- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #1.261
allaaahım ne kadar çok şey almışsınız. beni hem annem hem de kayınvalidem hem de babalarım hem de de kocam durdurdu.. babalar biz arabasını yatağını alcaz dedi anneler biz kıyafetini battaniyesini alcaz dedi kocam da bak alcaklar işte sen karışma dedi.. ben de hevesle aldığım don ve zıbınlara baka baka bi hal oluyorum nasıl için gidiyo. bi süt pompası aldık ekstra o kadar. bi de hediye başlıklı havlu ve ilk kitabı oyuncak geldi o kitaba ölüp bittim hele renkli hayvancıklı yumuş yumuş şıngır şıngır bişey. oğlu üstün zekalı olan bir arkadaşım aldı getirdi. sağolsun bir sürü de kitap önerdi zekasını geliştirecek oyunlar aktiviteler. o kitap da öyleymiş onun oğlu ilk 3 4 ay onunla oynayıp saatlerce oyalanabiliyomuş. eve gidince çekeyim resimlerini sizler de alırsınız.
Pufpuff'um senin de oyun matına bayıldım. ben de alıcam onlarda çok güzel oluyo ama durduruyolar beni yaaa
Bence üzülmemelisin beraber gidersiniz sen secersın onlar alır ne kadar sanslı bebışın var onu dusun ben ne yapıcam bilmiyorum alışverişe nerden baslıcam bilmeden gidip gereksız seylerede para harcamak ıstemıyorum.biraz tulum badı almıstık. mobılya vs. gibi büyük seyler için de biraz bekleyeyım dıyorum bılıyorsun yasadıklarımı alışveriş için cesaretim kırıldı kitap konusunda ; kesinlikle ilk alacağım şey. özellikle çocuğa yönelik olanlardan.ve odada kitap kösesi yapıcam dogar dogmaz tanışşın istiyorum ınsanın en ıyı dostuyla biz eşimle benım ünv aldığım bir kitap var onun dısında montesorrinın kıtabı var ikisinede zaman zaman göz gezdırıyoruz ön hazırlık