• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu topiğin ikinci hamilesi Olmayı çok istiyorum ama maddiyat Korkutuyor beni :( 1,5 sene daha beklicez sonra inşallah ikinci sıpa için Çalışmalara başlıcaz :) Kardeş şart. Buarada Mayıs annelerinde ikinciyi doğuran miraclemiracle eve yardımcı almış. O sadece çocuklarına bakıyor başka bi işe el sürmüyor me güzel. Öyle bi imkanım olsa hiç beklemem Valla :KK45::KK45:

Bu topiğin ikinci hamilesi Olmayı çok istiyorum ama maddiyat Korkutuyor beni :KK43: 1,5 sene daha beklicez sonra inşallah ikinci sıpa için Çalışmalara başlıcaz :) Kardeş şart. Buarada Mayıs annelerinde ikinciyi doğuran miraclemiracle eve yardımcı almış. O sadece çocuklarına bakıyor başka bi işe el sürmüyor me güzel. Öyle bi imkanım olsa hiç beklemem Valla :KK45::KK45:
Geçenlerde eşim bi iki seneye krediyi kaparız sonra miraya kardeş yaparız sende çalışmazsın annen miraya sen bebeğe bakarsın dedi mirayı anneme doğurdum sanki bana olan güvenine bak hem iki çocuğa bakamıcağımı düşünüyo hem istiyo bidr ikincide çalışmazsam miraya haksızlık olmazmı ayrıca işide bırakmak istemiyorum şuan herşeyi Gönlümce yapıyorum öyle olursa alışamam gibi

Geçenlerde eşim bi iki seneye krediyi kaparız sonra miraya kardeş yaparız sende çalışmazsın annen miraya sen bebeğe bakarsın dedi mirayı anneme doğurdum sanki bana olan güvenine bak hem iki çocuğa bakamıcağımı düşünüyo hem istiyo bidr ikincide çalışmazsam miraya haksızlık olmazmı ayrıca işide bırakmak istemiyorum şuan herşeyi Gönlümce yapıyorum öyle olursa alışamam gibi
Ben şuanda da Herşeyi gönlüme göre yapamıyorum ki :) ama bence ikincide işi bırakmayı miraya haksızlık olarak düşünme imkanlar her zaman bi olmaya biliyor. Yapacak bişey yok. Ama işi bırakmak istemiyorsan oda ayrı tabi :)
Eşinin öyle demeside cidden tuaf olmuş ama :) bende ikinciye Eskişehir'e tayinimi istemeyi düşünüyordum. Gökçe yi kreşe verip ikinciyede bakıcı değil annem baksın diye( tabi annemde istiyordu) ama eşimin iş Değişikliği yapmasıyla kaldık Niğde de. Artık ikinciye eşimin işleri rayına oturursa ücretsiz izne ayrılırım. Olmazsa gene bakıcı. Çok zorlanırım biliyorum ama çok istiyorum :KK66:
Buarada bu sıpa Karşımda ıkınıp duruyor. Çok komik. Arada bağırıyor falan. Kumandayı almış alooo dio. Çok yaramaz oldu çokkkkk.

bnde ebeveyn bnyosunu kiler yaptm kullanmadgim esya neararsan orda. Bir tuvalet uc bnyo var biri kiler oldu

ya bnde kasindim dun yanaklarim kasindi hep terden olablirmii cnm sicaktan
Alerjik de olabilir benim oglumun polen ve tozlara alerjisi var ilac kullanmadigi zamanlar boyle oluyordu hatta yanaginda kirmizilklar oluyordu ben de son gunlerde kendimde alerjiden supheleniyorum burnum surekli tikanik gecen gece esim uyandirdi horluyormusum cok sasirdim o horlardi hep ben hic horlamazdim ama nefes alamiyorum onun etkisiyle herhalde
Günaydın kızlar misler gibi havaya uygun pek güzel bir haftasonu olsun inşallah
Bugün temizlik yok kuzuyla gezicez biz babada işte o gelene kadar kızkıza takılcaz akşamda inşallh kurabiyeleri denicem yemeğide dışardan söleriz artık yarına biraz temizlik birazda üçlü gezme :)
oh ne guzel anne kiz tatiln tadini cikartin

