- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
baktım şimdi e bebeğe gerçeken uygunmuş.bende hepsiburadadan aldım 5 li paketini 19 liraya mothercare in.%60+%20 indirim vardı
tt linkini atarmısın canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktım şimdi e bebeğe gerçeken uygunmuş.bende hepsiburadadan aldım 5 li paketini 19 liraya mothercare in.%60+%20 indirim vardı
tt linkini atarmısın canımmm
canım biz seninle çok yakın oturuyoruz bende selçuktayım kipada da bebek için çok güzel şeyler var ben en yakın zaman da gidip bakacağım
canımcımm tsk ederim hangisi %20 olanlar ama renkleri aynı trendyolda disneyin indirim var baktınızmı
tabi canım yeri gelecek günde 5 kez üst değiştirilecek hazırlıklı olmamız gerekiyo sırf almak osun diye de alınmaz anım biraz da iyi kaliteli olsun ki uzun süre giyilebilsinben mothercare in 5 li çıtçıtlı bodylerinden aldım.kullananların yorumlarını da okudum çok esnekmiş 3 aylık olanları 6 aylıkken bile giydiriyoruz diyorlar o yüzden olmıcak diye endişe etmiyorum ve deforme olmuyormuş.ayrıca diğer bebekte kullanır diye düşünüyorum ama emin ol çok kirleniyo hergün çamaşır yıkanıyo bebekli evde.ne adar çok olursa o kadar iyi
valla canım gelmesini sabırıslıkla bekliyorum hemen yüklerim teyzeleri görsün oo siz alışverişi bitirmişsiniz kuzum onu da hallederseniz bi tek rabim izniyle bebişin gelmesi kalıyoGelince de hemen yükle fotolarını görelim annesi:) zaman geçsin de giysinler bi an önce sağlıkla yaa.bizim kıyafet konusunda bi tek hastane çıkışımız kaldı onu da gs Store dan alcaz belli yani:)
evet canım baya bi andirim var sebde çok uygun fiyata almışsın bitanem sağlıcakla giysin inşşbaktım şimdi e bebeğe gerçeken uygunmuş.bende hepsiburadadan aldım 5 li paketini 19 liraya mothercare in.%60+%20 indirim vardı
Ay hakikaten yakinmis :) dra selcukta mi gidiyosun canim? Ben sokeye gidiyirum.
kızlar benim aldıklarımın içindede vard çıtçıtlı badiler desenlileri 6 tl desensizler 5 tl heryerde aynı zaten fiyat bu badilerin
o yüzden dokunarak bakarak kumaş kalitesini görerek almanızı tavsiye ediyorum.
bana şimdilik fren yapmam söylendi anne ve k.v. veto koydu alma daha fazla hep beraber alırız eksiklerini diye
zaten fazlasıyla aldım ben sadece cıtcıtlı badi alıcam 2 paket 10 tane felan
Birde şimdi mağazalarda hep kış sezonu için ürünler var yaz sezonu nisanda gelecekmiş şortlu takım felan yoktu yani
o yüzden ufak tefek herzaman kullanılacak şeyleri alın derim ben nisan dan sonra bol bol yaparız alışverisi
büyük sözü dinliyorum yani
5 li zıbınlar şu anda 23.50 tl mothercare in.yolladıgım linkte direk karşına çıkar.ben suretli kıyafetler almayı düşünmediğimden bakmadım canım
canım nasıl begendinmi güzelmi bide kac cm aldın
çok güzeller bayıldımm.ben 56 cm yani yeni doğan aldım 2 paket bi kapet 62 bi paket 68 aldım
Eki Görüntüle 921684 Eki Görüntüle 921688 Eki Görüntüle 921689 Eki Görüntüle 921690 Eki Görüntüle 921693 Eki Görüntüle 921696 Eki Görüntüle 921697 Eki Görüntüle 921701 Eki Görüntüle 921702 Eki Görüntüle 921703 Eki Görüntüle 921704 Eki Görüntüle 921706
bunlar aldıgımız ciciler kızlar :) moblyaları henüz almadık ama kararsızım.geçn odası tarzında almayı düşünmüyodum ama bunu çom beğendim.küçük bi de sepet beşiklerden almayı düşünüyorum e bebekte var şu 6 aya kadar olanlardan.ne yapsm kararsızım size de göstermek istedim fikirlerinize ihtiyacım var...
cok güzeller güle güle kullansın inşallah kuzum bende senin fikrindeyim ama 4 ay kullanılıyomus o bebikler yatamıyomus bebek
gule gule kulansın canım kızcen ama uygunda 5 tane kaliteliye benziyor saol kuzum bir 5li alacam ama cm konusunda sasurdum cunku cabuk buyuyolarmıs
yeni hediyemizmiş aile dostumuzdan haziranda elimize geçicek,yavrumun halası da mama sandalyesi biberon falan almış fransadan doğuma gelirken getircek ...kuzum çok şanslı olucak inşallah
bu arada babasıyla gs li cicilerini aldık hastane çıkışımızda bunu giydircezEki Görüntüle 930744