Bu arada kızlar bazı şeylerden konuşulmuş,toplu cvp yazayım.Bebişleri ne kadar yanımızda tutacağımızdan bahsetmişsiniz,ben de ilk birkaç aydan sonra pek tutmayı düşünmüyorum,yerlerini bilsinler,yoksa uyku problemleri olur,hem özgüvenleri de gelişir,yalnız yatmaktan korkan,hep bizi isteyen,ağlayan ya da aramıza yatan çocuklar olmalarını istemiyorum.hee bebişlerimle koyun koyuna missler gibi uyumayı istemez miyiz,hem de nasıl,deliririm:)) Ama onların kişilik gelişimi için böyle daha uygun geliyor.
Bebek yataklarından bahsedilmiş,biz de henüz almadık,aslında evde boş odamız da yok,çalışma odasındaki masalardan birini balkona şutlayıp,kütüphaneyi oturma odasına koyup kendi evimize geçene kadar idareten bir düzen kurmak istiyoruz,dolayısıyla öyle büyük mobilyalar alamayız,ya 2 park yatak,ya büyük kocaman bir bebek yatağı(Bir süre beraber yatırmak için) ve küçük bir şifonyer düşünüyoruz,evde ısınma problemi olduğundan 1 seneye kadar taşınırsak daha güzel şeyler hazırlayabiliriz.Ama şu an çok bir alan serbestliğimiz yok..
Benim gibi yer sıkıntısı olanlar ne yapmayı düşünüyor,fikir olur birbirimize..
Bu arada bazı ark.lar doğumu ailelerinin yanında yapmaktan bahsetmiş,bunu ben de düşündüm,ama bebişlerimi babalarından ayırmaya hakkım yok,onu ilk günden görsün bilsinler istiyorum.Birbirlerini sonra benimseyememelerinden korkarım..Ama ist.da kimsem yok,burda da bu anlamda zorlanıyorum,eşleriniz izin verdiyse büyük fedakarlık yapmış..
Benim eşimde bana bitter çikolata yediğim için takılıyor,senin yüzünden bitter düşkünü olacaklar diyor,ben de erkek adam şekersiz çikolata yer diyor gülüyorum:)
Kizlar selam birsey sormak istiyorum hamileligin ilk donemlerinde mide yanmasi ceken oldumu sabahtan beri cok kotu. Soda ictim yogurt yedim tik yok.. bu arada bnde insallah ikiz annesiyim keselerimizi gorduk. Insallah kalp atislarinida duyarim...
Ekşi yeşil elma öneririm,çok rahatlatıyor.Benim ilk zamanlarımda başka bir yaz meyvesi vardı tabi ekşi,bol bol yerdim iyi gelirdi,şimdi yok ismini yazmayayım.Maden suyuna bol limon sıkardım,arkadaşların dediği gibi birkaç yudum soğuk süt,beyaz leblebi,çubuk kraker de olabilir.Her bünye farklı ama genelde bunlar iyi geliyor.Bu arada ben de acılı ve ekşi çok severim,çok özür dilerim tuvalette bazen sıkıntı yaşamama sebep olsa da vazgeçmedim bunlardan,biraz azalttım o kadar,sen bünyene göre yeveş yavaş ayarla yediklerini.he ama mesela eskiden yemeklere çok baharat eklerdim şimdi çok az,bir yemeğe 3-5 baharat eklediğim olurdu,çeşidi ve miktarı azalttım bazen hiç eklemiyorum.Bunlara dikkat etmeye çalış canım.
Hoşbulduk canım çok teşekkürler.. fecı yanma var... bıde benım bebişler solda rahmın sol alt tarafına iğne batması oluyor. dktoruma sormak ıstemedım sizler çokça deneyımlısınız bi sürü ıkız annesi var burda bana mutlaka yardımcı olur diye dusundum... :)))
İlk zamanlar batma hissi,adet olacakmış gibi ağrılar çok olur,normal:) korkma canım,ama kanama ile beraber ağrı olması kötü,kanama-lekelenme olmadıkça korkma.hayırlı olsun bebişlerin,hamileliğin..