- 26 Mart 2013
- 255
- 40
korkma canım gönlünü ferah tut benimde 14 şubatta renkli ugs. çok var daha sen dua et bebeğini görmüşsün ben göremedim 2 haftadır ve daha 4 haftamız var hiç dert etme mevlam koruyor bebeklerimizi ve artık inanın bizler o kadar bilinçliyizki yediğimize içtiğimize giydiğimize dikkat ediyoruz oturup kalkarken herşeye herşşeye dikkat ediyoruz biz bu kadar sakınıyoruz mevlam onları koruyor kalbini ferah tut dua ediyorum ben burdaki bütün anneler için
ve inan burdakilerle hep kardeş gibi hissediyorum kendimi ben artık sayelerinde sigaradan tiksindim
Sağol canım. allah razı olsun.. Burası da olması bu dr lar adama kafayı yedirir. Ben devlet hastanesine gidiyorum.. Doğal olarak çok kalabalık olduğu için öyle özeldeki gibi tek tek anlatmıyorlar.. Ağızlarından lafı kelpetenle alıyorum.. Dediğin gibi dr lar gibi olduk.. Hastaneye gitmeden internetten her şeyi araştırıp öyle gidiyorum. Bir şey atlamayalım diye.. Her şey bebişlerimiz için.. Zaten Rabbimin koruduğunu kimse koruyamazda. Dr en ufak bir şey söylese hemen korkuyoruz.. Eşimde kızdı.. Kalbini sakın bozma bir şey olmaz dedi.. Hepimiz kardeşiz canım.. Birbirimize destek oluyoruz.. İyisi sizler varsınız.. En azından aynı duyguları yaşıyoruz ve birbirimizi anlıyoruz.. Allah ım tüm anne adaylarının yavrularını korusun ve bağışlasın.. Aminnnn..