2014 ikiz anneleri

Aksucumm yeni endokrin uzmanindan geldim ultrosonda bisi gormedi bakalim kanda yarin cikiyooo.ama ilac kullancam gibi nette hep tsh icin ilac kullanilmis yukselmesi icin Allah korusum dusuge bile neden olurmus .ve kusmalari tetiklermis biran once olctur deerimm.
Kombine risk 1:6361 cut off degerinin altinda
ikili test 1:1203 buda cuf dger alti
Yas riski 1:764

kombine risk <1:10000

İkili test 1:3423 cuf dger alti
yas riski 1:744
Yeterlimi bunlarmi bisi da var ama hic anlamqdimm ;-)

Daha once yani hamilelik oncesi varmiydi boyle bi sorun.dusukmuydu yukseymiydi kac aydir kullaniyosunn kusura bakma yaa cok sordum.tedirginim benim ki cok dusuktee

vardı 10 yıldır var bazen geçti stres zamanlarında nüksetti ve ilaca başladım.bnm tsh yüksek çıkıo ilaçla düşürüyorum.gebe kalmadan önce düzene soktuk ve elhamdülillah ii gidio şimdilik.senin nasıl?bide 2 litest önermedi bnm doktor.kızlarda yaptırmamanın daha ii olduğunu söyledi.inş sonuçların iidr

kızlar benim bebişlerden biri sol altta, diğeri sağ üstte. solda olan oğlum :KK16: sağda olan kızım :KK16: ben genelde oğlanın hareketlerini hissediyorum. hep sanki soldaki bebek tekme atıyor. sizde de oluyor mu böyle birini hissedememe durumu?

vardı 10 yıldır var bazen geçti stres zamanlarında nüksetti ve ilaca başladım.bnm tsh yüksek çıkıo ilaçla düşürüyorum.gebe kalmadan önce düzene soktuk ve elhamdülillah ii gidio şimdilik.senin nasıl?bide 2 litest önermedi bnm doktor.kızlarda yaptırmamanın daha ii olduğunu söyledi.inş sonuçların iidr

Cokkkk sukurr canimm yaa aman iyi ol.Allahh kimseyi hastanelere dusurmesinn..cok sukur i ikili test doktor iyi dedi sorun yok dedii.tsh dusuk mus benim 0.026 olmus.sence ilac verirmi bana doktor.bugunyar endokrin uzmanina gittim yarin sonuclarla bakariz dedii

kızlar benim bebişlerden biri sol altta, diğeri sağ üstte. solda olan oğlum :KK16: sağda olan kızım :KK16: ben genelde oğlanın hareketlerini hissediyorum. hep sanki soldaki bebek tekme atıyor. sizde de oluyor mu böyle birini hissedememe durumu?

Yaa ne guzelll bi kiz bi oglann insallahh benimkide ole olurrrrr..biri kizda dgerini tam goremediii..ne mutllukluluk dimii

Yaa ne guzelll bi kiz bi oglann insallahh benimkide ole olurrrrr..biri kizda dgerini tam goremediii..ne mutllukluluk dimii

Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım, ama tabi ki öenmli olan sağlıklı olmaları. bence iki kız da çok güzel :KK34:

tabi topiğimizde iki erkek de çok, paşalarımızı kızdırmayalım :KK1:

Cokkkk sukurr canimm yaa aman iyi ol.Allahh kimseyi hastanelere dusurmesinn..cok sukur i ikili test doktor iyi dedi sorun yok dedii.tsh dusuk mus benim 0.026 olmus.sence ilac verirmi bana doktor.bugunyar endokrin uzmanina gittim yarin sonuclarla bakariz dedii

anlaşılan senin tsh sorunun yoktu ve yeni oluşmuş.yüksek olduğundada düşük riski var.ilaç verir ama hamilelikle ilgilidr.doğumdan sonraya bişi kalmaz inş.düşük riski derken;ilacı fazla alıp düşebiliyor farkında bile olmadan

Son düzenleme:
anlaşılan senin tsh sorunun yoktu ve yeni oluşmuş.yüksek olduğundada düşük riski var.ilaç verir ama hamilelikle ilgilidr.doğumdan sonraya bişi kalmaz inş.düşük riski derken;ilacı fazla alıp düşebiliyor farkında bile olmadan

Dusebiliyor farkinda olmadan derken bebekmi degermi dusuyoo¿

KIZLARRR

Kızlari üniversitede fotoğraf eğitimi almış,ekstradan seminer + fotoğrafçılık kurslarına katılmış ( belgelidir) henüz 5-6 çekim yapmış fotoğrafçınız burada :)) BEBİŞLERİNİZİ MİNİK MİNİK ÇEKMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
Çok güzel bebek fotoğraf portfolyom var, dileyen annelerle paylaşabilirim. Bebeğinizin doğumundan itibaren her anını ölümsüzleştirmek için albüm dahil çooook uygun fiyatlarla hizmetinizdeyim,

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 2014 yılı annesi olacağım nasipse.ikizlerim olacak.13 haftalık şuan.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
saolun kızlar...takılmamak mümkün değil.çok üzücü.allah kimseye yaşatmasın.
tüp drumla konuştum biraz önce.druna güven korkma dedi.nidilata başlamamı söyledi günde 2 tane..ama kasılmam yok dedim.başladıktan sonra zaten ilaca başlamanın anlamı yok dedi.bol bol su iç(en az 4 lt),dua et dinlen dedi:))
beni çok özlediysen gel ama bence dinlen daha iyi dedi.biraz içimi rahatlattı saolsun.
aksucum perinatoloğa da gittim canım.herşey yolunda demişti.plasentaya bağladı kanamaları.28.haftada tekrar gitmeyi düşünüyorum.rabbim sağlıkla bu sıkıntılı günleri atlatmayı nasip etsin ve dualarımızı kabul etsin inşallah.kuzularım ona emanet:KK14:

canım ben hep yattığım halde zorlanıyorum.allah yardımcın olsun,cidden zor.
bol bol su içiyormusun?ben daha hiç şişmediim.
Canım ya kanama nin adı bile korkutuyor ama seninki normal demek ki stres yapma rahmin daha zor gevşer sonra uzan dinlen bol bol ins bise olmaz canım allah bebislerimizi korusun..
daha once biri demişti burda tek solda hissediyorum diye doktora sormuş doktor siz ayiramazsiniz soldaki hareketin hangisinden oldugunu demiş .. Yani sağdakinin ayağı da olabilir mesela gibi..Sanırım normal endişe etme..

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

Canım ya kanama nin adı bile korkutuyor ama seninki normal demek ki stres yapma rahmin daha zor gevşer sonra uzan dinlen bol bol ins bise olmaz canım allah bebislerimizi korusun..

daha once biri demişti burda tek solda hissediyorum diye doktora sormuş doktor siz ayiramazsiniz soldaki hareketin hangisinden oldugunu demiş .. Yani sağdakinin ayağı da olabilir mesela gibi..Sanırım normal endişe etme..

teşekkür ederim canım :KK16::KK16: belki de dediğin gibidir...

ilk hissetmeye başladığımda bende hep aynı yerde hissederdim canım.bende üstte olanı hissederdim.şimdi sırayla tekmeliyorlar:nazar::nazar:
hiç merak etme:KK34:

KIZLARRR

Kızlari üniversitede fotoğraf eğitimi almış,ekstradan seminer + fotoğrafçılık kurslarına katılmış ( belgelidir) henüz 5-6 çekim yapmış fotoğrafçınız burada :)) BEBİŞLERİNİZİ MİNİK MİNİK ÇEKMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
Çok güzel bebek fotoğraf portfolyom var, dileyen annelerle paylaşabilirim. Bebeğinizin doğumundan itibaren her anını ölümsüzleştirmek için albüm dahil çooook uygun fiyatlarla hizmetinizdeyim,sedefserin@gmail.com

Jelybonsdf yeni üye olduğum için mesaj gönderemiyorum :) İstanbul Tekirdağ ve Edirnede hizmet veriyorum. Mail adresinizi yazarsanız daha detaylı görüşebiliriz. :)

canım nasılsın? senin bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu tatlım?

Doktora ben cinsiyet diye gittim sormadancikmisim...telfonla aradim oda dediki goremedim dedi cok baktim ama bakinca gorunmuyosa kizdir dedi birine kiz diyelim dedi dgerinin cinsiyetinide obur geliste belli olur dedii....
Sen napiyosunn nasil gidiyooo hamilelikk

X