2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar :) herkes haftasonu geldi diye seviniyor ama ben sevinemiyorum yarın arkadaslarımı çagırdım onlar gelecek ben bugün okuldan çıktıktan sonra eve gidip temizlik dip köşe yapacagım aksam da pasta börek yapacagım anlayacagınız yorucu günler beni bekliyor.... Arkadaslar tatlı tuzlu salata diye 3 çeşit sınırı koymuslardı okulun basında 3 çeşit bana çok az geliyor ne yapsam diye düşünüyorum... ben patatesli/peynirli börek, tramisu ve meyveli pasta ( 2 tane meyveli pasta yapmak yerine birini tramisu yapayım diyorum kalabalık gelirlerse yetmez diye) bide patates üzerine yoğurtlu bi tarifim var onu yapayım diyom sizce nasıl bi menü olur fikir veriri misiniz

aman yorma kendini o kadar canım, 3 çeşit dediyseniz 3 çeşit yap. hem sen hamilesin hazır bile alsan mazur görürler.artı toz al sadece birde süpür, dip bucak onlar gidince yaparsın. ben hiç misafriden önce yapmam. zaten kirlenecek, dip bucağı pazar yaparsın eşinde yardım eder.:KK53:
 
Gunaydin tatli annisler dun doktordaydim yazmistim seker yuklemesi istemisti ne zormus ya 2 bardak bol sekerli su bide ac karnina simdi eve geldim bekliyorum saatim dolunca tekrar gidicem sonra bidaha 75 g lik yuklediler toplam 3 defa kan vercem midem cok bulaniyo ama aklinizda kalsin arkadaslar olurda kusarsam ictigim sekerin hic bi faydasi kalmicak baska gun yeniden yapilcak
Bide ben erken yaptirdim sebebide normalde aclik kansekerim hep dusuk cikio hamilelikten once glifor kullaniyodum insulin direnci icin (pkos ta vardi) 6 7 kilo alinca doktorum bi bakalim dedi

bide ben hamilelikten once 3 4 ay icinde 10 kilo vermistim hamile oldugumu duyunca ilk sigarayi biraktim sigarayi birakiyim derken abur cubur sonrada hamileleigin heyecaniyla bi baktim verdigim kilolari geri topluyorum doktorada hizli geldi oyle iste 9.50 de kan vercem gene ins sekerle alakali bisi cikmaZ
bendede pcos vardı ve sen gibi bende glokofen kullanıyordum.ama bana daha şeker yüklemesi yapalım demedi.bi şikayetim yok şuan ama korkuyorum.bide 10 kilo aldım 5 ayda hızlı gidiyor ama bu hafta sorucam bakıyım ne zaman yapacakmış.sen böle deyince merak ettim şimdi.:26:
Valla kızlar yazdıklarınızı okudukça içim burkuldu , keşke bizde kirada otursaydık bi şekilde öder iyi kötü geçinirdik , kaynana üst katta oturuyor! ELinde anahtar zil çalmadan evime girer , uyuyorsam korkutarak uyandırır sonra karşımda güler! Duş alırken bile korkarak çıkıyorum banyodan acaba bizde mi diye :KK43: her geldiğinde Şu lafı mutlaka söyler özellikler komşular varsa '' Kirada olsaydınız bu eve 800TLden aşağı vermezdiniz'' gel de huzurla otur evinde! TORUNUNA BEŞİK ALACAKMIŞ 1.000.00 TL 'MİŞ .. gösterişe bayılır, konu komşuya hava atmakta üstüne yoktur! ardından ettiği lafıda söyliyim :) BEn bitane kız doğurayımda komşulara ''gelin doğurdu'' derim .. 4 tane erkek torunu var ve benim de oğlum olucakmış diye etmediği laf kalmadı . kızım olsaydı bilezikler alırmış neler neler alırmış.. Gece gündüz ağlıyorum kafama takıyorum, ertesi gün bakıyorum kuranı elinde dua ediyo hepimiz için , Diyorum bu kadın kötü olamaz yaa.. Dengem alt üst oldu kızLar valla artık iyiyi kötüyü göremez oldum , Kendimde arıyorum hatayı acaba ben mi çok alınganım diye .. :KK43:

ben senin yerinde olsam evin heryerine kamera koyarım.1 haftalık bi çekim sonra güzel bir düzenleme ile son çıkan hit parça bu aşkım diye kocişe izletirim.o dediğin şeyleri gözüyle görmesi ve kendi duyması lazım söylemekle olmaz.özellikle sabah seni korkutarak uyandırdığı zamanları üstüste koyardım klipte varyaaaaaa allahhhhh benim elime bi düşse o:KK47::KK47:.rabbim dağına göre kar veriyo benim kv 14 saat uzaklıkta zaten yaşlıda.ama ben tahmmül gücü sınırlı biriyim dayanamam yani bişey yapmam lazım. sen gibi bekleyemem elinden geliyorsa sende yap bence (tabi herkesin evinin durumu farklı eğer eşin sözünü dinlerse direk konuş ama biraz anneci yapısı varsa şahit olması lazım.)
 
aman yorma kendini o kadar canım, 3 çeşit dediyseniz 3 çeşit yap. Hem sen hamilesin hazır bile alsan mazur görürler.artı toz al sadece birde süpür, dip bucak onlar gidince yaparsın. Ben hiç misafriden önce yapmam. Zaten kirlenecek, dip bucağı pazar yaparsın eşinde yardım eder.:KK53:

ayy valla gel canım gel ne güzel olurdu :) haklısın dip köşe yapmayayım evi zaten eşime süpürtürüm :KK66: Tabi kabul ederse bakalım bende tozları falan alırım sonra yemege koyulurum :)
 
can2014
canım aşağıda görünüyosun geldin mi? merak ettim...
 
kızlar çatlakların oluşmaması için bişi kullanıyor musunuz? benim şimdiden göğüslerimde çatlaklar oluşmaya başladı. karnımdada başlamasından korkuyorum. gerçi bunun olması da genetik diyorlar. annemde de olmuş. o bilmediği için krem yada yağ kullanmamış. ben bio-oil diye bir yağ duydum arkadaşım kullandı hiç çatlağı olmamış. badem yağını kullanacaktım tüylenme yapıyormuş heralde o da :KK43:

kimse cevap vermemiş :KK50:
 
Biz geldik... :KK3: Doktordan sonra kendim için bişeyler baktım malum alt giyisi sorunumuz var anca gelebildim...
Oğluşumuz da gayet iyi yüzünü gömmüş yatıyordu zar zor çevirdik...:) 18+2 deyiz 226gr olmuşuz... ocak sonunda ayrıntılıya girecekmişim İnşaallah iyi geçer... Dün bacağım çok kötüydü kasılmasından yürüyemedim doktorda magvital verdi umarım işe yarar bu ara bunu kullanan var mı acaba...?
Ben kullanıyorum canım.İçerken tiksiniyorum,hiç hoşlanmıyorum tadından.Ayrıca ishal yapıyor.Aç karnına içmemeye çalış
Hu huuuuuuu biz geldik bacilarrrrrr :KK16:
Plasenta bagimiz kayboldu kaybolacak
Cok sukur ya hicbir tehdit yokmus yalniz kafasinda gecici kistten bebegimde de varmis....
1 aya kaybolur dedi uzulmeni gerektirecek hicbir durum yok dedi....
Bebeklerde gorulurmus bu kist o nedenle icim rahat.....
Cok sukur kizlar ama renkli degildi ultrasyonumuz....
4D ile bakti.....
Birde saglik ocagindaki asiyi yaptirabilirsin dedi
Resmimize bakin hele sipa kendini sakladi :KK52:
Eki Görüntüle 925884 ....
Valla bravo Canım öncelikle sana.Bebişin kisti var ve sen gayet mantıklı, olumlu düsünmüşsün.Ben kaybolacagını bilsem de olumlu olamayabilirdim.Kesinlikle senin gibi dirayetli durmak lazım
Bebeginin fotografına da bayıldım.Istesen yaptıramazsın bu pozu.Sana da bebegine de saglık diliyorum öpüyorum o güzel elleri olan bebegini♥
kızlar doktordaydık bugun ilk kez devlete gittim aman allahım şaka gibi 4 kişi birden alıyor içeriye.sandalyeye oturuyorsun yan yana beykoz bardakları gibi sonra bir ebe gelip sıradan tansiyon ölçüyor.o sırada ilk kişi şikayetini anlatıyor ultrason için perdenin arkasına geçiyor.ve içeri biri daha alınıyor yani 4 sandalye hep dolu.:KK53:

çok garip ve hiç hoş değil.mahremiyet diye bişey asla yok .
herkes seni dinliyor içerde afalladım resmen eşinle gitmek isteme gibi olasılık zaten yok.neyse bişekilde bu turnukiye girdim bende.sedyeye uzandım doktor baktı ultrason ekranı karıncalı tv gibi boy kilo hafta aralığı hak getire.sadece kalp atışına bakıyor oda ses yok sadece görüntü var.ben böle kaldım resmen.
allahtan doktor çok kibar sakin ve konuşkan bana okadar olumsuz görünen şeylerin arasında herşeyi hızlıca anlattı,detaylıya gir mutlaka dedi.
enteresan olan şey ben bursada kız kardeşimin doktoruna kadar gittim güzel bir görüntü için,benim sıpa hep sırtı dönük yada uyuyor oluyodu,bugun o karıncalı tv gibi ultrasonda resmen taklalar atıyordu yaramaz doktor çok hareketli bi oğlan dedi.şok oldum ama dedim ehhh sıpaaaa yok sana bi daha son model ultrason.bizimki karıncalı tv yi seviyor.tabi o kadar hareketi ben hala hissetmiyorum,buda ayrı bir sancı yani :KK50:
Sanki benim devletteki bir günümü anlatmışsın:-) özel birsey soracak olsak zaten içerde iki hemşire vee 5-6 hasta var, mümkün degil. Hep birlikte bakılıyoruz kardeş kardeş:-) Devletler maalesef böyle.Ben de ilk gittigimde moralim çok bozulmuştu bi daha gitmicem demistim ama sonra devlette de bir drun olması gerekli diye devam ettim.Burada özelde dr. Yok.Başka bir şehire gidiyoruz özele.Olsun herseye deger bebislerimiz..
 
Allah sabır versin. ağlayıp kendşine eza etme bebeğini kendini düşün. malesef yakında olunca bide kaynanalar böyle baskın olunca melesef sorunlu oluyor



canımcım bende kaynanamla altlı üstlüyüm o üstte oturuyor.evet zor oluyo sofra hazırlasan çağırmasan darılır,misafirim gelse onu davet etmesem darılır,gösterişlidir oldukça erkek torunu yoktu ilk olacak şimdiden kafasına göre mevlütler sünnetler düşünüyo:KK47::KK47::KK47:.tamam cok hevesli ama bende kendi evimde rahat yasamak istiyorum.genede eşimin annesi saygı duymaya çalışıyorum.allah büyükleri basımızdan eksik etmesin.hatta bi ara dayanamıyıp kiraya çıktım fakat hayat sartları geri geldim.neyseki bu yaz ev yaptırmaya baslıyoz .ooooohhhhhhhhhh be içimmmmmmm rahatladı böyle sizlere anlatınca.:KK52::KK52::KK52:
 
Hayirli cumalar canim ben avrupa yakasindayim simdi kapattim tencerenin altini benimki hazir eh sanada kolay gelsin tatlim afiyetle yiyin bebisinle:KK9::KK9::KK9:

ooohhh valla nasıl canım çekti yaaaaa. Aşk olsun sana pişirmişsin bileeee :)

Benim kocam da annem daha seni sevse neler yapar diyo. Sevsin sevmesin bana yapmıyorsa oğluna yapsın. Doğcak çocuğu pazardan mı getiriyorum kendi oğlunun parçası ve inan çok şaşırıyorum böyle olmalarına. Hayır yobaz da değiller ama garip. Bizim bir sürü borcumuz var kirayı ödeyemedik bu ay sürekli borcunuz bitti mi diyip duruyo ankara gelin antalyaya gelin hafta sonu diye çağırıo. Evleneli daha 4ay oldu borçların bitmesine en az yıl var dedim. Biz kapının önüne çıkamıyoruz borçlardan ankara antalya nasıl olacak dedim. Lafları söylüyorum valla hiç çekinmem