eşim tlfunu kırdı. çok kötü oldu bu. benimkini aldı mecburen. bende nokıa 5110 kıvamında bir telefona kaldım. ıphone dan 5110 a fena düşüş oldu :KK53:
görümcemin bilgisayarını gaspettim internetsiz kalmayayım diye.
hava çok güzel burda da. eşim 5 gibigelirse inşallah. hayvanat bahçesine götürcez gökçeyi :) napıcak çokmerak ediyorum
Dun Ece balkondaydi asagida kucuk bir kopek gordu cok sevindi guluyor ciglik atiyor cok komikti Gokce de cok mutlu olur eminim iyi gezmeler canim
Mayıs annelerine bakayım dedim ne var ne yok diye 2. ye hamile olanlar doğurmuş ne yavaşız he : ))) Çok güldüm 2. ye doğum yapan bayan yazmış ikiside erkekmiş büyük olan yeni doğan bebeği ısırıyormuş :KK70:
İkinci oglumun dogdugu zamanlar geldi aklima bunu okuyunca ben de kucuk oglumu uyutmustum odasina yatirmistim kapiyi da kapatmistim mutfaga geldim bir surw sonra kucuk oglum ciglik cigliga agliyordu bir gittim abisi kolunu isirmis neden yaptin yazik degilmi dedim kizdim ama anne o da gozume parmagini sokmustu ben onu severken o yuzden yaptim demisti o gunden sonra oglumu uyutup kapiyi kilitledim hep zor gercekten Allahtan Ece ile abileri aradinda yas farki cok boyle seyler yasamiyoruz
Süper dadiyi izlemesek iyi olacak sanırım.benim zeynep bayaa etkilenmiş:) çok komik , sabah mutfakta kahvaltı hazırlıyorum oda yigitle odada oynuyo ama yiğit mizmizlanip huysuzlaniyo.zeynep o mizmizlandikca Hayır yiğit bunu bidaha tekrarlarsan doğru mola paspasina diye söyleNiye. Bu hatayi yaptığım için ozurdilerim ablacim de bakiyim diyo ama mutfakta onları dinlerken gülmekten koptum ben.:KK70:
ay cok komik ya:)))

Bide bi kaç gündür yiğit kanepede otururken yere inmek için aşağı sarkmiyo popoyu donduruyo ayaklarını yavaş yavaş aşağı iterek kendi kendine inebiliyo düşmeden Bunu fark ettim.
Ecede poposunu ceviriyor inmeye calisiyor ama tam beceremiyor ben yardim ediyorum

Kizlar gece 3 e kadar ben uyuyamadim ondan sonra yattim Ece kalkti aglayarak uyuttum ve birkac kez devam etti uyanip aglamasi kulagini cekistiriyordu damagi cok sis ve bembeyaz patlamak uzere disi bir patlasa da rahatlasa yavrum bir de bu kiz tek tek cikariyor dislerini tamamlanana kadar yandik abileri iki iki cikrmisti

Bu topiğin ikinci hamilesi Olmayı çok istiyorum ama maddiyat Korkutuyor beni :KK43: 1,5 sene daha beklicez sonra inşallah ikinci sıpa için Çalışmalara başlıcaz :) Kardeş şart. Buarada Mayıs annelerinde ikinciyi doğuran miraclemiracle eve yardımcı almış. O sadece çocuklarına bakıyor başka bi işe el sürmüyor me güzel. Öyle bi imkanım olsa hiç beklemem Valla :KK45::KK45:

Bakarsın topiğin ilk haberi benden gelir :KK45:

Kizlar gece 3 e kadar ben uyuyamadim ondan sonra yattim Ece kalkti aglayarak uyuttum ve birkac kez devam etti uyanip aglamasi kulagini cekistiriyordu damagi cok sis ve bembeyaz patlamak uzere disi bir patlasa da rahatlasa yavrum bir de bu kiz tek tek cikariyor dislerini tamamlanana kadar yandik abileri iki iki cikrmisti
Yiğit de tek tek çıkarıyo ve hepsindeede ayrı huylar ediniyo:KK43:

önce kağıt kavluya sarıyo canım tabiki
hee bende sasırdım canım nasıl oluyor dıee :)

Evet bende gördüm :) ilki Sezaryen iken ikinci normal olmuş birde.
nasıl oluyor ılkı sezeryan ıkıncısı normal ??? kı bıde ılk sezeryanın rdındanda 1-2 sene beklensın denılıyor vucut toparlansın dıye, hem bu kadar kısa zamanda hemde normal dogum maşallahah !
benımde durumum olsa bende dogururum hemen . kardess şart bencede :)

Ben diyecwktim cilek gazteye elimizi bile surdugun zaman ne kadar boya falan eline gecmis oluyo hele yiyecege kullandigimi dusunemiyom bile

Ben de gazete hic kullanmiyorum yiyeceklere zararli oldugunu duymustum hep kagit havlu kullaniyorum
aynen yaa benımde aklıma ılk gelen o oldu boya kır vs :):)
ama yok ole deılmıs @Akaibu yazmıs , once kagıt havluya sarıyormus sonra gazeteyeymıs.

