benimde eşim öyle duruyor yakın çekim yapıyor her şey net gözüküyor.. zaten telefondan da büyütebiliyorsun yakından bakıyorsun...
İyi o zaman sevindim sağol canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde eşim öyle duruyor yakın çekim yapıyor her şey net gözüküyor.. zaten telefondan da büyütebiliyorsun yakından bakıyorsun...
onun beni çok sevdiğini biliyorum ama huyundan vazgeçmiyo çıldırtıyo beni..insan sevdiğini üzermi pepenin şarkısı gibi oldu üzmesin beni ve kızını artık msj atmış özür dilerim diye ama bu kaçıncı..çocuk değilizki artık yaanesli ne diyim konuyuda pek bilmiyorum ama uzatma istersen...bebeğin içinde bir kez daha bu konu hakkında çok rahatsız olduğunu ve hamilelikten dolayı hormonlarının etkisiyle duygularının dahada farklılaştığından bahset istersen..üfff gerçi biliyorsundur anlatmışsındır ama üzme bebeğinide..kasılıp kalıyorlar biliyormusun..ben birgün lekelenmem geldi koştur koştur hastaneye gittim ultrasonda bebeğim top gibiydi çok üzülmüştüm...hareket etmemişti...birdahada hep dikkat etmeye çalışıyorum ama bugünlerde benimde çok zor oluyor..biran önce barışırsınız inşallah..herşey yoluna girer..bak sana ne güzel pasta yapmıştı :)
ewt işte canım o yuzden sana ağlama falan demiyorum çünkü insan durduramıyor eşinle arandakini halletmeden geçmiyor.o yuzden sadece bebeğine bişey olacak die endişelenme ama onunla konuş çok iyi geliyor.benim oğlum olacak inşallah ben hep dedimki bak oğluşum babanın yaptığı çok yanlış bişey sen sakın örnek alma onu dedim hatta biraz şikayet etmiş bile olabilirim.
hadi bakalım iyi haberle koşa koşa gelgünaydın anneler beim bugün detaylı ultrasonum var:18:
hayırlı olsun cnm bebeğinGunaydın anneler bende haziran 26 da prensesimi dunyaya getiracegim Allah ın izniyle...
Annişler ve tatlı bebişler.Hayırlı,sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın.
Bugün 3 Şubat kontrolüm var çok heyecanlıyım.Her ay böyle oluyor doktorun yanına giriyorum 2 dak.bakıyor ve bitiyor.Akşama kadar o kadar heyecan yapıyorum sonra görüntüsünü bile hatırlayamıyorum yavrumun.Tabi birde doktor çıktı vermeyi unutunca rüya gibi geliyor herşey.Bugün benim gibi randevusu olan arkadaşlara ve sonra bana Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.
Anaaaaaam bide utanmadan balenli kullanıyorum diyo hatuna bakkk!! Kız ben balenli kullansam resmen ağzıma girer Akşamları bazen uzanıyorum ya, yatınca bunlar yukarı dogru cıkıyo, kafamda yastıkta olunca resmen çenemin altındalar, çenemin memesi var hohihoahayytt!! Yok tekrar diyim maşallah maşallah sana :*
Benim oldum olası kalçam basenim olmadı hiç, benim kilolar hep göbekte toplanır bide kollarda yani üst bedende canım. Şİmdide kiloları hep yukarıdan aldığımdan kollar oldu halterci gibi, oyuzden pek anlaşılmıyo ehe! Boyumda 1,78 falan işte ama bana çektim gibi geliyor Bide o foto sabah açken çekildiğimden dolayı da öyle olmuş olabiler :) Bide bilmiyorum napcaz ya acayip iştahım açıldı benimmm!!( Uykudan da kesilince aklım hep gırtlağa çalışıyor Ay ne çok bide demişim
Bu arada biz de kocamla şu an bu haldeyiz
ayyyy hadi gözün aydın canım devamı gelir bundan sonra bak gör durmaz artık bide güçleniyorki sonra tekmeler uykudan uyandıyor o biçim çoooook keyifli ama her tekmede yüzümde bir gülümseme oluşuyor istemsiz olarak
Günaydın kızlar gece sol tarafıma yatmstm yne ama sabah kalkınca sol kallçamda acayip bi ağrı olmuş ve hala agrıyo kemiğim ca eksikliğinden mi oldu acaba var mı böyle olan
günaydın arkadaşlar.bu aralar pek giremiyorum siz sayfalarıepey ilerletmişsiniz.dün ayagım kaydı ve kalçamın üzerine düştüm yan bi şekilde.çok korktum çok ağladım bebeğime bişey olcak diye.kanamam ya da agrım olmadı ama doktorada gitmedim.sizce ne yapmalıyım? 2 hfta sonra gidicektim zaten şimdi yine de gitmelimiyim
onun beni çok sevdiğini biliyorum ama huyundan vazgeçmiyo çıldırtıyo beni..insan sevdiğini üzermi pepenin şarkısı gibi oldu üzmesin beni ve kızını artık msj atmış özür dilerim diye ama bu kaçıncı..çocuk değilizki artık yaa
ağladım cnm ağlayabildiğim kadar..bugün işe geldiğim içinde biraz kafa dağıtmaya çalışıyorum..henüz hiç görüşmedik o sabaha kadar nöbetçiydi bende sabah işe geldm zaten akşama nolur bilmioyrum
Günaydın kızlar gece sol tarafıma yatmstm yne ama sabah kalkınca sol kallçamda acayip bi ağrı olmuş ve hala agrıyo kemiğim ca eksikliğinden mi oldu acaba var mı böyle olan
kızlar bu ismimizin yanındaki mavi kuş da nedir kuş mu civciv mi anlamadım
herkese günaydınnn :)
mutlu ve güzel bir hafta olsun hepimizee...
kızlar bugün tetanos aşımı yaptırdım. şimdilik kolun birazcık ağrıyor. umarım uzun sürmeden geçer
bir de hafta sonu bebek arabası alacaktık. tecrübeli kişilere sorduk. karar verdiğimiz travel sistem bebek arabasından çok baston tipi bebek arabalarını önerdiler. siz aldınız mı? ya da nası bi araba almak gerek, fikir verebilecek var mı?
mesela tek yönlü - baston tipi mi,
çift yönlü klasik bebek arabası mı,
yoksa travel sistem ana kucaklı - port bebeli bebek arabalarından mı?