• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün kızımın yavrumun bitanemin doğum günü :KK68::KK68::KK68:
tam 1 yaşına girdi kuzum geçen yıl tam 8 i 5 geçe kucağıma aldım hayatımda hiç yaşamamış olduğum duyguyu anneliği yaşattı bana bitanem
iyi ki doğdun yavrum iyi ki sen benim canım oldun iyi ki anne yaptın beni
bu gece dahil her gecem uykusuz geçsede yorgunluktan ağladığım günler olsada sen iyi ki varsın canım iyiki geldin hayatıma hayatımda pişman olmayacağım tek şeyim hoşgeldin...
Dogum gunu kutlu olsun bahti guzel olsun ins nice yillara

Zor valla helede 3 olunca cok zor olmali. Benim arkadaslarimin anneside sehir disina gidip aylarca kalirdi torinuna bakardi ama annem daha dogmamis yorunu icin bile ben bakamam biz nadil buyuttuk oda buyutsun deyince oyle kirilmisimki simdi disarida onemli isim olmadigi surece anneme birakmiyorum kendim buyutuyorum hatta ise baslayinca bakıcı tutmayi dusunuyorum. (simdi bakmam demiyor ise baslayinca idare ederiz elifi diyor ama ben artik baktirmak istemiyorum kirildim cunku)
Aynı Lafı benim annemde bana demişti. Daha hamile bile değildim düşünmüyorduk bile. Hatta milletin içinde demişti. O kadar kırılmıştım ki uzun süre içimden gelerek aramamıştım. Şimdi de Eskişehir'e tayinini iste ben bakıyım dio.

Cok guzel olmus sirine

Masallah canim cok yakismis Gokce ye bayildim iyi gunlerde giysin

maşallah çok tatlı olmuşş.. güle güle giysin.. bol bol yüzsün cimcime..:KK200::KK200:

Ay allahım baba ocağı ne güzelmiş uyu uyu şiştim resmen ilk günden :KK45:
@GOLD_WOMEN nice güzel yaşlarınız olsun@Akaibu be şirin olmuş Gökçe
telekkür ederiz teyzeleri. İnşallah planladığımız gibi olur bi aksilik çıkmazda gidebiliriz giyer sıpamda

Kızlar uzun süredir pembemsi kahverengi akıntım vardı. Adetim bitince başlamıştı. Bende sprialdendir diye Oralı olmadım. Bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Bu gece kaşıntı başladı. Öğlende kaşıntıya sarı renkli akıntı eşlik etmeye başladı. Şimdide midem bulanmaya başladı. Bunu zor yazıyorum bulantıdan :( kaşıntı akıntı be bulantı :/ enfeksiyon değil mi? Doktora gitsem mi ?

Kızlar uzun süredir pembemsi kahverengi akıntım vardı. Adetim bitince başlamıştı. Bende sprialdendir diye Oralı olmadım. Bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Bu gece kaşıntı başladı. Öğlende kaşıntıya sarı renkli akıntı eşlik etmeye başladı. Şimdide midem bulanmaya başladı. Bunu zor yazıyorum bulantıdan :KK43: kaşıntı akıntı be bulantı :/ enfeksiyon değil mi? Doktora gitsem mi ?
belki vücudun spriali istememiş olabilir yeni mi taktırdın canım?

Kızlar uzun süredir pembemsi kahverengi akıntım vardı. Adetim bitince başlamıştı. Bende sprialdendir diye Oralı olmadım. Bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Bu gece kaşıntı başladı. Öğlende kaşıntıya sarı renkli akıntı eşlik etmeye başladı. Şimdide midem bulanmaya başladı. Bunu zor yazıyorum bulantıdan :KK43: kaşıntı akıntı be bulantı :/ enfeksiyon değil mi? Doktora gitsem mi ?
Canim kasinti akinti genelde mantardan oluyor bulanti neden acaba bence dr a git enfeksiyonda olabilir

Kizlar bebislere ayakkabi alirken nelere dikkat ettiniz hangi modeli aldiniz. Ben dun ilk adim ayakkabisi aldim cok hafif ve yumusak birsey ama yine de sinmedi icime degistirecegim sanirim karar veremiyorum. Mumkunse resim koyarsaniz cok sevinirim

Kizlar bebislere ayakkabi alirken nelere dikkat ettiniz hangi modeli aldiniz. Ben dun ilk adim ayakkabisi aldim cok hafif ve yumusak birsey ama yine de sinmedi icime degistirecegim sanirim karar veremiyorum. Mumkunse resim koyarsaniz cok sevinirim
ben adidasin ilk adimini aldim yumusak o da icinde tabanlik var ince bisey

Bize teyzemiz evde giymek için 2 tane ortopedik ilk adım ayakkabısı almış. Evde onları giyiyoruz. Dışarda da halası adidasın ayakkabısını almış onu giyiyo.
Sandalet tarzı açık bişey alayım dedim yaz geldi diye. Bizim kızın ayağı mı çok küçük ona göre ayakkabı mı yok anlamadım. Adidasın giydiği ayakkabısı 18 numara onda bile bolluk var.
Altı sert tabanlı ayakkabılarda 19 numaradan başlıyo sanırım. Bulamadık ayağımıza göre bunla idare ediyoruz.
Sizin kuzunun ayağı kaç numara?
image.webp

Bize teyzemiz evde giymek için 2 tane ortopedik ilk adım ayakkabısı almış. Evde onları giyiyoruz. Dışarda da halası adidasın ayakkabısını almış onu giyiyo.
Sandalet tarzı açık bişey alayım dedim yaz geldi diye. Bizim kızın ayağı mı çok küçük ona göre ayakkabı mı yok anlamadım. Adidasın giydiği ayakkabısı 18 numara onda bile bolluk var.
Altı sert tabanlı ayakkabılarda 19 numaradan başlıyo sanırım. Bulamadık ayağımıza göre bunla idare ediyoruz.
Sizin kuzunun ayağı kaç numara?Eki Görüntüle 1541395
bizimde bundan sokakta giyiyoruz

Back
X