Kizlar evde peynir yapan varmi gurme bebekten baktim bir kilo sutle yazmis bir kilo sutten ne kadar peynir cikar acaba siz ne kadar sutle yapiyorsunuz

Kizlar evde peynir yapan varmi gurme bebekten baktim bir kilo sutle yazmis bir kilo sutten ne kadar peynir cikar acaba siz ne kadar sutle yapiyorsunuz
benım annem yapıyor canım bı kerede bana yaptırdı ogrenıyım dıye cok basıt :)
bır bardaktan yapıyoruz ıkı gunluk , gurme bebektekı tarıf nasıl acaba bakıyım bı??

benım annem yapıyor canım bı kerede bana yaptırdı ogrenıyım dıye cok basıt :)
bır bardaktan yapıyoruz ıkı gunluk , gurme bebektekı tarıf nasıl acaba bakıyım bı??
Bana da bir kilo sut cok gibi geldi sonucta bir gunde ne kadar yiyebilecekler sen nasil yapiyorsun ne kadar peynir kullaniyorsun bir bardak sute

Haksizlik olmaz canm imkanlarnz farkli olacak sonucta.zorlanacagni dusundugu icin oyle demistir bence.onlara basit gibi geliyo 1 gun mirayi ona birak git aksam don eve bak bakalm napiyo:)))calisma konusunda da haklisin bence sonucta omur boyu bebek kalmycaklar buyuduklerinde napcz evde oturup.esim de istersen istifa et demsti.kabul etmedm tabiki.maddi olarak rahatlik oluyo tabiki ben de su an istedgmi alabiliyorm emreye ve buyudukce masrafi da artacak.

hakket mahtuana mahtuana napıyo acaba ne zamandır yok

Ankara ya annesinin yanina gitcekti galiba en son

Bu topiğin ikinci hamilesi Olmayı çok istiyorum ama maddiyat Korkutuyor beni :( 1,5 sene daha beklicez sonra inşallah ikinci sıpa için Çalışmalara başlıcaz :) Kardeş şart. Buarada Mayıs annelerinde ikinciyi doğuran miraclemiracle eve yardımcı almış. O sadece çocuklarına bakıyor başka bi işe el sürmüyor me güzel. Öyle bi imkanım olsa hiç beklemem Valla :KK45::KK45:
Oyle imkan olsa ben dogurumum ama ikinciyi biraz esimin isleri sikintili biraz duzene girse kadin tutacagim ikinci cocugu yapmayi istiyom bazen 3 bile diyom ama dedigim gibi maddiyat biraz rayina otursa ikinciyi yaparim eve kadin tutarim haftada bi yada 15 gunde bi suan tek cocukla bile isi bitiremiyom
Bakarsın topiğin ilk haberi benden gelir :KK45:
Yoksaaa ??????

Ben şuanda da Herşeyi gönlüme göre yapamıyorum ki :) ama bence ikincide işi bırakmayı miraya haksızlık olarak düşünme imkanlar her zaman bi olmaya biliyor. Yapacak bişey yok. Ama işi bırakmak istemiyorsan oda ayrı tabi :)
Eşinin öyle demeside cidden tuaf olmuş ama :) bende ikinciye Eskişehir'e tayinimi istemeyi düşünüyordum. Gökçe yi kreşe verip ikinciyede bakıcı değil annem baksın diye( tabi annemde istiyordu) ama eşimin iş Değişikliği yapmasıyla kaldık Niğde de. Artık ikinciye eşimin işleri rayına oturursa ücretsiz izne ayrılırım. Olmazsa gene bakıcı. Çok zorlanırım biliyorum ama çok istiyorum :KK66:
Buarada bu sıpa Karşımda ıkınıp duruyor. Çok komik. Arada bağırıyor falan. Kumandayı almış alooo dio. Çok yaramaz oldu çokkkkk.
Bırakmak istemiyorum aslında işim ii çok şükür zaten o yüzden iznimi uzatmadan hemen döndüm artık karar versem bile miranın kreş çağını beklicem
iice yaramaz oldular gercekten mirada oh oh diyince ellerini karnına götürüyo bide kahkaha atıyo :))

miranın ilk dişler ikili geldi bende sonrası hızlı hızlı gelir demiştim ama ikide kaldı inşallh hızlıca patlar ecenin dişi çok zor yaa

Haksizlik olmaz canm imkanlarnz farkli olacak sonucta.zorlanacagni dusundugu icin oyle demistir bence.onlara basit gibi geliyo 1 gun mirayi ona birak git aksam don eve bak bakalm napiyo:)))calisma konusunda da haklisin bence sonucta omur boyu bebek kalmycaklar buyuduklerinde napcz evde oturup.esim de istersen istifa et demsti.kabul etmedm tabiki.maddi olarak rahatlik oluyo tabiki ben de su an istedgmi alabiliyorm emreye ve buyudukce masrafi da artacak.

Ankara ya annesinin yanina gitcekti galiba en son
Miranın kreş zamanı gelsin annem yine ikinciye bakar ben çalısmaya devam ederim diye düşünüyorum bende tabi annem ne düşünür bilmiyorum sıyırmak üzere malum ama çalışmayı bırakmak istemiyorum pek dediğin gibi Büyüyünce ne olacak evde duramam zaten iki çocuğun ii bi geleceği olsun istiyosam asıl o zamn daa çok çalışmalıyım

Back
X