Herkese hayırlı cumalar kızlar,
Endokrinolojide kontrolüm vardı,değerleri beğendi ama ilacımın dozunu değiştirdi bu kez dr.um,ve 1 ay sonra kontrole çağırdı,haftada birkaç kez mutlaka dr+sağlık ocağına gitmekten sıkıldım,Rabbim kötü günler göstermesin,dr.ların eksikliğini de ama inşaallah doğumdan sonra bebişlerimiz ve biz o kadar iyi oluruz ki bu sık ziyaretlere artık gerek kalmaz.
Canım çok geçmiş olsun,Rabbim yardımcın olsun,inşaallah yatmaya filan gerek kalmaz,önemsiz bir kanama olmasını umuyorum.
canım sana da çok geçmiş olsun,aman dikkat et.
Benim de akıntım arttı ve ekşimsi kokuyor gibi,kızlar benimki gibi olan var mı,acaba amniyon sıvısı mı sızıyor diye kafayı yiyeceğim:26::26:Ben de bu hafta doğru dürüst uyuyamadım,hastanede yatakların dikleştirilmesi gibi arkama bir yığın yastık koyup neredeyse oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum,sık sık uyanıyorum,uyanışlarım ağrılı oluyor,karnım ve kasıklarım ağrıyor dönerken,ayrıca şiddetli sırt ağrım var,,her uyanışımda eşim de uyanıyor benle ve masaj yapıyor,onu da uyutmuyorum:26:dr sakın sırt üstü yatma dedi,netten baktım damarlarda sıkışmaya neden olup bebeklere giden kanı kesebileceği yazıyor,bazı anneler de kordon dolanmasına sebep olabildiğini söylemiş.ama gece uyandığımda bazen kendimi sırt üstü yatmış buluyorum,korkuyorum ya,kızlar biz bebeklerden-hamileliğin zorluğundan filan değil bu kuruntulardan kafayı yiyeceğiz gibime geliyor doğuma kadar,bir kucağımıza alabilseydik sağlıcakla.. sen de arkana bol yastık-kırlent koy canım,sende 3 bebek var daha zordur eminim.
bende de var,ben de niye ağrıyor diyordum,sağol paylaştığın için canım.Tek tek mi doğuracaksın:) Bi ayar çek bakalım,teker teker gelsinler:)
yA nasıl kemer bu kızlar,sadece kemer mi,ben karın destekleyici aldım geçen gün,afedersiniz altında külodu yok ama kalın bir şey bu,kemer gibi değil,3 saat sınırı bunda da var mıdır,üzerinde öyle birşey göremedim de.
Canım bence de erken doğum riski olmazsa hemen tmm deme,riski arttırdığını okudum ben de,gidişata göre hareket edersin,inşaallah hiçbirimizde iğneye gerek olmaz,bebişler 36-37yi görürler.