- Konu Sahibi ESMERSIRINE
Bence takım al böyle alırsan daha maliyetleri oluyor ben baktım. Zaten takımlarda da dediğin yataktan dolap ve şifonyeri oluyor
bende öyle düşünüyorum en hesaplısıda derli toplusu da öyle olucak gibi görünüyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence takım al böyle alırsan daha maliyetleri oluyor ben baktım. Zaten takımlarda da dediğin yataktan dolap ve şifonyeri oluyor
hahahaha Allah iyiliğini versin yahu,dur yükliyim
Eki Görüntüle 884319 Eki Görüntüle 884317
heeeyy bu benim beğeniğim araba :) ilk bunu beğenim ben fakat hem internetten yorumları okudum hemde kullanan arkadaşlara sordum çok agırmış bundan yakınıyolar ve çok büyükmüş katlandıgında her bagaja sıgmıyormuş.ama onun dışında bende bittim buna çok güzel.birde concord neo ya bak derim o da tam set 2500 gibi bi fiyat o da harika
daha hiç araştırmadım zaten,arabaya gelene kadar ohooooo
ama böyle birden görünce bunu çok beğendim..bi kaldırayım dedim şu en ufak ana kucağı bile baya ağırdı,arabayı düşünemiyorum bile..
gerçi asansör var bizde ama..bakalım..
dediğinede bakarım cnm
ben bunun ve dediğim concord neo arasında kararsız kaldım.sonra düşündüm çok pahalılar.yine alırım veririm o parayı ama düşününce o kadar pahalı araba alcagıma bebeğimin odasına bişeyler lırım ya da üstüne başına alırım diyorum yine de kararsızım
senin dediğin bu mu cnm_?
eğer buysa,birbirine acaip benziyolar
Eki Görüntüle 884634
aynen canım bu benziyolar evet ama bu daha hafif katlandıgındada epey ufak oluyo ve arka büyük tekerleri çıkıyo.ikisi de çok güzel ama alcak olsam ikisinden birini concord neo yu alırdım
bende yaaaa..
artık bişeyler almak istiyorum,öyle içimde kaldı ki sorma..
ama yinede net cinsiyet budur denene dek almıcam ben büyük ihtimalle..
bide şu bebeğe bak sen...favorilerimden...
Eki Görüntüle 884180 Eki Görüntüle 884181
Kızlar buda benim bebeğimin ilk cicileri (halamızdan) , ben daha cesaret edemiyorum almaya hem ikili testi hem cinsiyeti bekliyorum inşallah ondan sonra başlayacağım almaya :)
Eki Görüntüle 884222
Ne tatlı bir bebişşşş bu maşallahhhhh
Benim de favorim vodafone reklamında ki gamzelim bayılıyorum o bebişe.Allah nazarlardan korusun
aaaay evet tv aleminden reklamlardan bizimde eşimle favorimiz o şimdi..
nasıl tatlı.. maşallah yaaa
Ben de bunu alıcam kızlar hatta e-bebekte inceledik eşimle haftasonu hatta indirim vardı ama elim gitmedi almaya :)
Eki Görüntüle 884689
kaça düşmüştü canım
Çok güzeller güle güle giysin miniğin annesii
Çok güzeller güle güle giysin miniğin annesii
Biz de bunu aldık forum e-bebek ten chicco indirimli 29 tl
Eki Görüntüle 886708
Aminnnn canımm inşallah hayırlısıyla,sağlıkla görelim içlerinde minnaklarımızı hepimizAyyy maşallah çok tatlı bunlar ya
Bir de içinde yavrularınızı düşünüyorum da kimbilir ne çok yakışır.
Rabbim hayırlısıyla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin miniklerinize inşallah