Aman sevmesin keşke benimki de sevmese ilgilenmese, yakamdan düşmüyor iyilik yaptığını zannederek sinirimi bozuyor. İşte düşüncesi olsa yardım eder borcunuz bitsin diye yada kalkıp demez gelin vs . Ey allahım ya koskoca insanlar ne yapıp ne yapmayacaklarını bilmiyorlar. :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

eşli daha zor canım yaa evet güzel sofra kurmayı çok seviyorum :21:

ben deeee ama çok yorulacağım sanırım böyle giderse. temizlik yemek öfffff yardım edecek birisi olsa keşke yanımda kv anlamaz zaten benim misafirim gelecekse evime uğramaz bile (çok şükür) onu çağırırsam da misafir gibi gelir oturur gider. (Alt kata)

merhabalar..yaa cok merak ettim bende özele gidiyorum.fakat tahlilleri istemiyormu özelde ki doktorunuz.yani devlette cektirip özele götürünce kabul ediyorlarmı? benimde 2 hafta sonra detaylı ultrason var aslında devlette yaptırmayı düşünmüyor değilim ama cesaret edemedim.

ben devlette testler vs özelde muayene yaptırıyorum sorun olmuyor devlette yaptırıp özele gösteriyorum. detaylı için de gün almıştım 30 Ocakta kısmetse gideceğim
 

aaaaa aynı biberon setimi benim köfteme almış babanesi p.tesi bi kargo yollucaklar bisürü şey almışlar öyle meraklardayım ki aaay ne heyecanlıymış yaaa.. Bide evt cnm ben oda yapacağım takım alcam


Ne şanslısınız ya valla ben düğünümde de kayınvalidelerden bişey görmedim bi de eğitimli memur insanlar ilk ve tek oğullarını evlendirdiler koca adam 32 yaşında hiç bişey yapmamışlar. Bana 2 bilezik taktılar (oda bozdururken 400 tl den 800 tl tuttu, ben aaa niye az bunun fiyatı dedim abla bu hediyelik bilezik düşük gramlı dedi) Bi de kolye ucu ve küpeden oluşan set taktılar tutsan kırılacak kalpli içi boş bişey. Çeyiz mahiyetinde veya hediye namına zaten doğru dürüst bişey yok. Bi babet ayakkabı bi elbise bi de kapri yazlık pijama almış onlarında hepsini ayrı zamanlarda poşetleriyle verdi.

Bebek olduğunu duyunca millet sevinir o ayyy erken olmuş niye beklemediniz dedi. Oğlu 32 ben 29 yaşımdayım düşünün artık neyi bekleyeceksek ! . Evlenen ilk ve tek oğlu üstelik ilk kez torun sahibi olacaklar kadında hiç heves yok. Anneciğim taa ben evlenmeden bile bi sürü bebek çocuk şeyleri ördü yelekler patikler hırkalar... 1 baza dolusu örülü var ve hala yeni model arıyor durmadan örüyor. Kayınvalide geçenlerde bize gelmiş elinde bi yelek, yeleğe düğme bile dikmemiş öylece almış gelmiş. Sen bunlara düğme dikersin diyo. Sanki doğdu da giyecek bişey yok yeiştiremedi düğmeyi... Ben de lafı çaktım annem de bebek çeyizine başladı bi sürü şey almış battaniyeler alt açma bezi bebek yastığı bi sürüde örmüş daha alınacak çok şey var diyordu dedim. Bebek doğunca bohçayla getircek hepsini çeyiz şeklinde dedim. Kadın şok oldu aaa almış mı ben daha ilk bunu ördüm dedi... Ben tabi düğünden de tecrübeli olduğum için anladım ki bebeğim de bişey göremeyecek onlardan.... Yüzsüzlük yaptım bebeğin beşiğini siz alın annemlerede başka şeyler aldırıcaz. Hiç bişey demedi ya alırız tabi bile demedi....

Anlatırken bile sinirden çatladım. Düğünümüzü de kendimiz yaptık eşyaları kendimiz aldık anacım babacım onlardan çok masraf yaptı valla :2:


Yarama tuz bastın, off of, sen yine bişey bekliyorsun ben beklemeyi bıraktım sırtımıza kambur olmasınlar başka bir şey istemiyorum, 4 yıllık evliyim bi adam etmedikleri gibi bizi bi 4 yıl daha ailesinin borçlarını ödeyeceğiz. Hayatımda böyle yiyici bir aile görmedim.
 
