2014 ikiz anneleri

bizim doktorlar aynı kafadan canım. en iyisi bence, kasıp korkutmasından iyidir. yoksa aynı mı kız bizim doktorlar. Ben Antalyadayım sen?

kocaeli-darıca ama doktorum gebze medikal parkda çok rahat bildiği vardır ondan ööledir gerçi içimi rahat tutamıyorum benim yapım böyle pimpirikliyim biraz
 
canım gözünüz aydın rabbim sağıkla kucağınıza almayı nasip etsin bööle güzel haberler duyunca seviniyoruz

kocaeli-darıca ama doktorum gebze medikal parkda çok rahat bildiği vardır ondan ööledir gerçi içimi rahat tutamıyorum benim yapım böyle pimpirikliyim biraz
canım evhamli pimpirikli olmamak elde değil ama yine de biraz rahat olmak, tevekkul etmek lazım. hem bebekler kötü etkilenir, hem zaman geçmek bilmez.
 

Canim cok sevindim çok mutlu oldum güzel haberlerle geldigine.Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. ...
 
Canım sana hayranım:)hala çalışıyosun dimi.bişey sorcm.seninde alt tarafında vajinanda batma gibi şeyler oluyomu zaman zaman

Allah kısmet ederse haftaya cuma ayrılcam izne cnm çalışmak değilde yalnız olmak yoruyor yemek yapmakta zorlanıyorum uzun süre ayakta duramıyorum eğilip kalkamıyorum ...annem gelcek hftasonu inş... vajinada batma olmazmır hatta bu hafta arttı merdiven inerken çok rahatsızlık veriyor doktorumada sordum normal dedi .... kasılmalar iyice arttı geçen haftayla alakası yok bu haftanın... sanırım bebişler dönmeye çalışıyor artık ..
 
Evet elleri falan kendisini uyandırır der annem bizi hep kunaklamis e bide sicacik oluyodur oyle:) bi teyze de demisti ki : annen sizi kundaklamis küçükken nerden bildiniz dedim bu arada 3 kız kardesiz biz o anda hepimize dedi bunu, kundaklanan bebegin vücudu guzel olur dedi hepinizin de vücudu cok düzgün dedi..bana o zaman cok mantıklı gelmemişti ama belli mı olur kizcekerimi de kundakliyim ben :) sütun gibi olsunlar :)
Ay ne guzel haberler bunlaaar:) akşamımıza nese kattın inanki:) ins nirmal dogum yaparsın kız ne guzel ben cok istiyorum normal doğurmak..
 


canım benim ya ALLAH razı olsun inşallah en kısa zamanda sizlere müjdeli haberler verebilirim inşallah bu güzel ikizler topiğine katılabilirim:)) rubelle trombofili thorc falan bunlara bakılmıştı canım sen gönlünü ferah tut herşey güzel olacak bebişlerini kucağına aldığında bu günleri hatırlamıycaksın bile Allah'ım sizi korusun kocaman öpücük :)
 
Kızlar merhaba,netimizde sıkıntı oluyor hafta sonundan beri,giremedim o yüzden,kötü haberler okumamak sevindirdi beni,hep iyi olalım inşaallah.
Biz nasılız,geceleri dönerken çok canım yanıyor,içerden göbeğimi kesiyorlar sanki,arada böbreklerim sızlıyor..Birkaç gündür de biraz gaz sancısı gibi ağrım var,afedersiniz kabız oldum galiba.
Bir de şeker ölçüm cihazı aldım,şekerim düşük çıkıyor biraz,düzelsin diye birşeyler yemekten bugüne kadar iyi giden kilomu doğuma kadar katlayacağım galiba..
Bugün geç saate kadar okulda toplantı vardı,yorulduk diye idarecilerimiz sağolsun lahmacun söyledi ve ben hamileyim diye elleriyle sarıp getirdiler sağolsunlar,yedikten sonra jeton düştü,içinde yeşillik vardı,dışardan yeşillik yemedim,doğru dürüst dışardan birşey yemedim ama birkaç gündür saldım gidiyor,inşaallah mikrop kapmam..
Grip konusunda da toparlanamadım henüz,nefes alamıyorum,hele geceleri,sık sık uyanıyorum..Ama bin şükür,yavrularım iyi olsun da,onların hareketleri dünyaya bedel..


