2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım Sinoplular Sinop'u çok sever ama burada yaşamazlar herkes terk eder genelde Evet tatillerde kısa bir süre kalmak için güzel ama hayatını devam ettirmek için oldukça sıkıcı bir yer Bu arada canımcım aileme yakın değilim maalesef tam 1000km uzakta ailem otobüsle 17 saat ama gidiyorum napiim patlarım yoksa

PLASENTA PREVİANIN ÇEŞİTLERİ ve GÖRÜLME SIKLIĞI
Tüm gebeliklerin %0.5’inde plasenta previa görülebilmektedir.

Plasenta previa, plasenta ile serviks (alt segment) arasındaki ilişkiye göre üç gruba ayrılır:
Tam (total) plasenta previa (%20-45): Plasenta rahim ağzını tamamen kapatmıştır.
Kısmi (parsiyel) plasenta previa (%30): Plasenta rahim ağzının bir kısmını kapatmıştır.
Marjinal plasenta previa (%25-50): Plasenta rahim ağzına yakındır ama kapatmaz. canım benimki de parsilayis. bence boğa daha iyi değil mi ikizler hakkında pek ii şeyler söylemıyorlar[/QUOTE]

benimki marjinal . totale göre şansımız daha yüksek hayırlısı bakalım çıkacak inşallah yukarı
bir arkadaş ikizler burcu bebeği olan anneleri ve bebekleriyle ilişkilerini burçlarına göre anlatan bi yazı paylaşmıştı. orda ikizler ve yay çok iyi anlaşır diyordu hep güzel şeyler yazıyordu. zaten benim eşim ve annem de ikizler ben memnunum ikisinden de o yüzden ikizler olsun istiyorum boğa ile anlaşamazsam diye korkuyorum :18:

canım bende boyabattayım.sinop burdan daha iyi.bizde ayda bir kastamonuya muayenye gidiyoruz.soğukta gezemiyoruz tabi ama yinede hava değişimi iyi geliyor.

Yo mu arttıran Sinop'lular çoğalıyor Evet canım sen de haklısın Sinop biraz daha güzel :26: Kastamonu çok soğuk olur bize Samsun daha yakın geliyor ama soğuk sıcak demeden geziyoruz valla napalım

neyse cnm madem öyle allah sağlık sıhhat versin bebeğin iyi olsun da nisana kadar sabır o zaman...

Yo mu arttıran Sinop'lular çoğalıyor Evet canım sen de haklısın Sinop biraz daha güzel :26: Kastamonu çok soğuk olur bize Samsun daha yakın geliyor ama soğuk sıcak demeden geziyoruz valla napalım

ben sinoplu dğilim canım.mersinliyim.ama eşim samsunlu görev için sinoptayız 4 yıldır.tüp bebek benim bebeğim.samsunda yaptırdım.doğumdada allah nasip ederse yine samsunda fakultede olmak istiyorum.

bayburttayım canım 6 ay önce atandım burya özel hastane özel doktor hiç bişe yokkk allaha emanetiz yani

cnm bilirim oraları bizde annem babam öğretmen yıllarca gümüşhanede yaşadık..:26: ama trabzon yakın oraya ve gerçekten güzel doktorlar var ya da erzurum ama ben olsan Trabzona giderim hem güzel mağazalarda var bebek için alış veriş yapacağın
bu arada Bu müdürler varya offf offf ben şimdi okulda müdür yardımcısıyım sağolsun sabah 7 de okulda oluyorum akşam 18 de çıkıyorum paşa müdür 10 gibi canı isterse geliyor eve git fln 12 saat dışardayım akşamları yorgunluktan yemek bile yapamıyorum bazen ama olsun bebişim iyi ya bana yeter....

Canım ne söylesek boş biliyorum ama kendini salma bebişin için bak annenlerde yakınmış bide uzak olduğunu düşün dualarımız seninle bebişlerimizin arkadaşına iyi bak babası gelince daha mutlu keyfini sürersin anneliğinin

ben sinoplu dğilim canım.mersinliyim.ama eşim samsunlu görev için sinoptayız 4 yıldır.tüp bebek benim bebeğim.samsunda yaptırdım.doğumdada allah nasip ederse yine samsunda fakultede olmak istiyorum.

Anladım canım bende sinoplu değilim zaten bizi buralara sürüklemiş hayat napalım Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende Atakum Medikalpark'a gidiyorum kontrollere doğumumuda orada yapacağım Allah nasip ederse, gel beraber doğuralım dermişimm

kılzar size utanarak bişi sorcam hapşurunca idrar kaçırıorum ya neden oluyor cok utanıorum ama druma solıcem bu gıdısımde c.tesi detaylı ulturosonumuz var bakalım :18:

Canim emin ol yalniz degilsin
Brn bir aydan fazladir oksurunce hapsirinca sabah bulantilarinda kaciriyomda kaciriyom
Rahim kaslarini sik birak sik birak i sekilde ekzersiz yap canim....
birde oryabtel gibi saga sola one arkaya dogru kivirma hareketleri ....
Ben bunlari yaptiktan sonra eskisi kadar kacirmiyorum ve dogumu kolaylastiran hareketlermis bunlar

Aminnnnnnn ins. Canim benim
Guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Rabb'im
Atlaticaz tabiiiii enfeksiyonmus oda ne

canım bende boyabattayım.sinop burdan daha iyi.bizde ayda bir kastamonuya muayenye gidiyoruz.soğukta gezemiyoruz tabi ama yinede hava değişimi iyi geliyor.

