2014 ikiz anneleri

doktorun ismini yanlış yazmışım çağrı adı :) pardon rahim ağzına hulusi hoca alttan bakıyor ve baktıgı gün kültür alıyor altan bende çok akıntı olduğu için alamadı gelirler benimde öyleydi

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81.............

Sedef...............

Seybil..............

Pınar..............

Sdtive............

Aylin..............

Mrsbeyaz......

Kengo..........

Flufem.........

Kuzey.........

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin...

Son düzenleme:
Evet canım sen niye takvim yapmıyorsun? En son ne zaman gittin kontrole? Ense kalınlığı vs bakıldı mı? Cinsiyet tahminleri var mı
canım ben 13. haftada başladım. 30. haftaya kadar haftada bir gün yapılacak.
yağlı bi iğne olduğu için biraz yakıyor ama bebişler için katlanacaz ..
Dün gece yaptı Canim eşim hiç korktuğum gibi değilmiş şükür ayni zamanda basamisiz senle, ayrica fitil falan kullanmiyosun değil mi? Banada 34. Haftaya kadar dedi doktor bende inşallah o günleri görelim dedim...
Çağrı Bey'i biliyorum canım, haftaya salı da beni çagirdi kültürler için, nasıl sevindim çok beklemeden bebişleri görücem diye seninkiler kız mıydı ? Kaçıncı haftada kim söyledi? Bi değişiklik oldu mu? Birde rahim ağzi uzunluğunu hatırlıyor musun? Vee son olarak hoca kaç haftada bir çağırıyor soru yağmuru için özüürrr

tablo yapmayı içine yazı yerleştrmeyi bilenler var mı
Hiç bilmiyorum Canim daha öncede araştirmiş ama becerememiştim...

Kız düşünemiyom doğumda öğrenmelerini Ne şok olurlar ama bir alana bir bedavaymış dersiniz bence yeni yıl sürprizi yap :)))

Bu arkadaşı forum yöneticisine şikayet edecek biri yok mu. Ben beceremiyorum. Mesaj sayısını doldurmak için acili insanların topigine bile saçma sapan şeyler yazıyor.

Selamlar ben çok takip edemediğimden kaçırdım, 1 hafta içinde mi okuyoruz? Benim de ismimi yazabilirsiniz...

Beni de ekle arkadaşım kaç tane okuyacağız?

Kızlar ikizlere park yatak alıcam ama bi tane ikiside yatacak ilk başlarda sonra odalarını yapcam.bildiginiz en büyük park yatak hangisi hangisini tavsiye edersiniz ?

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81.............

Sedef...............

Seybil..............

Pınar..............

Sdtive............

Aylin..............

Mrsbeyaz......

Kengo..........

Flufem.........

Kuzey.........

Fpmk..........

Zuzu..........

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin...

Kızlar haftada kişi başı 100'er düşündük, cumadan cumaya artik günde ne kadar okursaniz. Tabi bu bir kural değil okuyabildiğimiz kadar az çok niyetimiz belli

Kızlar haftada kişi başı 100'er düşündük, cumadan cumaya artik günde ne kadar okursaniz. Tabi bu bir kural değil okuyabildiğimiz kadar az çok niyetimiz belli

Tmm canım ama bence sen rakamları 7 günün sonunda al..senin içinde kolay olur.yarın sabah başlıyoz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…