Valla kızlar yazdıklarınızı okudukça içim burkuldu , keşke bizde kirada otursaydık bi şekilde öder iyi kötü geçinirdik , kaynana üst katta oturuyor! ELinde anahtar zil çalmadan evime girer , uyuyorsam korkutarak uyandırır sonra karşımda güler! Duş alırken bile korkarak çıkıyorum banyodan acaba bizde mi diye :KK43: her geldiğinde Şu lafı mutlaka söyler özellikler komşular varsa '' Kirada olsaydınız bu eve 800TLden aşağı vermezdiniz'' gel de huzurla otur evinde! TORUNUNA BEŞİK ALACAKMIŞ 1.000.00 TL 'MİŞ .. gösterişe bayılır, konu komşuya hava atmakta üstüne yoktur! ardından ettiği lafıda söyliyim :) BEn bitane kız doğurayımda komşulara ''gelin doğurdu'' derim .. 4 tane erkek torunu var ve benim de oğlum olucakmış diye etmediği laf kalmadı . kızım olsaydı bilezikler alırmış neler neler alırmış.. Gece gündüz ağlıyorum kafama takıyorum, ertesi gün bakıyorum kuranı elinde dua ediyo hepimiz için , Diyorum bu kadın kötü olamaz yaa.. Dengem alt üst oldu kızLar valla artık iyiyi kötüyü göremez oldum , Kendimde arıyorum hatayı acaba ben mi çok alınganım diye .. :KK43:

canım benim kv de alt katta oturuyor ve aynen senin dediğin gibi anahtarı vardı eve giriyordu korkutma huyu yoktu ama ben hoşlanmıyordum. ben uyurken eve girip bişeyler alıp gidiyordu bazen zorla uyandırıp kahvaltı yap diye aşağı gelmeye zorlıyordu. Sinir oluyordum.
Bİrkaç kez eşim de biz yokken evde görmüş dolapları karıştırıyormuş kv. Çok sinirlenmişti alıcam o anahtarı diyordu kiiiiiiii Birgün elim bir durum oldu ve eşim deliye döndü.
bir pazar günü eşimle oturma odasında rahat bir şekilde uzanıyorduk şeyyyyyy üzerimiz pek müsait değildi. Annesi eve pat diye girdi odaya girmedi ama eşim çok sinirlendi aşağı indi anahtarı aldı geldi. Annesi kaç gün ağladı küstüler birbirlerine bana laf soktu işte ben hırsızlık mı yapıyorum da anahtarı aldı diye beni karıştırma dedim oğlunla aranda. Annemi aramış utanmadan anlatmış bir de. Hey allahım yaaa hiç utanmadı mı acaba ben yerin dibine girdim resmen. :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
 
kimse cevap vermemiş :KK50:

canım benim henüz çatlağım olmadı ama dediğin gibi bazen ne yaparsan yap çatlak oluyormuş bazılarında da hiçbir şey kullanmasa da olmuyor. sanırım ciltle ilgisi var.
Bende badem yağı kakao yağı bide lierac diye krem kullanıyorum
 

aaaaa aynı biberon setimi benim köfteme almış babanesi p.tesi bi kargo yollucaklar bisürü şey almışlar öyle meraklardayım ki aaay ne heyecanlıymış yaaa.. Bide evt cnm ben oda yapacağım takım alcam