Ne demek canım,sen de iyi ki varsın..:)


Merhaba,biz de seni merak ediyorduk,Allah'ın izniyle iyi olacak herşey,dinlenme ve beslenmene dikkat et yeter ki.


Sen bizi bıraksan da biz seni bırakmayız,en kısa zamanda güzel haberlerle gel canım,gözüm kulağım sende,vereceğin mucize haberlerinde,duamızdasın unutma..Duaların için Allah razı olsun senden,sen çok güçlü bir insansın ve Allah'ın izniyle mükafatını alacaksın.


Sağol canım geçmiş olsun dileklerin için,sana ve anneciğine de Rabbim şifa versin inşaallah.Annenin sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,hemen toparlanır inşaallah.

Asbelove'cım, o tüylenme bende de oluyor ama çizgim yok benim aslında haftam da 28+4. çizgi olması veya olmaması bişey demek mi acaba? artık herşeyden huylanıyorum da...

ya bende var çizgi,kalıcı birşey mi bu? neden üzülüyorsun ki çizgi yok diye,deli seni:)


Yok canım ev değil beden:) benim evi de birşeyler götürüyor artık:) Eşim yapardı ama hafta sonu başka işler vardı yapamadık,ev çok pis..bebişler doğunca hayırlısıyla,evi 10.000 bakımına alacakmış,çok pismiş:)


sen benden paranoyak çıktık alexandria,nerden aklına geldi Allah iyiliğini versin e mi:) Rabbim ne güzel kilolarının iyi gitmesini sağlamış,sevinsene,dert etme canım benim,ya alemsin 40 yıl düşünsem aklıma gelir miydi böyle birşey bilemedim:)Çok tatlısın ya:)


ayy benim akıntım da bugün eve geldiğimde kokuyordu,bugün çok uzun kaldık okulda,nerdeyse 12 saat,okulda ped filan değiştiremedim,uzun kaldığı için mi böyle oldu yoksa enfeksiyon mu var,ben de bu aralar korkar oldum enfeksiyondan..

Malum bizim kurtlar biraz büyük durmadan içimizi kemirip duruyorlar

çok güzel yazmışsın canım,eline sağlık,bizim kurtlar hakikaten kocaman,ye ye bitiremediler bizi:) her gün yeni bir aktiviteyle karşımıza çıkıyorlar:)

 
Kuzey'cim çok sevindim bebeişlerinin iyi olmasına,kiloları çok iyi maşallah
6 hafta dayandığın için de ayrı bi maşallah
Bundan sonra sık sık görüşeceksiniz kuzularla ne güzel:)
 
Canım dogum gunün kutlu olsuun :) bebeklerin esın ve sen uzun seneler mutlu yasayın ins..


Canım nice mutlu yıllara Rabbim çocuklarınla eşinle birlikte sağlıklı uzun yıllar geçirmeyi nasip etsin...
Kızlarrr çok teşekkür ediyorum hepinize Sedefcim yay olmak bir ayrıcalıktır canım ne mutlu bize senin doğum günün ne zaman?
Canım madem ki artık bir anlamı yok hiç kafaya takıp da moralini bozma bence, olumlu düşünelim ki herşey olumlu olsun...
 
