- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.821
Kizlarr aranizda tiroit icin hap kullanann varmiiiii ?????
benn:) euthyrox kullanıyorum hipotiroidi için.125 alıyorum.değerlerde 1lerde gidio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarr aranizda tiroit icin hap kullanann varmiiiii ?????
benn:) euthyrox kullanıyorum hipotiroidi için.125 alıyorum.değerlerde 1lerde gidio.
Daha once yani hamilelik oncesi varmiydi boyle bi sorun.dusukmuydu yukseymiydi kac aydir kullaniyosunn kusura bakma yaa cok sordum.tedirginim benim ki cok dusuktee
vardı 10 yıldır var bazen geçti stres zamanlarında nüksetti ve ilaca başladım.bnm tsh yüksek çıkıo ilaçla düşürüyorum.gebe kalmadan önce düzene soktuk ve elhamdülillah ii gidio şimdilik.senin nasıl?bide 2 litest önermedi bnm doktor.kızlarda yaptırmamanın daha ii olduğunu söyledi.inş sonuçların iidr
kızlar benim bebişlerden biri sol altta, diğeri sağ üstte. solda olan oğlum sağda olan kızım ben genelde oğlanın hareketlerini hissediyorum. hep sanki soldaki bebek tekme atıyor. sizde de oluyor mu böyle birini hissedememe durumu?
Yaa ne guzelll bi kiz bi oglann insallahh benimkide ole olurrrrr..biri kizda dgerini tam goremediii..ne mutllukluluk dimii
Cokkkk sukurr canimm yaa aman iyi ol.Allahh kimseyi hastanelere dusurmesinn..cok sukur i ikili test doktor iyi dedi sorun yok dedii.tsh dusuk mus benim 0.026 olmus.sence ilac verirmi bana doktor.bugunyar endokrin uzmanina gittim yarin sonuclarla bakariz dedii
anlaşılan senin tsh sorunun yoktu ve yeni oluşmuş.yüksek olduğundada düşük riski var.ilaç verir ama hamilelikle ilgilidr.doğumdan sonraya bişi kalmaz inş.düşük riski derken;ilacı fazla alıp düşebiliyor farkında bile olmadan
Dusebiliyor farkinda olmadan derken bebekmi degermi dusuyoo¿
değer düşüyor.bn bikaç kes yasadım ilaç dozu fazla gelmiş.0,01 lere düşmüştü.rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızabende 2014 yılı annesi olacağım nasipse.ikizlerim olacak.13 haftalık şuan.
Canım ya kanama nin adı bile korkutuyor ama seninki normal demek ki stres yapma rahmin daha zor gevşer sonra uzan dinlen bol bol ins bise olmaz canım allah bebislerimizi korusun..saolun kızlar...takılmamak mümkün değil.çok üzücü.allah kimseye yaşatmasın.
tüp drumla konuştum biraz önce.druna güven korkma dedi.nidilata başlamamı söyledi günde 2 tane..ama kasılmam yok dedim.başladıktan sonra zaten ilaca başlamanın anlamı yok dedi.bol bol su iç(en az 4 lt),dua et dinlen dedi:))
beni çok özlediysen gel ama bence dinlen daha iyi dedi.biraz içimi rahatlattı saolsun.
aksucum perinatoloğa da gittim canım.herşey yolunda demişti.plasentaya bağladı kanamaları.28.haftada tekrar gitmeyi düşünüyorum.rabbim sağlıkla bu sıkıntılı günleri atlatmayı nasip etsin ve dualarımızı kabul etsin inşallah.kuzularım ona emanet
canım ben hep yattığım halde zorlanıyorum.allah yardımcın olsun,cidden zor.
bol bol su içiyormusun?ben daha hiç şişmediim.
daha once biri demişti burda tek solda hissediyorum diye doktora sormuş doktor siz ayiramazsiniz soldaki hareketin hangisinden oldugunu demiş .. Yani sağdakinin ayağı da olabilir mesela gibi..Sanırım normal endişe etme..kızlar benim bebişlerden biri sol altta, diğeri sağ üstte. solda olan oğlum sağda olan kızım ben genelde oğlanın hareketlerini hissediyorum. hep sanki soldaki bebek tekme atıyor. sizde de oluyor mu böyle birini hissedememe durumu?
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
Canım ya kanama nin adı bile korkutuyor ama seninki normal demek ki stres yapma rahmin daha zor gevşer sonra uzan dinlen bol bol ins bise olmaz canım allah bebislerimizi korusun..
daha once biri demişti burda tek solda hissediyorum diye doktora sormuş doktor siz ayiramazsiniz soldaki hareketin hangisinden oldugunu demiş .. Yani sağdakinin ayağı da olabilir mesela gibi..Sanırım normal endişe etme..
kızlar benim bebişlerden biri sol altta, diğeri sağ üstte. solda olan oğlum sağda olan kızım ben genelde oğlanın hareketlerini hissediyorum. hep sanki soldaki bebek tekme atıyor. sizde de oluyor mu böyle birini hissedememe durumu?
KIZLARRR
Kızlari üniversitede fotoğraf eğitimi almış,ekstradan seminer + fotoğrafçılık kurslarına katılmış ( belgelidir) henüz 5-6 çekim yapmış fotoğrafçınız burada :)) BEBİŞLERİNİZİ MİNİK MİNİK ÇEKMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
Çok güzel bebek fotoğraf portfolyom var, dileyen annelerle paylaşabilirim. Bebeğinizin doğumundan itibaren her anını ölümsüzleştirmek için albüm dahil çooook uygun fiyatlarla hizmetinizdeyim,sedefserin@gmail.com
Aminnnn zatenn zar zor gebe kaldim.gebe olmasam kafaya takip endokrin uzmanina bile gitmem.hersey onlar icinn.korusunn rabbimmm
canım nasılsın? senin bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu tatlım?