- 29 Haziran 2013
- 188
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen hangi ildesin bilmiyorum ama Ankara'daysan Kızılay mithatpaşa caddesinde Mumcu eczanesi var orda 49 TL'ye satılıyordu. Nette de sanırım eczanemizde.com uygun fiyattı galiba
arkadaşlar kaç günde bir gidiyorsunuz kontrole?
kızlarbi arkadaşım hamile kalamıyor bugün de beta hcg baktırdı 58 çıktı hamile mi ki acaba
guzel anneler,bugun yildonumum ve koftemin kiz oldugunu ogrendim,cok mutakuyum :)
hiiç karıştırma kafanı içini ferah tut cnm bebeğinide üzme (= kimileri 9 aya kadar kusuyo olur arada öyleinşalah cnmmm yaa birde 2 gün tekmeleri derinden ama kuveetli hidettim ondanmıdır nedir pazar gunu ve bugün daha hiç bişey hisetmeidm birde bu sabah uzun bır aradan sonra kustum :44: kafam karısık anlayacagın
gidicem cnm bana dolgu olucak birde galiba hamileleikte daha çok çürüyomuşgecmiş olsun canım. ben de geçen perşembe 20 lık dişimi çektirdim.iğneyle uyusturdular ve çok kolay oldu. benim 20 liklerim çürümüş hepsi. yazdan beri ağrı çekiyordum ama hamilelik planlamadığımız için ve tabi korkudan da dişçiye gitmemiştim. ama artık dayanamıyorum ben de. doktorum da 2. 3 aylık dönemde yapılabilir dediği için gittim çektirdim. haftaya pazartesi birini daha cektireceğim. boşuna korkmuşum aylardır. git sen de bence.
canım yaptırmak daha pahalı olur gibime geliyor ama...
yok canım ankarada deilim malesef ama acilen almam lazım çatlıcam yoksa eczanemizde.com da orjinalmidir peki
guzel anneler,bugun yildonumum ve koftemin kiz oldugunu ogrendim,cok mutakuyum :)
canım bende ankaradayım.. lierac krem fiyatlarını nerde sorduysam 80 tl dedi. açıkçası bizede pahalı geldi.. neticede karnımın buyudukçe çok çabuk biter.. bende araştırdım rossmann dan Babydream diye hamile losyonu ve yağını aldım.. Çokta güzel. hoşuma gitti. tavsiye edilir :))
3 haftada bir ya da ayda bir canım..
büyük ihtimal hamiledir canım.. çok yeni ama.. 2 gün arayla yine baktırsın. beta hcg hergün 2 katına çıkması lazım diye biliyorum..
ne güzel bir hediye olmuş size canım.. Köftene kocamann öpücükler.. sağlıkla gelsin inşallah..
kızlarbi arkadaşım hamile kalamıyor bugün de beta hcg baktırdı 58 çıktı hamile mi ki acaba
Kızlar hamileliğimin 20+4 üncü haftasındayız. Sırt ağrım oluyor. Tam olarak sırtımın sağ tarafı uzandığımda ve otururken bir gerilme hissediyorum kramp desem , kramp geçici oluyor bu sürekli benimle. Kas ağrısı gibi ama bunu 3 haftadır falan yaşıyorum. Aynı dertten müzdarip olan var mı aranızda?
Kızlar hamileliğimin 20+4 üncü haftasındayız. Sırt ağrım oluyor. Tam olarak sırtımın sağ tarafı uzandığımda ve otururken bir gerilme hissediyorum kramp desem , kramp geçici oluyor bu sürekli benimle. Kas ağrısı gibi ama bunu 3 haftadır falan yaşıyorum. Aynı dertten müzdarip olan var mı aranızda?
ben artık ayda bir gidiyorum kontrole ama aşı test vs için ayrıca gidiyorum.
regl olma vakti ne zaman? ben 1 gün sonra yaptırdığım kan testinde 80 falandı diye hatırlıyorum bidaha yaptırsın 24 saat sonra 2 katına çıkması lazım artış varsa hamiledir.
canım şu magnezyum eksikliği dedikleri sebepten olabilir mi acaba? doktoruna danış derim ben.
bende 18 haftalık hamileyim ve aynı derten muzdaribim nasıl atlatsam sureklı tutulu gıbı degısık bır hıs bugün dr gidicem bakalım ne dicekler
kızlar kontrolümüze 2 saat kaldı çok heyecanlıyım
oğluşumu görecem
Dr. söyledim. Evet oda öyle dedi. 1 haftadır ilacımı içiyorum ama geçme olmadı
merhaba tatlı anneler ve minnoş bebişleri.umarım keyifler yerindedir.
az önce nette doğum ücretlerine baktım yeni zamla fiyatlar uçmuş valla.gerçi hastanelere göre değişiklik te gösteriyo.
fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı canlar?hiç sorabildinizmi hastanelere yada bilen birine?
Pufpuff bunları fiyatları nedir canım?
canım 1 hafta daha kullan sonra anlarsın bence. inşallah hemen geçer...
ayyy ben de onu merak ediyorum offf napıcaz ya ben çalışıyorum doğum ücreti için işten ayrılmıyorum inan yoksa doğumdan sonra çıkıcam işten. en azından hastane masrafını çıkartsam ordan diyorum. doğuma kadar da bebek dışında harcama yapmak istemiyoruz ama kardeşimin nişanı var bohça için bir ton para harcadım valla. ayrıca kıyafetdi takıydı vs vs yetişemiyoruz artık valla. Allah utandırmasın.