- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.181
üzülme tatlım...sen moralini yüksek tutmaya çalıış.allahın izniyle onlar seni hiç üzmez annesislm güzel annişler.iyi dilekleriniz için teşekkurler.biz hep yataktayz miniklerle teyzeleri.tekrar çiger geliştirici yaptılar.prolotona devam ediyorlar.birde agrı durdurucu haplar veriyorlar.nts cihazına baglıyorlar .bebekler 30 haftalık ama gelışimlerı 29 hafta üzüldüm.
yatarak git canım.korkma inşallah hiç birşey olmaz.benimde çok kanamam,kahve lekelenmem oldu.dr birçok sebebi olabilir demişti ama perinatolog hem sebebini buldu hemde moralimi düzeltti.sağolun .inanırmısınız hiç hayal kuramıyorum korkuyorum hala kahverengi geliyor öncekine göre azaldı ama bitmiyo.doktor bitmeliydi diyor haftaya ayrıntılı ultrason için perinatologa darıcadan-kocaeliye 60 km yol gdecem arabada yatarak gtsem olur mu?sürekli ağlıyorum ilaçlara devam wdiyorum varmı benle aynı soryn yasayanlar
eğer bebişler sağlıkllı ve vajinal bir kanaman yoksa hiç bişey olmaz inşallah. kendini mutlu edecek şeyler yap,hayal kur,bebişin hazırlıklarını yap yavaş yavaş.dua et bolbol.ama bebekler seni hissediyor unutma.onlarda strese giriyormuş drum demişti.ağlama canım.
bak ne çok konuşutumüzülünce çeneme vuruyorsen ve bebişler için dua edicem
kız dur bakalım.daha çok çok erkenyaa ben niye hissetmiyorum hafifce kaşınıyo bazen doktora gittin mi beyazcım cinsiyetleri belli oldu mu
2 ay sonrasını görür gibiyim;uyuyamıyorum,bir sağdaki vuruyo bir soldaki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.meraklanma gayet normal
;32586951]Ben de bugün yıkadım çamaşırlarını sdf çok garip ve güzel bir duygu artık kurutma telinde minik minik çamaşırlar var :)) Rabbim özlemini çeken herkese nasip etsin hayırlısı ile..[/QUOTE]
çok güzel anlatmışsın...
inşallah her zaman çamaşır ipinde minişlerimizinde çamaşırları olacak