Evet canim bnde sinop boyabatliyim.. sinop boyabat a gore daha guzel ve gelişmiş. . Neyseki kastamonu cok fazla uzak degil ama yinede zor oluyordur senin icin gidip gelmesi..

Abovvv bacim naptin sennn .. 1000 km gidilir mii.. Haklisin sinop yazin gezmek icin cok güzel ama yasamasi zor. Birde Büyükşehir e alistiysan daha zor.. birde havasi cok degisik. Ayni anda 4 mevsim birden yasatiyor. Sonbahar gibi gecen sene gelmistim iskelede bi gezelim dedik yagmur firtina beni denize atacakti
Ne de olsa Karadeniz haşin canimmmm

tabi cnm herkez için önemli ama verilmez o kadar para bence ama herkezin kendi fikri

elbette öyle canım..eminim tüm anneler için önemli ilk anların fotoğraflaştırılması..
ama benim için "olmazsa olmaz" bişey mesela.. o yüzden daha önemli, fiyatıda önemsemiyorum pek

canımmmmm arkadaşımmmm sen elinden geleni yapan, Allah'a olan inancınlada devamlı duanı eksik etmeyen birisin.. o yüzden Allah inş sana mükafatını verecek ve mutlu olacaksın, geçicek bu günler yavrunla unutacaksın inş.. birebirde haberleşiyoruz senle zaten, iyi dileklerimle hep seninle

heheheheh ay ne zevkli olmuştur di mi öyle başka bişey için gidip cici almak çok eğlenceli valla.. bu arada aferin,adımı unutmamışsın yoksa kırardım kafanı

çiçeğim bak bu konu ilk gündeme geldiğinde de sana belirttim,yine aynı şeyleri söylemek istiyorum.. hani bana göre böyle çok abartılacak,devamlı üzülüp ağlancak bi durum değil bu ama anlıyorum , sana göre öyle.. çok üzülüyosun ve dayanamıyorum bile demişsin.. ama biyandan da diyosunki "oğluma bişey olursa kendimi affetmem" ! çelişki değil mi bu? lütfen kendine gel,yavrunu düşün..onun nasıl etkilendiğini düşün..sonradan pişman olmak daha mı iyi daha mı kolay olcak senin için?bence sende o irade var,başarabilirsin..

Heheheee onu bende gördüm canım, hani gezi teknelerinin durduğu yer varya onun karşı kaldırımından yürürken dalga geldi beni ıslattı şok oldum sen nasıl geldin koca yolu geçtinde beni ıslattın Bu arada bende büyük bir şehirde yaşamıyordum ama sosyal bir yerdi en azından.Ege kıyılarından Karadeniz kıyılarına geldim bir sonraki hedefim Akdeniz

arkadaslar nasilsiniz..
hepinizi cook opuyorum
bugun benim kontrolum kiz kardasimin de tatlisi var.. bize dua eder misiniz kizlar ikimiz icin de hayirli bir gun olsun..
bugun bizim icin yogun bi gun.. aksam okumaya calisacagim canlarim..

tatlımmmmm güzel ve mutlu haberler getir bize taaaam mııııı

kızlık zamanımda Sinop'luydu kütüğüm.. şimdi evlendim, Kastamonu oldu bende her ikiside mevcut

tahmin edebiliyorum canımm .. Sen seyyaha bağlamışsın anlaşılan. Neyseki Akdeniz kıyılarına geçersen bayağı bir sosyal olursun ..
Bu arada meslek ne canım

tatlımmmmm güzel ve mutlu haberler getir bize taaaam mııııı

kızlık zamanımda Sinop'luydu kütüğüm.. şimdi evlendim, Kastamonu oldu bende her ikiside mevcut

Neee pufpufumm sen de mii Ne Sinopmuş beee herkesin ucu bu tarafa dokunmuş bi Bu arada kızlaar çıkın gelin bee ben size bakarım gezdirirm çok güzel burası hiç canımız sıkılmaz

Neee pufpufumm sen de mii Ne Sinopmuş beee herkesin ucu bu tarafa dokunmuş bi Bu arada kızlaar çıkın gelin bee ben size bakarım gezdirirm çok güzel burası hiç canımız sıkılmaz

Pufpufum en azından kütükten fazla uzaklaşmamışsın

heheheheh evet kızlar, ucu biyerden dokunuyo her iki yerinde bana..
ama her iki yerede ne gittim, ne gördüm, ne bilirim..
bigün kısmet olur inş..

tahmin edebiliyorum canımm .. Sen seyyaha bağlamışsın anlaşılan. Neyseki Akdeniz kıyılarına geçersen bayağı bir sosyal olursun ..
Bu arada meslek ne canım

He yaa evliya çelebi diyenler yok değil bu arada canım meslek durumu karışık şimdi şöyle söliim fizikçiyim aslında ve aynı zamanda iş güvenliği uzmanıyım.Bir süre çalıştım Sinop'ta ama anlaşamadım hamile de olunca strese dayanamayıp çıktım işten..şimdi düşünüyorum acaba Kpss'ye mi çalışsam yoksa hiç kasmayıp eşim kendi işini kurmak üzere ve tek başına altından kalabileceği bir iş değil onunla beraber mi çalışayım bilemedim boşluktayımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…