previt pozitiv ilacını bende içiyorum canım doktor vitamın olarak bunu verdı. elevıt yada decavıt yerıne bunu kullanıyorum. biraz pahalı olsada. :)))
Sgk karsilamiyo mu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
previt pozitiv ilacını bende içiyorum canım doktor vitamın olarak bunu verdı. elevıt yada decavıt yerıne bunu kullanıyorum. biraz pahalı olsada. :)))
Sgk karsilamiyo mu cnm
Canım sen bilirsin ama ben kendiminkini boyadım valla 2 hafta oldu. Benimde röfleydi uzadı cok fena duruyodu, ınsan zaten kılo aldıgı ıcın psıkolojısı bozuluyo, bıde kafada sac karısınca da artık dayanamadım valla! Gıttım guzelce bı model kestırdım sacımı bide kendı öz saç rengıme uygun bı boya aldım boyadım evde.. Sonra kac defa gıttım doktora allah sukur hıcte bısey cıkmadı. Amonyaksız boyalar var palette'nın çok guzel renklerı var hemde sacı yıpratmıyoda. Zaten ılk 3 aydan sonra musaade edıyolar
bende kuaföre boyatmadım canım benım dıp cok cok cıkmıstı 4-5 parmak kadar. eger evdekılerden bırıne boyatırsan dıplerıne surdutmeden daha ıyı olur. tabıkı doktoruna da sor cnm.
yok canım karşılamıyor maalesef. 65 lıra vermiştim.
Aaaa olmaz sendende bekliyoruz hem ne olacak ki
Evde esimden baska kimse yok😊 dipler cok koyu ama kotu durmaz mi bu sefer😮😔
Kizlar saclarini boyayan ya da boyatmayi dusunen var mi ilk 3 ay sakincali diye biliyorum snrasinda sıkıntı olmuyomus ama bnm icim pek rahat degil yine de ama sacim iki renk su an.. bitkisel boya muhabbeti var bi de cok inandirici gelmese de bana😕 bi cok arkadasim boyatti hamileyken rofle bile yaptiran hatta...
alışkın değilim ben kiloyaa kendimi bildim bileli ben 45-46 kiloydum şimdi nerdeyse 55, bebiş ise küçük 440 gr ( ortalama 470 yazıyor )
anlamadım ben kendime mi kilo alıyorum, nasıl vercem bunlarııı
aaaay evet yaaa sorma.. Bu gördüğün ilaçların hepsi 170 tl tuttu şok oldum yav.. O ilaç Elevitin nerdeyse 3 katı..
Vayy bee iyimiss cnm 😃😕
Ama sende çok zayıfımışsın bence kilo yakışmıştır canım..doğumdan sonra spora başla verirsin hiç bi şeycik olmaz bebişinde maşallah iyi fazla takma kafaya veririz bi şekilde..
Kizlar saclarini boyayan ya da boyatmayi dusunen var mi ilk 3 ay sakincali diye biliyorum snrasinda sıkıntı olmuyomus ama bnm icim pek rahat degil yine de ama sacim iki renk su an.. bitkisel boya muhabbeti var bi de cok inandirici gelmese de bana�� bi cok arkadasim boyatti hamileyken rofle bile yaptiran hatta...
canım özel msj ile resim gönderilemiyor.. O yüzden burdan göstereyim.. Beğendiğim hatta aşık olduğum oda bu 6.sayfada canım açıklamalı detaylı yazıyor
www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=665300&page=6
[COLOR="#FF0000"]zayıf değilim aslında canım..fotoğrafta öyle çıkmışım 77 kg yim[/COLOR]
birden büyüyecektir annesi birde ben 5 kg aldm
benimki göbek+bebek karışımı canım
[COLOR="#FF0000"]zayıf değilim aslında canım..fotoğrafta öyle çıkmışım 77 kg yim[/COLOR]
birden büyüyecektir annesi birde ben 5 kg aldm
benimki göbek+bebek karışımı canım
işallah canım, kilo vermem lağzımmm kalamam böleee
evet ben stresten de mutluluktan da kilo alıyorum ben hep kilo alıyorum aslında neyse bebiş doğsun emzirirken hemen başlicam bişeylere eskiden akupuntur ile vermiştim sigarayı bırakınca bi de oturak işe başlayınce boğazımı tutamamaya başladım geri aldım özene bezene verip 2 yıl koruduğum kilomu.. gene başlicam akupunktura doğumdan sonra kafaya koydum..ç
Daha önce vermişsin yine verirsin ki
Çok tatlı ve zayıf bir annesin maşallah.