiş olsun. Aman Canim ateşine dikkat et, benim ilk 3 ay içersinde olduğum dönemde bile ateşim çıkınca parol vermişlerdi...
İnşaaalllah sedefcim benim de öyle olur :KK16: sancısız çok şükür sadece bir rahatsızlık hissi oluyor. Bide gecen aksamkinde hafif kasık ağrim vardi herhalde o kadar gezmeye normal. Senin hala oluyor mu? Ağrilardan uyuyamiyorum dediğin nasil ağrilar oluyo:26: şimdiden bizde öğrenelim :KK1:
Olmazmı canım hala oluyo.ama nst iyi çıkıyo.bel ve bacak ağrısından uyuyamıyorum gece canım.bide proluton son 1 iğne kaldı ama kalçam çok ağrıyo artık:KK43:ne tarafa yatsam oram ağrıyo.karnımda ağrıyo gece yatarken yastık fayda etmiyo artık.
Canim eşime aldirdim diasporali toz şase seklinde doğru değil mi? Ben sandoz gibi yuvarlak düşünmüştüm de sorayim dedim yanliş olmasin :KK1:
Ewet canım doğru almış.
Özelde olacak cnm ... sezeryan epüdral olcaK heralde sormadım desem inanırmısın :26:

Ay hande ne sabırlı kızsın:))nasıl durdun bu zamana kadar spinalmi genelmi olcak bilmeden:)büyük ihtimal spinal olur bak görürsün:)
 
Bismillahirrahmanirrahim....

İsim .........Ayetel kürsü.....Nas-Felak......Ya Şafi....Ya Mübdi

Aksu81----45--------45------- 66-----66 Okudu

Fpmk--

Esalales----

Seybil------

Asbelove---

Eylül------

Glaze-------

Mrsbeyaz--

Nektar------

Alexandra------


Allah kabul etsin şimdiden kızlar... Arada hatirlatmak için güncellerim, sizde isterseniz okudukça söyleyin ekleyim :16 :

canım 100 er okudum
 
Özelde olacak cnm ... sezeryan epüdral olcaK heralde sormadım desem inanırmısın :26:

hadecim hayırlı dogumlar sana allah yar ve yardıncın olsun dualarımız seninle bizide habersiz bırakma tecrübelerine ihtiyacımız var hayırlısıyla al kuzularını kucagına..
 
Bulantidan ve her yedigimi cikarmaktan oldum resmenn..nolur bi yardim..isyerinde cok kotu oluyorum cokda goze batiyorum sirekli tuvaletteyim..yokmu bunun bir yolu?? Icim disima cikti artik..
 
arkadaşlar az önce az miktarda sulu çok açık kahverengi akıntı geldi çamaşırıma 1 tl büyüklüğü gibi kokluyorum ööle kötü koku değil gibi nişan gelmesi olabilir mi lütfen biri yazsın
 
Bulantidan ve her yedigimi cikarmaktan oldum resmenn..nolur bi yardim..isyerinde cok kotu oluyorum cokda goze batiyorum sirekli tuvaletteyim..yokmu bunun bir yolu?? Icim disima cikti artik..

Kokulardan uzak dur,alabilirsen rapor alıp evde dinlen,çubuk kraker sade sodaya limon sıkıp içmek iyi geliyor,ben akşamları patates hasşalaması peynir yiyordum ama herkesin yiyecekleri genelde kendine oluyor..doktoruna bir sor mide bulantısı ilaçlarıda b kategorsinde olanlar var gönül rahatlığıyla kullanabileceğin onlardan versin istersen.birde hiçbirşey yiyemiyorsan vitamin veriyorlar o yüzden yakın zamanda bir konuş canını sıkma geçecek inanki hiç bu kadar şiddetli kalmayacak en azından:KK16:

arkadaşlar az önce az miktarda sulu çok açık kahverengi akıntı geldi çamaşırıma 1 tl büyüklüğü gibi kokluyorum ööle kötü koku değil gibi nişan gelmesi olabilir mi lütfen biri yazsın

Hiiiçççççç endişelenme sakin stressiz bir şekilde önce bir ultrasano gir canım en yakın gidebileceğin bir yerde sonra sonucuyla doktorunu ara ben öyle yapmıştımmm inş herşey sağlıkla yolundadır sıkıntı yapma emi
 
Asbelove ve seybil geçmiş olsun canlar..hiççç canınızı sıkmayın moralinizi yüksek tutun allahın izniyle sağ sağlim atlatıp bebiklerinize kavuşacaksınız duaşarımız sizinleeee:KK16:

Handeta yarın için allah yardımcın olsun bebiklerin şimdiden hoşgeldi sefa getirdi ailenize sanada çok geçmiiş ağrısız sızısız şahane bi sezeryan olsunnnnnn:KK16:
 
Tableti alcam yanıma iyi olursam yrn her gelişmeyi yazarım kızlar söz ... Bu arada kuzenim kurabiyeler hazırlamış yüzünüze birer tebessüm gelsin istedim ama fotoları ekliyemedim :KK43:
 
X