- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
Günaydın kızlaaarrr
Puffpuf'um dün eve gittiğimde azarı yedim ben de zaten.. "daha cinsiyeti belli değil. hem erken bir karnın çıksın bi büyüsün doğum yakınlaşsın çıkar alırız ne acele ediyosun" bitbitbit söylendi durdu. popomu dönüp uyudum vallahi be heveslenmişim almışım hıhhh
amaaaan aynen öyle yap cnm.. Dön arkanı uyu hehehehhe
ay canım benim ne güzel özendim valla benim burda kimsem yok keşke banada annemler filan gelebilseydiiii çekip çevirseydi biraz evi herşeyi bi başıma halletmeye çalışıyorumm inş güzel bi oda hazırlarsınız bebişine canım benim
birinin yardım etmesi güzel tabi ama olsun bide olumlu taraftan bak kendi ellerinle herşeye sen karar vererek yapacaksın
ayyy ne güzel benimde bi odam var öyle ıvır zıvır dolu bi de baza var kaynanam bazasını verdi eşimin bi de şimdi ev bakıyoruz kiradayız satcaklarmış evi 3 odalı olursa yeni evim yapcam oda bebişime yoksa bitek yatak alıcam bi de şifonyer alırım
bizim evde kira şunan ama 3+1 o yüzden 1 oda köftemin olcak inş hazırlıklara başladık ufaktan
kızlar site çok garip..... yoğunluktanmı bilemedim habire hata veriyor..yazdım daha yeni düşmüş cvp..sizdede varmı aynı sıkıntı..
eveeeeeetttttt
benimde bir odam var aynı senin bahsettiğin gibi herşey var yatak dolabı ütü masası,elektrik süpürgesi,kitaplık ıvır zıvır.. en zoruda bu odayı toplamak olcak :)) ama en güzelide bebişimize güzel bir alan açacaz. ben daha odayı ellemedim erken diye
benim görümcem kayınvalidem vs hepsi İst dışındalar iş için ve şubat ortadı gelecekler..geldiklerinde de odayı halledelim dediler bende hemen atladım tabi tamam diye..yoksa erken tabi Allah'ım utandırmasın inş
benimde dün dayım ingiltereden geldi phılıps avent yedı dogan bıberron setini almıs bayıldım bır emzıgı var kucucukkkkkkk oyy alhım dogsun dıye delı oldum
birde kızlar siz bebek odası takımı alıcakmısınız yoksa sadece besık kucukte dolapmı dsunuosunuz ben karrasızım herkez bsık 1 yasına kadar bıle yatamıor dıyoda
aaaaa aynı biberon setimi benim köfteme almış babanesi p.tesi bi kargo yollucaklar bisürü şey almışlar öyle meraklardayım ki aaay ne heyecanlıymış yaaa.. Bide evt cnm ben oda yapacağım takım alcam
kızlar kaç haftalık gebesiniz ve kilolarınız ne alemde merak ettim :44:
17.haftadayım 4.5 kilo aldım
Hu huuuuuuu biz geldik bacilarrrrrr
Plasenta bagimiz kayboldu kaybolacak
Cok sukur ya hicbir tehdit yokmus yalniz kafasinda gecici kistten bebegimde de varmis....
1 aya kaybolur dedi uzulmeni gerektirecek hicbir durum yok dedi....
Bebeklerde gorulurmus bu kist o nedenle icim rahat.....
Cok sukur kizlar ama renkli degildi ultrasyonumuz....
4D ile bakti.....
Birde saglik ocagindaki asiyi yaptirabilirsin dedi
Resmimize bakin hele sipa kendini sakladi
Eki Görüntüle 925884 ....
aaaaaay harika bi görüntü yaaaa maşallah