- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar h.sonu giremiorum ama kocamdan fırsat bulup sızlere bır selam vereyim dedim son sayfayı okuyabıldım sadece kendınıze cok ıyı bakın bız son bır kac gundur ıyıce bellı oluk her goreen aaa karnın cıkmıs dıo buda benı mutlu edıor
Haaaaa soyle canim ya rahatla....
Bebegini de uzuntulerinle etkileme canim.....
Aminnnnnn saglicakla alalim kucaklarimiza ins.
Canım arkadaşım benim her ay oldu..hep izin aldım rapor aldım yattım evde..doktor dediki bu adet kanamaları dedi..eski kanama ki rengi kahverengi dedi..evde yat dinlen dedi..4.ayıma kadar devam etti...sonra bitti canım :) regl gibi 3-4 gün sürdü..bende hep yattım annem geldi baktı sağolsun :) şimdi kalmadı hiç gelmiyor :) üzülme sende oldumu ..sinir oluyordum bende her wcye gittiğimde hemen günlük ped takardım gördükçe sinir oluyordum..ama sonra doktorum sağolsun rahatlattı beni..inşallah sneinde geçer gider hemen :) mide yanmalarım başlamadı gerçi benim ne mide bulantım ne kusmam oldu sadece ilk aylarda iştahsızlık vardı şimdi normal biri gibiyim..sadece daha fazla yoruluyorum uykum geliyor ve karnım şiş :)
kızlar h.sonu giremiorum ama kocamdan fırsat bulup sızlere bır selam vereyim dedim son sayfayı okuyabıldım sadece kendınıze cok ıyı bakın bız son bır kac gundur ıyıce bellı oluk her goreen aaa karnın cıkmıs dıo buda benı mutlu edıor
Ayyy tatlım yaa öylesi daha zor. Benim onca zamandır ilk kez oldu ama korkutmaya yetti. Bizim şekercikler biraz nazlı mı nedir :)
Ne güzel, uykun oluyormuş. Bende zerre uyku yok. Geceleri de doğru dürüst uyuyamıyorum. Ne tuhafım ben yaa Benim de sadece göbişim şiş. 2 kilo aldım, ikisi de göbişte sanırım
annem bana hamileyken hep yatmış teyzemler bakmış anneme.. :) ablamla kardeşime hamileyken hiç sorun yokmuş... ben anneme kızımda bana naz yapıyor demekki :) evet yer vermiyorlar banada ama ben bazen istiyorum :) negüzel az kilo almışsın ben çok aldım :)
[sıze=3]teşekkürler canım bizde hissetcez inş Ooooo sizin muhabbette baya koyuymuş kızzzz [/sıze]
[sıze=3]söyle bilgileri hemen ekleyelim [/sıze]
[sıze=3]oooooo ben yine iyitmişim yav deliyim sanarken Ahahahaha güldürdün beni valla allah'ta seni güldürsün[/sıze]
[sıze=3]uzatma arayı gel yahu buraya[/sıze]
Canım, sol boşluk tarafta mı ağrı. Kabızlık gibi bir sorunun var mı? Baskı yapıyor olabilir belki?
oooooo ankettede kızlar baya öne geçmişler... Artık prenslerimiz yaşadı bisürü kız
Kızlar gece sancım oldu karnımın sol tarafında.hreket etmekte zorlanıyorum acile gittik doktor herşeyin iy oldugunu söylesi bebekle ilgli.çok ilgisiz bi doktordu soryn ne peki.dedim sorun yok gb görünüyo dedi idrar tahlili temi çıktı.artarsa yine doktora gdersin dedi belki erken dogum riski vardır ded.hayır benim anlamadıgım belki ne yaa sen doktor değil misn.ayrıca geçen hafta doktora gittim.öyle bişey olsa söylerdi bana..bebeğimin iyi oldugunu öğrendiğim için rahatladum ama sancım hala aynı geçmiyo.eşim gaz sancısı oldugunu düşünüyo.bende hayatımda hiç gaz sancıaı çekmedim.nasıldır bilmiyorum ams hiç.gaz sancısı gib gelmiyo bana bi akıl vern nolur çok canım sıkkın
akşamdan beri içim içimi yiyor...eşimin abisinin 2.çocuğu kalbinden rahatsızmış ve normal doğumda oksijensiz kalmış yaşamamış ölmüş..acaba kalp genetikmidir benim çocuğumdada öyle olabilirmi ki?onların yaklaşık 15-20 yıl önce olmuş bu olay.o dönemde doktorada gitmemiş.ultrasona girmemiş yani.acaba kalple ilgili bi sorun varsada ultrasonda doktor görebilirmi?bizim kalbine,beynine böbreklerine,idrar torbasına falan baktı organlarına herşeyi çok güzel demişti.çok moralim bozuk(
Annecikler selam,
Bugün güne kötü bir başlangıç yaptım. Sabah uyandım, tuvalete çıktıktan sonra içeri bir geçtim, bir ıslaklık hissttim. Hemen baktım ki kahverengi şekilde kanamam var. Gece de karnım ağrımıştı ve sabah kıpkırmızı yanaklarla uyanmıştım. Varmış demekki bir sıkıntı İlk bebeğimi bu şekilde kahverengi kanamaların ardından kaybettiğim için çok korktum. Hemen gittik doktorumuza, bir serum yedik ve ardından ultrasonla kontrolümüz yapıldı. Rahim ağzında açılma vs... yoktu çok şükür. Sebebi bilinmeyen bir kanama... Çok şükür kanama sadece sabah gelen bir miktarla kaldı, devamı gelmedi. Bebeğim de kıpır kıpır şükürler olsun. Doktorum da fazla hareketli maşallah dedi. Belki diyorum, belki fazla hareketinden bi kılcal damar çatlatmıştır. Olamaz mı? İnşallah devamı gelmez. Nolur bizim için de dua edin
Bu arada sınav stresime bağladık biz bu durumu. Bu yüzden eşim sınava gitmemi yasakladı. Zaten haziran sınavına girme şansım da çok azdı, o yüzden kaydımı dondurucam. Bu sene kaldı böyle...
Canım tabi ki görürlerdi bi sıkıntı olsaydı. Hiç kötü düşünme. Icini ferah tut. Kaç yıl onceki mesele o, şimdi herseyi görüyorlar.
kızlar sizlere sorularım var?özellikle benimle aynı dönemde ki hamilelere..
şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
hangi testleri yaptırdınız şimdiye kadar ?
bide bebişleriniz bişeyler aldınız mı?
Kızlar gece sancım oldu karnımın sol tarafında.hreket etmekte zorlanıyorum acile gittik doktor herşeyin iy oldugunu söylesi bebekle ilgli.çok ilgisiz bi doktordu soryn ne peki.dedim sorun yok gb görünüyo dedi idrar tahlili temi çıktı.artarsa yine doktora gdersin dedi belki erken dogum riski vardır ded.hayır benim anlamadıgım belki ne yaa sen doktor değil misn.ayrıca geçen hafta doktora gittim.öyle bişey olsa söylerdi bana..bebeğimin iyi oldugunu öğrendiğim için rahatladum ama sancım hala aynı geçmiyo.eşim gaz sancısı oldugunu düşünüyo.bende hayatımda hiç gaz sancıaı çekmedim.nasıldır bilmiyorum ams hiç.gaz sancısı gib gelmiyo bana bi akıl vern nolur çok canım sıkkın