- Konu Sahibi ESMERSIRINE
Haziran anneleri çok hevesli çıktı :) ben çok fenayım kızlar devamlı alıyorum gördükçe dayanamıyorum. 3 hastane çıkışı (hepsi farklı renk), portbebe, taşıma çantası, ana kucağı, kanguru, onlarca tulum, pijama, alt açma minderleri, patikler, ayakkabılar, astronot montu, mama önlükleri, yelekler, çoraplar, 2 tane bornoz, havlu, fotoğraf albümü, oyuncak, 1 yaşına kadar giyebileceği her şeyi aldım kısaca, ilk adım ayakkabıları bile var :) 15 tane agız silme mendili bile aldım düşünün yani :) kıyafetlerini bitirdim ogluşumun ama eşimle görmemiş gibi almaya devam ediyoruz almıcaz dememize rağmen :) bi dahaki ay da kanz'dan arabasını alacaz travel sistem, çift yönlü falan. son aya da biberonları, emzigini ve bezini bırakacaz.
aynen canım bende bir dunya zıbın zeti alt üst takımlar patıkler coraplar elbiseler battaniye aldım k.v.çoştu annemde öyle sen niye bu kadar erken alıyorsun diye dedim hevesim var arkadaş alıcam tabi
ama sen bendende fena çıktın kız ben ilk 3 aylıklarını aldım birsürü bide 3-6 arasını aldım diğerleri için erken
ama liste kabarık valla bi hesaplıyorum odasıydı arabasıydı puset bilmem ne 5/+ 6 bın lıra tutuyo bide dogum parası var
ama gelen kısmetiyle gelir derler ben dogum ıznı paramla beraber toplamda 10 ay maas alıcam :) kızım kendi ihtiyacını karşılamış olucak gibi