- 9 Ekim 2010
- 1.259
- 18
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.441
akıntım var yine ilaç verdi akıntı erken doğuma sebebb olur dedi kullanıp arıyacagım inş kistte yok olur. cinsiyetide kız erkek dediler hoca bana ddediki 27 haftaya gel olmasa hastaneye yatırırız senı dei gözümün önünde ol dedi şuan içi riski yok ama yat dedi çünkü büyüdükçe karnım oda düşermiş cnm senın zamanındakinin hatırlamıyorum sen özel oda mı istiyorsunki ya cnm ikili testi kafana takma kan testinde birşey yoksa zorun olmaz benımkı aklımda degıl sen hocayla görüş sonucunu o en doğru sonucu der sana
Geçmiş olsun Canim alttan bakinca mi anladi akıntını yoksa sen mi söyledin çok diye?hayirli olsun demek kızımızla oğlumuz geliyor maşallah, filiz hocadan sonra hulusi hocanin bizimkiler için tahmini bi kız bi erkek ama erken tabi yanilabilir sana da ilk baş iki kız gibi demişlerdi. Herkes kızı geç öğreniyor sende oğluşu geç öğrendin, demek erken gösteren kızlar da var Hayirlisi sağlikli olsunlar da...
Ben Hulusi hoca yoğun diye gözünden kaçar mi bazı şeyler diyodum ama maşallah hassas davranıyor, sana da önlem amaçli yat demistir. Geçen tesadüf bi alisveris merkezinde ikiz bebekleri olan bi çiftle sohbet ettik ve yine tesadüf başkent Hulusi beyin hastasiymis doğumu da orada yapmış bazi sorunlari olunca hoca onuda doğumdan 1 ay önce yatirmış hastaneye, erken doğduklari için kısa süre kuvezde kalsalar da şimdi 2 yaşlarinda maşallah çok sağlıklılardı. Doğumda da başkent ve hocadan çok memnun kalmışlar. Bana moral oldu senle de paylaşayım dedim.
Canim açıkçası özel oda düşündüm direk, hele inşallah bebekler yanimizda olursa normal oda zor olur, sezeryan olacagi için rahat kalkamayiz refakatçi de yok diyorsun. Ama hamilelik dönemi yatış olursa (inşallah gerek kalmaz) o zaman özel odaya günlerce o kadar para vermeye gerek yok... Sen Allah',ın izniyle benden önce tecrübe edicen artık beni de bilgilendirirsin
Canim Hulusi hoca ikili testte takma desede filiz hoca daha temkinli konuştu o da tedirgin etti o yüzden değerin sendeyse ve bulma şansın olursa çok sevinirim
Son düzenleme: