- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
merhaba kızlar...
dün gece feci bir şekilde bulantım oldu ve karnım ağrıdı, sabah kalktığımda ise her yerim dökülüyordu... hemen doktoruma gittik...
doktor hemen enfeksiyon var mı diye test yaptı ve ultrasona aldı bizi...
neden bebek bu kadar yorgun görünüyor sen ne yapıyorsun böyle dedi.....
geçen hafta çok çalıştım akşam 22:00-22:30 gibi eve gelebldim dedim.. ben sana böyle mi yaşamanı söylüyorum nasıl kendine ve bebeğine bunu yaparsın dedii ve çok kızdı haklı olarak...
o an dünya benim için durdu...
o kadar üzüldüm ki razı olduğum için bu mesailere... saatlerce ağladım.. hastaneye yatırdılar... serum verilirken ağlamaktan uyuyakalmışım...
yeni mezun ve yine hiçbir şey bilmeyen başka bir hemşire kolumu hiç kontrol etmemişler...
tuvalete diye kalktım bir baktım kolum BALON!!!!
fotoğrafına isntagramda beybilianne adımla bakabilirsiniz... böyle birşey olamaz... ve biraz daha fark edilmese patlama tehlilkesi varmış...
bizi Allah korudu... Kandil gecesi namaz kılıp çok Kuran-ı Kerim okumuştum... Onun yüzü suyu hürmetine Allahım bizi birbirimze bağışladı... Serum alırsanız çok çok dikkat edin diye anlatmak istedim...
Sevgiler, Allahım hepimizi korusun...
ayy canım benim çok geçmiş olsun intagram hesabına baktım gördüm şişliği Allah korumuş sizi..
ve hesabında bi dua var bebeğin için o kadar güzel o kadar hoşuma gitti ki çok duygulandım ağlattı beni..:2::2: