bende de var,tam sümüksü diyemem ama sarı ve ekşimsi gibi kokusu hafiften.ama yanma,kaşıntı,sancı vb yok,dr.a sormak lazım,amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için pedler varmış galiba,ya da kültür alınabilir.bilmiyorum
canım bilemiyorum,ben de makul bir açıklama bulamadım henüz ama forumlarda bu tarz yorumlara rastladım,iğne olan anneler de yazmıştı sanırım,ondan dedim temkinli olmak lazım diye,eğer erken doğum riski yoksa ciğerlerin kendiliğinden gelişmesini beklemek daha mantıklı,hemen iğne olmayalım diyorum.
İlahi sedef,çok güldürüyorsun beni,allah da seni güldürsün:) o embriyodan ikiz olursa hakikaten şok şok şok flaş flaş flaş olur:) Ben de geçen gün ark.larla sohbet ederken,hamileyim diye canın şunu çekti mi al ye,bunu ister misin diye üzerime düştüklerinde,espri olsun diye 3.yü yapıcam ded,m,sonra biri ya onlar da ikiz olursa dedi kaldım böyle
ben de şok olurdum yani:) Bu arada tüp doktor ne tatlı bir tanımlama ya,ilahi sedef
çok bilgim yok ama sanırım doğumdan sonra bir kontrolü onlar yapıyor,sonra çocuk dr.a gidiy
ruz.ama emin değilim,belki anne kontrole gidiyordur kendisi için,deneyimli anneler yazar:)
hey maşallah,6 çocuk mu istiyorsun canım,rabbim gönlüne göre ve hayırlı evlatlar versin inşaallah,anneliği henüz tam anlamıyla yaşamasam da şu haliyle bile çook güzel birşeye benziyor evet:)inşaallah tam anlamıyla yaşamak,içimize kuzu kokusu çekmek de nasip olur,çifte kuzu