Canım benim, bende de aynı sorun var, rahimde büyük bir et parçası mevcutmuş, zamanla düzeldiğini söyledi doktorum şuanda bir rahatsızlık vermiyor, 8. haftada çok feci kanamam oldu hastanede yattım bir gece, devamında da 15 gün boyunca düşük önleyici iğne vuruldum ve progestan hapını kullandım sabah-akşam olmak üzere... Şuanda da 27. haftaya kadar her hafta Proluton Deput adlı düşük önleyici bir iğne vuruluyorum ve her gün günde 3 kez olmak şartıyla Progestan hapını kullanıyorum, hatta akşam içmem gereken progestanı, gece yatarken vajinadan fitil olarak kullanmamı söyledi bu hafta doktorum, rahim ağzını sıkı tutması için iyiymiş kullanılması... Şuanda rahmin içinde bir sıkıntımız yok Allah'a hamdolsun, şükürler olsun kızımız iyiymiş... Bende bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum, sadece bir varsayım sanki karnımdaki hareketlenmeler gazdandır muhtemelen, çünkü hem gazım çok oluyor hem de kilolu bir hamileyim ben :) kilolu bayanlar, bebeğin hareketlerini hemen hissedemiyormuş diyordu geçen gün kızlar :)