- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.781
Kızlaar benimkilerden biri hıçkırıyo yine:)yerim onu ya
nasıl anlıyon canımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar benimkilerden biri hıçkırıyo yine:)yerim onu ya
nasıl anlıyon canımmmmm
Ritmik hareketlerle pıt pıt ediyo...:))hareket gibi değil daha farklı..5 dakika falan sürüyo:)
pıt pıt etmesi ara veriyormu
Yok vermiyo canım 5 dk falan aralıksız sürüyo
kızlar kalçanızın ve dizlerinizin altına yastık koyarak sırt üstü yatın günde ysrım saat bi saat dayanabildiğiniz kadar bi de elinizi kasıklarınıza koyup ya şafii deyin sürekli ayetel kürsi okuyun inş tabbim şifa versin cümlemize ben de aynı durumdan muzdaribim yatıyorum sürekli wc ve yemeğe kalkıyorum sadece siz de öyle yapıncanım bu konuda bende merak ediyorum artan yokmu şuan tam kaç
Gözüün Aydın canımm Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin...rabbımın ıznıyle cumartesı gunu kalp atışlarını duydum bebeklerımın şükürler olsun. şuan için artık bende ıkız annesıyım....
41 kere MAŞALLAH... çok az kalmış kuzucuklarını görmeye, inşallah sağlıkla gelsinler... Darısı bizlerin başına hepimiz o haftaları görelim Allah'ımın izni ile...İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın ? annem geldi çarşamba 35. Haftaya giricez inşallah az kaldı:)
Canım Gözün aydın maşallah iyi çıkmış sonuçların. tsh bana ilk hamile kaldığımda bakılmıştı, normaldi, sanırım şimdide baktırmam gerekiyordu doktor rutinlere de baksınlar dedi ama onu yazmayı unuttular sanırım hatırlatayım. tsh düşüklüğü neyden olurmuş acaba hiç bilmiyorum ama sen ihmal etme endokrine git mutlaka... Bu arada benim yeni takıntım biliyorsun ikili testinin kombine risk ve ikili test kısmındaki değerlerde ne yazıyor canım bakabilir misin sana zahmet???Kizlarr mrbb bugun doktordan geldik cok sukur ikili tarama testimiz iyi cikti kultur sonucuda iyi akinti icin vermistim.ama gel gelelik tsh hormonu cok dusuk kizlar doktor endokrine bi git dedi.cok kotu konusmadi ama gitsen iyi olur dedi.zaten kalp cqrpintim sac dokulmem birden heyecanlanmam ses titremem bundanmis.napcam bilmiyorum..aranizda benim durumumda olan varmii. tsh 0.027 cikti kizlar..
kızlar benim bu ara acaip kasık ağrılarım var yaa özellikle otururken işyerinde mahvoluyorum aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mııı?
Yarın tekrar dopplerimiz var inşallah erkeğimiz gelişmiştir
Kızlar eşimle haftasonu şehirdışına çıkıp biraz kafamızı dağıttık çok şükür iyi geldi... listemizi de dün güncelleyemedim gece inşallah güncelliycem
bu listeye benıde eklermisin ve ne yapacagımı yazarmısınKızlar eşimle haftasonu şehirdışına çıkıp biraz kafamızı dağıttık çok şükür iyi geldi... listemizi de dün güncelleyemedim gece inşallah güncelliycem
Bende diyorum şu bir ayda gezdiğim kardır :)) inşallah kıpırdayamadığım günleri de görürümOh iyi yapmışsınız.biz artık pek biyere kımıldayamıyoz.gez keyfini çıkar:)
bu listeye benıde eklermisin ve ne yapacagımı yazarmısın
Bende diyorum şu bir ayda gezdiğim kardır :)) inşallah kıpırdayamadığım günleri de görürüm
Tabi canım eklerim. Her hafta cumadan cumaya kişi başı 100 ayetel kürsü 100 nas 100 felak okumaya çalışıyoruz, tabi 100 bir kural değil kaç tane okuyabilirsen 10-20 yeterki okuyalım.
Sonra okuduğumuz duaları hem kendi hem de topikte yazıştığımız ve evladını bekleyen tüm arkadaşların sağlıkla bebişlerini kavuşması için gönderiyoruz. Ben hastanede yatan arkadaşları (orkide, durudeniz) sıkıntısı olan asbelove ve ayşe'yi ayrica sayıyorum inanıyorum ki okuduğumuz dualarında sayesinde Rabbimin koruyucu melekleri hep üzerimizde çok şükür
Bende yerim ya:)Kızlaar benimkilerden biri hıçkırıyo yine:)yerim onu ya
Zaten bende bu yüzden nirmal dogum olsun diyorum yurt dışındaki hamileler ikizleri doğuruyorlar da biz niye sezeryan oluyoruz:) bide küçük olurlar firt diye doğarlar gibi geliyo bana:) tabi bendeki de cahil cesareti ama olsun:)bakalım allah nasip ederse bi saglık problemimiz olmazsa ve şartlar uygun olursa normal doğurmak istiyorum ama daha doktorumla konuşmadım cok erken geldi daha konuşmak için..bak ben bunu hiç duymamıştım. hemen soracağım doktorcuğuma
canım benim doktor antalyada gel valla.. geçen gün hemşiresi anlatıyor.
ikizleri normal doğurturken ilki biraz zor gelmiş, ikinci hemencecik yağ gibi kayarak gelmiş..
dün geçen yıldan Rus bi veliim aradı. öğretmenler günü için.. "kesinlikle normal doğurun, bizim aklımıza asla sezeryan gelmez, Türkiye'de moda olmuş.. hem ikizler tek bebeğe göre daha küçük olacağı için daha rahat doğuyorlar" dedi
benim de aklıma yattaı ama dediğim gibi bebeklerim için sıkıntı olmazsa neden olmasın
Allah dualarımızı labul etsin inş cumaya kadar okuyabıldığımı cuma gunu burdan yazacagım dimi sayıyı
canım sıkkın yine
dün öğlen kanama oldu yine...alışamıyorum.hemen dra gittim ve yine aynı şeyler.hiç bişey yok.herşey yolunda.2 hastane de 3 dr aynı şeyi söyledi ama ben ikna olamıyorum,çok üzülüyorum
plasenta da artık yukarı çıkmış,enfeksiyonda bitmiş.
siz olsanız ne yapardınız?güvensem mi druma yoksa mersin e tüp doktoruma mı gitsem?