- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
canım yaptırmak daha pahalı olur gibime geliyor ama...
puf puf artık listeye beni de ekleyebilirsin. Cinsiyeti öğrenene kadar bekleyim dedim. Konya yaş 29 ilk çocuk kız doğu tarihi 25 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaptırmak daha pahalı olur gibime geliyor ama...
ayyy ne gıcıklar yaaa. Napıcaksın mecburen katlanıyor insan böyle
canlar hemen almam zati piyasaya bakmam lazım.. Antalya'dayım ondan biraz burdakilerde kazıkci.. ama gene de bakıcam mutlaka. zaten babişkomuz aldırmıyo iki kıyafet aldım diye bissürü mızırdadık bunu da ondan habersiz alamam
normalciler daha fazla olsada sezeryancılar 1 numara :119:
olmuş canım
yok şekerim hata veriyo,açılmıyo..
senin beğendiğinin var mı resmi? merak ettim..
olsun sonuçta sezeryan
aa delikilo almadım diye üzülür mü insan. Benim boy 170 49 kiloyla hamile kaldım 54 kilo olmuşum doktor acaip kızdı çok kilo almışsın diye. Şuan alınan kilo bebeğin değil senin kilon dedi. Son 3 ay kilo alacaksın bu çok fazla gelecek kontrole kadar 1 gr almadan gel dedi
Sevinmelisin
10 gün canm:)hatta başı 2hafta önden gidiyoms Dr dedi büyük ihtimal ya babasına benzick ya da iri olcak olan bebeklerin kafası bu haftalarda önden gidermiş öyle dedi:))
Kadraj ım masaallah en iyi almışssın
neyse görürsünüz siz son aylarımda hepinizi gecicem
Kızlar zaten bi süredir deli gibi bebek odası araştırıyorum..
ve bi site var, bağlı olduğu üretici yeri Almanya/Hollanda yazıyor ama Masko var ya İst'da mobilyacılar sitesi..orada farklı farklı mağazalarda satılıyo ürünler..
dilerseniz bakın
http://www.euromobilya.com/DetaySayfasi.aspx?a=zafir bebek odası&UrunNo=46269
sizlere bazı örnekler ekliyim de görün diye 5 tane seçtim,beğendiklerimden..
Eki Görüntüle 941239
Eki Görüntüle 941240
Eki Görüntüle 941241
Eki Görüntüle 941242
Eki Görüntüle 941243
Annem bana doğuma gidip elinde çocukla gelince komsulardan bazıları aa o gelin hamilemiydi demiş. O kadar az kilo almış düşün hiç belli değilmiş. Ben sıkıntı yaptım utanmasam rejim yapacam valla. Zaten kız bebeğe hamile olduğum için belden yanlardan şişmeye başladım.Göt göbek kocaman oluyor ki benim belim 63 cm di şimdi saymıyorum bile
kızlar iki tane çürük dişim var hamileliğimde en çok ondan korktum ve dün akşam diş ağrısından zor uyudum doktoruma soordum dolgu yaptırabilirisn dedi yarın iş çıkışı dolgu yaptırıcam :18:
kızlar yardıımmm lierac krem alcam hangi sitedenaldınız ne kadara aldınız orjinalmi bi yardım edinnnnn:18:
KIzlar su aldığımız cicilerin paylaşım linkini bulamıyorum....
link atabilir misiniz ?
KIzlar su aldığımız cicilerin paylaşım linkini bulamıyorum....
link atabilir misiniz ?
Canım sen hangi ildesin bilmiyorum ama Ankara'daysan Kızılay mithatpaşa caddesinde Mumcu eczanesi var orda 49 TL'ye satılıyordu. Nette de sanırım eczanemizde.com uygun fiyattı galiba
Herkese selammmmm bacilar......
Anammmmm bu sayfalar durmak bilmiyor.....
Aksamdan kaldigim yerden devam ettim....
Basladim alintilamaya 4 sayfa kala 15 kisininkini alintilamisim....
Baktim otuzu bulacak bende toplu boyle yazayim dedim.....
Doktordan gelen arkadaslarim hosgeldiniz......
Ne guzel haberlerle gelmissiniz.....
Artik cinsiyetleri ogrenmeyenlerimiz hic kalmadi gibi sanki
Bir takim ufak kaza geciren arkadaslarima gecmis olsun diliyorum
Asimizin etkisi bitti cok sukur rahatlikla yatmaya basladim.....
Ayrica bacilar ben neden kilo alamiyorum yaaaaa
Esimde soylenip duruyor hamile degilsin sanki diye
43 kilolu 1.65 boylu bir gebeyim iste
kızlarbi arkadaşım hamile kalamıyor bugün de beta hcg baktırdı 58 çıktı hamile mi ki acaba