- 21 Haziran 2011
- 497
- 75
İnşaallah canım, hiç birimiz yaşamayalım. Kız benimki 20. Haftadayız. Bende öyle sürekli haraket hissetmiyorum. Gece yatağa yatınca gaz sancısı hissediyorum, onun dışında tekme nasıl oluyor bilmiyorum, belki benim gaz sancısı dediklerim tekme :) çokda önemli değil zaten dr.um 22. Haftadan sonra sık sık hissedecen korkma o zamanda uyku uyuyamıyacan, şimdi tadını çıkart diyor :)
Sen kime gidiyorsun Ankarada, hadi bakalım detaylı sonuçların iyi çıkar inşaallah.
merhaba, ben yeni üyeyim, 20 haftalığım ve benimki kısmetse kız olacak. hepimizin bebişi hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben doktor konusuna hala karar veremedim , gittiğiniz doktorları ve memnun olup olmadığınızı benimle paylaşabilir misiniz? çok sevinirim tavsiyede bulunursanız. bu arada kısmet olursa normal doğum istiyorum ve normal doğum taraftarı iyi bir doktor arıyorum.[/QUOTE]
Ben başkente gidiyorum canım, Filiz hoca ve Göğşen hoca çok iyiler. Başkentte muayene 122.50 tl. Tahliller içinde genelde para almıyorlar, sadece 2 li 4 lü taramada ek ücret yatırıyorsun, çok sıra beklemiyorsun. Genelde 9.00 gibi gidiyorum, 10 gibi her işim bitmiş oluyor.artı hafta sonu veya akşam şikayetim olursa aciline gidiyorum, temiz ve güzel hastane. Öncekilerde hep özel muayeneye gidiyordum, tamam dr. Çok iyi olabilir ama kendimi güvende hissetmiyordum. Şimdi biliyorumki bana birşey olsa aciline gittiğim an beni takip eden dr. Oraya gelecek ve benimle ilgilenecek.