Çok gzl haberlerle geldin:)kilolarıda maşallah gzl5 lt su içiyomusun gerçekten:)çok gzl ya.6 haftada 4 kilo gayet iyi hiçbişi değil.şanslısın:)çok su içtiğin için az kilo almışsındır bence.
Ayrıl artık kız işbaşında doğuracan:)batma çok kötü bi his ya bebekler çıkacak sanıyorum.kasılma bndede var doktorum onada normal diyo:)güvenşyorum bende ona napıyım:)
 

Kasım 28 di benim:))oğluşlarım oğlak olacak:))yayı kaçırıyolar:)
 
bende sizler icin dua ediyorum.rabbim size yasatmasin.dogum sebebeim enfeksiyonmus.kendinize cok dikkat edin.bebeklerim adanadaydi.mersine defnettik.ailemin yanindayim.dualarinizi kalbimde hissediyorum.her gunumuze hamdolsun.

canım başın sağolsun çok zor.rabbim sabrını verir inşallah.tez zamanda sağlıklı bebek dünyaya getirmen dileği ile...
 
Valla okudum:))tek tek cvp yazmışsın:)ewet canım sıcak su torbası sonrada çok işimize yararr.uykusuzsan git yat kuzucum bebeklerinde dinlensin.

sağol canım çok uzuuuuuuuuun msjlar görünce bazen okuyasım gelmiyor,ben de anca akşam girdiğimden istemeden uzun yazıyorum,sıkılabilirsiniz belki:)ya günler sonra net bulunca şuna da bakim buna da bakim diye uyuyamıyorum:) yazık kuzularıma dimi yatayım birazdan..

Kasım 28 di benim:))oğluşlarım oğlak olacak:))yayı kaçırıyolar:)

Canım benim yeğenim yay,enerjisine bayılıyorum! çocuğum olursa yay olsun diye istemiştim o doğduktan sonra,ama geçen netten baktım,yay sınırlarındaydık,korktum Allah korusun zamanında yaptığım dilek dua yerine geçer de erken doğum filan olur diye..Allah korusun..Bakalım benim oğluşlar ne olacak,normalde balık olacaklardı 40 hafta durabilme şansları olsaydı..ben de balığım:)

bu arada kaderiya,kuzularınla nice güzel senelereee
 
Kızlar benim burnum büyüyor! :) Gülüyorum ama üzülüyorum aslında,bu arada mecazi anlamda değil gerçekten burnum büyüyor,yüzümde başka yerde şişlik,ödem yok ama birkaç gündür burnumda farklılık var,daha şişkin,off ya çok çirkin görünüyorum,var mı benim gibi bir durumla karşılaşan,doğumdan sonra geçer mi yoksa koca burunlu mu olucam ben?
 
Sıkılırmıyızz canım yeterki yazan olsun topik boş kalmasın:)balık olmaz heralde seninkilerde.sabretmezler o kadar:)
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
Ay benim eşim de oğlak... Biraz zor bir burçtur ama inanılmaz duygusal, romantik ve iyi niyetli olur oğlak erkekleri (Kızlar için aynı şeyi söyleyemem)
Sağolasın canım...oğlak yok etrafımda bakalım nasıl olacak oğluşlar:)
 

Benimde tam tersi yüzümde pek şişlik yok:)gecer tabi canım korkma.ayaklarım büyüdü benimde:)
 
Benimde tam tersi yüzümde pek şişlik yok:)gecer tabi canım korkma.ayaklarım büyüdü benimde:)

ya ben de hani elim ayağım büyür,dudağım şişer filan diye beklerken patlıcan burunlu olmaya aday oldum iyi mi..burun da en takık olduğum şeylerden biri..büyümesin ya,birkaç güne geçer inşaallah..ben çıkıyorum canım iyi geceler
 

İyi geceler canım bende yatıcam birazdan
 
Herkesler yattı miii? Ya ben iyice gece gec yatar oldum bebeklerim de alışacak diye korkuyorum hep esimin yüzünden orda burda odalarda tv karşısında sürünmeyi cok seviyo onu yatağa goturesiye bu vakit oluyo zaten bebeklerim aksam bi başlıyorlar gece boyunca kıpır kipirlar masallah diyorum bunlar dogunca da yatmazlarsa gece:18:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…