aaaaa aynı biberon setimi benim köfteme almış babanesi p.tesi bi kargo yollucaklar bisürü şey almışlar öyle meraklardayım ki aaay ne heyecanlıymış yaaa.. Bide evt cnm ben oda yapacağım takım alcam
Ne şanslısınız ya valla ben düğünümde de kayınvalidelerden bişey görmedim bi de eğitimli memur insanlar ilk ve tek oğullarını evlendirdiler koca adam 32 yaşında hiç bişey yapmamışlar. Bana 2 bilezik taktılar (oda bozdururken 400 tl den 800 tl tuttu, ben aaa niye az bunun fiyatı dedim abla bu hediyelik bilezik düşük gramlı dedi) Bi de kolye ucu ve küpeden oluşan set taktılar tutsan kırılacak kalpli içi boş bişey. Çeyiz mahiyetinde veya hediye namına zaten doğru dürüst bişey yok. Bi babet ayakkabı bi elbise bi de kapri yazlık pijama almış onlarında hepsini ayrı zamanlarda poşetleriyle verdi.
Bebek olduğunu duyunca millet sevinir o ayyy erken olmuş niye beklemediniz dedi. Oğlu 32 ben 29 yaşımdayım düşünün artık neyi bekleyeceksek ! . Evlenen ilk ve tek oğlu üstelik ilk kez torun sahibi olacaklar kadında hiç heves yok. Anneciğim taa ben evlenmeden bile bi sürü bebek çocuk şeyleri ördü yelekler patikler hırkalar... 1 baza dolusu örülü var ve hala yeni model arıyor durmadan örüyor. Kayınvalide geçenlerde bize gelmiş elinde bi yelek, yeleğe düğme bile dikmemiş öylece almış gelmiş. Sen bunlara düğme dikersin diyo. Sanki doğdu da giyecek bişey yok yeiştiremedi düğmeyi... Ben de lafı çaktım annem de bebek çeyizine başladı bi sürü şey almış battaniyeler alt açma bezi bebek yastığı bi sürüde örmüş daha alınacak çok şey var diyordu dedim. Bebek doğunca bohçayla getircek hepsini çeyiz şeklinde dedim. Kadın şok oldu aaa almış mı ben daha ilk bunu ördüm dedi... Ben tabi düğünden de tecrübeli olduğum için anladım ki bebeğim de bişey göremeyecek onlardan.... Yüzsüzlük yaptım bebeğin beşiğini siz alın annemlerede başka şeyler aldırıcaz. Hiç bişey demedi ya alırız tabi bile demedi....
Anlatırken bile sinirden çatladım. Düğünümüzü de kendimiz yaptık eşyaları kendimiz aldık anacım babacım onlardan çok masraf yaptı valla :2: