kızlar ben geldim. bebeğim 350 grm olmuş boyu da 23 cm miş.kasık ağrım var dıye gtmiştim ama bişey yokmuş çok şükür. plasentam hala aşağıda olsun bebeğim sağlıcakla doğsun da çok mutlu oldum
Tabii ki görürlerdi. Bana daha ayrıntılı ultrason yapılmadı. Randevu alip haftaya gitmeyi düşünüyorum. Korkma kalbe muhakkak bakılmıştır.görürlerdi dimi cnm.sizlerede detaylı ultrason yapıldığında kalbede ayrıntılı olarak bakıldımı?ne bileyim çok hassaslaştım iyice.herşeyden korkar oldum...
selam kızlarrrrr!
biz de dün gittik doktorumuza 19+4 olarak göründük 310 gram olmuş benim kelebeğimmmm :)
Doktorum detaylıyı ben de yapabilirim ya da başka bir doktora da yaptırabilirsin çapraz muayene olması açısından dedi.
Siz ne dersiniz? Ben doktorumun yapmasından yanayım aslında nedense...
Yaptıranlardan yer tavsiyelerini de alabilirsem duacı olurummm
yardım ve önerileriniz ile fikirlerinizi paylaşırsanız harika olur :)
kim demiş çocuklar doğunca ayrılcaz diye?
hey heeeeeeeeeeeeeeey
daha sonrasında çocuklar üzerine yoğunlaşcak artık muhabbetlerimizyok gazıydı yok uykuydu yok o bu şu heheheheh sen çocuk doğunca gitmeyi mi düşünüyosun yoksa
iyide yüzümüzü göstermiyoruzki ne gibi bi zararı olabilir 😕
pufpufum ben bu gidisle istesemde kopamayacam sizden deeebende iki bebis var ya zaten biri kocisim bide prensesim simdi 3.de gelirse nasil vakit ayiracagim onu dusunuyorum
canım nickin ağzımı sulandırdıTabii ki görürlerdi. Bana daha ayrıntılı ultrason yapılmadı. Randevu alip haftaya gitmeyi düşünüyorum. Korkma kalbe muhakkak bakılmıştır.
Tatlım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama 20. Haftadan sonra nefes darlığı ve kasık ağrısı artıyormuş. Bence telaşlanmana gerek yok ama yine de sen bilirsin.günAYDIN KIZLAR İYİ HAFTALAR DİLEYEREK BAŞLAMAK İSTİYORUMKIZLAR BENDE ACAYİP NEFES DARLIĞI VAR GECE SESLİ NEFES ALIYOMUŞUM HATTA EŞİM SÖLEDİ BENİM GİBİ OLAN VARMI ACABA NEDEN OLUYO DOKTORA GİTMELİ MİYİM SİZCE?
Eki Görüntüle 951715 Eki Görüntüle 951714
süpriiiiiiiiiiiz teyzoslarrrmasallah azicik göbek yapmisimm
Kizlar saclarini boyayan ya da boyatmayi dusunen var mi ilk 3 ay sakincali diye biliyorum snrasinda sıkıntı olmuyomus ama bnm icim pek rahat degil yine de ama sacim iki renk su an.. bitkisel boya muhabbeti var bi de cok inandirici gelmese de bana😕 bi cok arkadasim boyatti hamileyken rofle bile yaptiran hatta...
Tatlım ben bu cuma günü bıtkısel boya alıp kendım cok dıplere gırmeden boyadım sacımın kendı rengıne. doktorumdan onay alıpta boyadım.
Bnm kuaför um asla boyamaz biliyorum bitkisel boya bile kullanmiyo hamilelere sonucta icinde amonyak var diyo o da zararliymis .. bn de bi düşüniciiimm bakalimm kararsizim😞
Maşallah arkadaşım göbeğin ne tatlı görünüyor kıskandımbenim velet içime büyüyor galiba, senin 13 haftalık dedigin fotodaki gibi benimki
Kizlar saclarini boyayan ya da boyatmayi dusunen var mi ilk 3 ay sakincali diye biliyorum snrasinda sıkıntı olmuyomus ama bnm icim pek rahat degil yine de ama sacim iki renk su an.. bitkisel boya muhabbeti var bi de cok inandirici gelmese de bana😕 bi cok arkadasim boyatti hamileyken rofle bile yaptiran hatta...
18+7'deyim bugün itibari ile canım.. şu an kullandığım ilaçlar şunlar :
Eki Görüntüle 951531
canım baştaki ilaç vitamın ilacın mı? ben eleviti içmiyorum artık değiştircem başkasını yazsın doktor..
Bnm kuaför um asla boyamaz biliyorum bitkisel boya bile kullanmiyo hamilelere sonucta icinde amonyak var diyo o da zararliymis .. bn de bi düşüniciiimm bakalimm kararsizim😞
Masallah cok sirin göbüşün Canim sen de zayifsin ohh ne guzel..
birden büyüyecektir annesiMaşallah arkadaşım göbeğin ne tatlı görünüyor kıskandımbenim velet içime büyüyor galiba, senin 13 haftalık dedigin fotodaki gibi benimki
benimki göbek+bebek karışımı canım41 kere maşallah senin göbişin benimkine göre önde