2014 ikiz anneleri


Amin hepimizin bebişleri sağlıklı doğar inşaallah..

Yaaa ceviz yükseltiyor muymuşşş??? Ben bu ara ceviz miktarımı artırdım ya,kendimce bebişlerim zeki olsun diye artırdım,bi de pek balık yemedim aylarca,şimdi şimdi nerdeyse haftada 1 kocaman somonu yiyorum onda da var omega'lar o da etki etmiş midir..ya ne yapıcaz biz,bi tarafı düzeltelim derken başka yer bozuluyor.

mesela bende kolaeterol filan ne gezerdi eskiden,yağlı doğal süt-yağlı doğal yoğurda abandım bi ara,kemikleri gelişsin diye,testte kolseterolüm fırlamış,yesen bi türlü yemesen bi türlü.

Zekalarına,gelişimlerine olumsuz etki etmesin de Allah'ın izniyle,bi dr gideyim ben de sorarım cnm,gerekirse dozajı değiştirir,ne derse yaparım yeter ki bebeklerimiz iyi olsun Allah'ın izniyle.
 
Merhaba kizlar
ama ben bu topige sevincle abobe olmustum ama buradaki herkesin max.3 ayi kalmis)) ben daha 5.hafta icindeyim..bulantidir kusmadir bunlar nezman basliyor bide kalp atisini nezman duyabilirm acaba?biliyrum siz bu yollardan cook once gectiniz ama ikiz hamilelik tek hamilelikten farkli oluyor ne bileyim bisuru seyi var...yardimci olurmusunuz???
 


Teşekkür ederim menac,gözlerim doldu yazını okuyunca,gerçekten değerlerin inanılmaz yüksekmiş,benim en yüksek değerim 4 küsürlerdeydi ve zeka geriliğiyle ilgili laflar edildiğinde yıkılmıştım,insan yavrusu için herşeyin en güzelini ,iyisini istiyor,içinde nasıl bir merhametle ama için yana yana dr.a o sözleri söylemişsin Rabbim,hangi rahatsızlığımız olursa olsun yavrularımız etkilenmeden onları bize bağışlasın inşaallah. benim endokrin dr.um da seninki gibi değerlerini bilmeden,yüksek değerlerle doğum yapan bir sürü kadın var,sakin ol demişti.size de maşallah 34.e kadar gelmişsiniz,inşaallah sağlıklı,hayırlı güzel bir doğum olur ve dr. dediği gibi sağlıkla evinize dönersiniz. Hamilelik bambaşka bir dünyaymış,dr.ların daha anlayışlı olması lazım..
 

Olsun canım sen gel yinede:)valla bende hiiç bulantı olmadı:)kalp atışlarınıda sanırım 8. haftada duymuştuk:)
 

Canım neden kendi kendini dışladın ki hemen:) Olsun bizler sana tecrübe oluruz:) hem bi ark. daha vardı bugün gelen,o da 5.haftada.
Bulantı-kusma kişiden kişiye değişir,bazı insanlarda hiç olmaz:) o yüzden ne zaman kusucam,neden kusmadım filan deme,iyiysen memnun ol geç:)
kalp atışı 6.haftadan sonra duyma ihtimali artıyor,6-7 gibi gidebilirsin.
İkiz hamilelikte moralini bozmak isteyenler olabilir,onlara bakmıyorsun,mutlu oluyorsun,stres yapmıyorsun,ama kendine,beslenmene dikkat ediyorsun tamam mı:)
 

Ayyy)ne bileyim herkesin derdi basindan askin son aylar)ama cok teskkut edrim geriye donuk yavas yavas okuyorum.ama masallh cok sayfa var..yok benim korkum gastritim yine azarsa diye.hamilelikten sanipta ihmal etmemek icin sordum..sukut bi bulantim yok sadece midem arada sinyal veriyir.bisey daha soracagim ben ozel sektorde calisiyrum isteyken dikkt etmeye calistim kendimr ama ayakta cok durunca hafif belim sizluyor bide kahve lekelenme geliyr normalmi bu acaba carsamba doktr kontrolum var onada sorarim ama carsambaya cook var
 

Canım inan aklıma o durumdaki öğrencilerim geldi ilk, sonra daha kötü durumdakiler ve dedim ki kendime onlar zeka geriliği ile doğsa sevmeyecek misin, down sendromlu kardeşim vefat edince annemin saçlarının bir gecede nasıl beyazladığını hatırladım sonra annemin kardeşimi ne kadar sevdiği, şimdi dünya umurumda değil inan, 13 ocakta dünyanın en mutlu annesi olacağım Allahın izniyle...
Senin değerler normal sınırlar içindeymiş zaten, sadece hamilelerde 2,5 civarı olsa iyi olur diyorlar hiç korkma canım, Allah kimseyi evladıyla sınamasın...
 
Olsun canım sen gel yinede:)valla bende hiiç bulantı olmadı:)kalp atışlarınıda sanırım 8. haftada duymuştuk:)

Teskk ederim canim sagolasin..kalp atisini duyana kadr akrabalara soylemek istemiyrumda o yuzden sordum.tup bebek oldugundan biraz daha ozel bir gebelik benimkisi.heyecan kadar korkuda var.bisey olurmu diye Oyle kendimi dinleyen biri degilim cokda tez canliyimdir is yetinde cok hareketliyim bu yuzden bi bel agrim var .dinlenmeyince kahve lekelenmeye donuyor bundan korkmalimiyim acaba??
 
bende bugun asılama oldum ınsallah tutar ve hayırlısı olur sol yumurtalıktakı ıkı yumurta gayet ıyı demıstı o zamandan berı ıçımde hep ıkız bebıs heyecanı belırdı bakalım sonuç ne olacak bende 2014 ıkız annelerı ıçınde yer alabılecek mıyım yada bır tanecık melegım mı olacak bır dıger ıhtımalde melegıme kavusmak ıçım cabalamay devam mı edecegım rabbım en hayırlı olanını nasıp eder ınsallah ama gonlumden gecen sızın aranızda yer almak:)
 
Olsun canım sen gel yinede:)valla bende hiiç bulantı olmadı:)kalp atışlarınıda sanırım 8. haftada duymuştuk:)

Teskk ederim canim sagolasin..kalp atisini duyana kadr akrabalara soylemek istemiyrumda o yuzden sordum.tup bebek oldugundan biraz daha ozel bir gebelik benimkisi.heyecan kadar korkuda var.bisey olurmu diye Oyle kendimi dinleyen biri degilim cokda tez canliyimdir is yetinde cok hareketliyim bu yuzden bi bel agrim var .dinlenmeyince kahve lekelenmeye donuyor bundan korkmalimiyim acaba??
 

Canım lekelenme yaşayanlar var ilk aylarda ama sen yinede sakın ihmal etme söyle doktoruna.hatta arayabiliyosan ara.seybil diye bi arkadaşımız var:)23 haftada sanırım henüz eşiyle kendisinden başka bilen yok ikiz olduğunu:))sabırtaşımız o bizim:)
 

Canım gastrit konusunda pek bilgim yok,seni yanıltmış olmayayım,ama yaklaşık 3 aya kadar mide yanmaları-ekşimeleri oluyor hamilelikte,seni ferahlatacak,iyi gelecek şeyler tüket,ekşi elma,çubuk kraker,maden suyu,ya da başka bir meyve,leblebi vb gibi..ama gastrit varsa sakın ihmal etme,dr mutlaka danış.
Bu arada ilk zamanlar bel ve adet olacakmış gibi gelen kasık ağrısı normaldir,onlardan korkma kanamayla beraber gelmiyorsa..ama kahve akıntını dr mutlaka söyle cnm,kanama olmuş,durmuş,şimdi atıyorsun büyük ihtimal ama bir baksın tehlike varsa ilaç yazar.Kendini çok yorma canım dikkat et.



Amin,hiç kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim..
Kardeşine rabbim rahmet eylesin,gerçi o cennetin en güzel köşelerinde anneciğini de oraya alacağı günü bekliyordur,Allah sizlere de annene de mükafatını versin inşaallah..
Allah bize yavrularımızı emanet edip gönderdi,her durumda severiz elbet,sen doğru olanı yapmışsın,metanetli davranmışsın,inşaallah doğumdan sonra sağlık adına bir sıkıntı olmadığını görerek mükafatını alacaksın. 13 Ocak hayatının en mutlu,en güzel günü olsun inşaallah. Buraya da gel lütfen,doğumdan sonra da bizi yalnız bırakma olur mu? :)
Bu arada sen izne ayrıldın mı yoksa çalışıyor musun? ben çalışabilir raporu almayı düşünüyorum Allah izin verirse,ne kadar aktarırsam kardır,inşaallah çalışabilirim..ben de öğretmenim bu arada.


Allah hakkınızda hayırlısını versin öncelikle,inşaallah hayırlısıyla evlat veya evlatlarınıza kavuşursunuz:)

Yaa Beyaz nerde beyazzz?? acıktım ben
 

Ben tutsam edim kendini tutamaz soyler)masallh 32 haftada cokmus ama vardir bi bildigi demek oyle gerekmis.bende kalp atisi icin bikac hafta beklicem gerekirsr biray sonra solerim..bizim sulale cok merakli o yuzden insallh saglikla ozman haber vericem kendilerine
 
Son düzenleme:

iyi dileklerin için çokkk teşekkür ederim, ben 30.haftadan 20 gün önce ayrıldım sayılır, rapor aldım dayanamadım ben, okulum çok zorlu bir okul öğrencilerim facia :) hele o haftalarda bebekler göğüs kafesimdeydi nefes alamıyordum, inşallah sen çalışabilirsin, ben bu konuda çok da iyi bir örnek değilim galiba
 
Kızım naptın ya,Beyaz'a seslendim,beraber muz partisi yapıcaktık hain kadın!

Afiyet olsun:)
Ben şimdi size gaz verip verip,mutfaktan daha az kalorili birşeyler bulmaya gideyim yaşasın kötülük:)

Yok kız yok muz bebeklere en faydalı şeylerdenmiş.maymun gibi oldum ben:))
 
Alışverişimizi yaptık ogullarıma cok güzel şeyler aldım :))) Yanlız hastane cıkışlarını aynı aldım diger herşeylerini farklı farklı aldım özendim ikiz die aynı olsun istedim iyi yapmışmıyım :) Aslında pek aynı giydirme taraftarı degilim ama canım cekti :)) bi cantamız kaldı onuda artık denk geldiginde alcam allah saglıkla sıhatle giymeyi nasip etsin inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…