Ne şanslısınız ya valla ben düğünümde de kayınvalidelerden bişey görmedim bi de eğitimli memur insanlar ilk ve tek oğullarını evlendirdiler koca adam 32 yaşında hiç bişey yapmamışlar. Bana 2 bilezik taktılar (oda bozdururken 400 tl den 800 tl tuttu, ben aaa niye az bunun fiyatı dedim abla bu hediyelik bilezik düşük gramlı dedi) Bi de kolye ucu ve küpeden oluşan set taktılar tutsan kırılacak kalpli içi boş bişey. Çeyiz mahiyetinde veya hediye namına zaten doğru dürüst bişey yok. Bi babet ayakkabı bi elbise bi de kapri yazlık pijama almış onlarında hepsini ayrı zamanlarda poşetleriyle verdi.
aynı seylerı bızde yasadım sen gene 2 bilezik görmüşsün ben onuda görmedim ama suc bende ıstmeeyı bılmedık bız mıleet catır catır neler aldırıor valla ahh sımdıkı aklım olsa en az6 bılezık 1 set almadan evlenmem derdim şimdi laf olunca ıstedınmı dıolar :KK4:
Bebek olduğunu duyunca millet sevinir o ayyy erken olmuş niye beklemediniz dedi. Oğlu 32 ben 29 yaşımdayım düşünün artık neyi bekleyeceksek ! . Evlenen ilk ve tek oğlu üstelik ilk kez torun sahibi olacaklar kadında hiç heves yok. Anneciğim taa ben evlenmeden bile bi sürü bebek çocuk şeyleri ördü yelekler patikler hırkalar... 1 baza dolusu örülü var ve hala yeni model arıyor durmadan örüyor. Kayınvalide geçenlerde bize gelmiş elinde bi yelek, yeleğe düğme bile dikmemiş öylece almış gelmiş. Sen bunlara düğme dikersin diyo. Sanki doğdu da giyecek bişey yok yeiştiremedi düğmeyi... Ben de lafı çaktım annem de bebek çeyizine başladı bi sürü şey almış battaniyeler alt açma bezi bebek yastığı bi sürüde örmüş daha alınacak çok şey var diyordu dedim. Bebek doğunca bohçayla getircek hepsini çeyiz şeklinde dedim. Kadın şok oldu aaa almış mı ben daha ilk bunu ördüm dedi... Ben tabi düğünden de tecrübeli olduğum için anladım ki bebeğim de bişey göremeyecek onlardan.... Yüzsüzlük yaptım bebeğin beşiğini siz alın annemlerede başka şeyler aldırıcaz. Hiç bişey demedi ya alırız tabi bile demedi....
ben hıc bısey beklemıorum aman uzak dursunlar huzurmu bozmasınlar ben cok cektımk onlardan
Anlatırken bile sinirden çatladım. Düğünümüzü de kendimiz yaptık eşyaları kendimiz aldık anacım babacım onlardan çok masraf yaptı valla :2:
ben hıc bısey beklemıorum aman uzak dursunlar huzurmu bozmasınlar ben cok cektımk onlardan
 
canım benim kv de alt katta oturuyor ve aynen senin dediğin gibi anahtarı vardı eve giriyordu korkutma huyu yoktu ama ben hoşlanmıyordum. Ben uyurken eve girip bişeyler alıp gidiyordu bazen zorla uyandırıp kahvaltı yap diye aşağı gelmeye zorlıyordu. Sinir oluyordum.
Birkaç kez eşim de biz yokken evde görmüş dolapları karıştırıyormuş kv. çok sinirlenmişti alıcam o anahtarı diyordu kiiiiiiii birgün elim bir durum oldu ve eşim deliye döndü.
Bir pazar günü eşimle oturma odasında rahat bir şekilde uzanıyorduk şeyyyyyy üzerimiz pek müsait değildi. Annesi eve pat diye girdi odaya girmedi ama eşim çok sinirlendi aşağı indi anahtarı aldı geldi. Annesi kaç gün ağladı küstüler birbirlerine bana laf soktu işte ben hırsızlık mı yapıyorum da anahtarı aldı diye beni karıştırma dedim oğlunla aranda. Annemi aramış utanmadan anlatmış bir de. Hey allahım yaaa hiç utanmadı mı acaba ben yerin dibine girdim resmen. :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:


ya yuhhh diyorum başka söylenicek çok şey var da ....:KK20::KK20:
 
canım benim kv de alt katta oturuyor ve aynen senin dediğin gibi anahtarı vardı eve giriyordu korkutma huyu yoktu ama ben hoşlanmıyordum. ben uyurken eve girip bişeyler alıp gidiyordu bazen zorla uyandırıp kahvaltı yap diye aşağı gelmeye zorlıyordu. Sinir oluyordum.
Bİrkaç kez eşim de biz yokken evde görmüş dolapları karıştırıyormuş kv. Çok sinirlenmişti alıcam o anahtarı diyordu kiiiiiiii Birgün elim bir durum oldu ve eşim deliye döndü.
bir pazar günü eşimle oturma odasında rahat bir şekilde uzanıyorduk şeyyyyyy üzerimiz pek müsait değildi. Annesi eve pat diye girdi odaya girmedi ama eşim çok sinirlendi aşağı indi anahtarı aldı geldi. Annesi kaç gün ağladı küstüler birbirlerine bana laf soktu işte ben hırsızlık mı yapıyorum da anahtarı aldı diye beni karıştırma dedim oğlunla aranda. Annemi aramış utanmadan anlatmış bir de. Hey allahım yaaa hiç utanmadı mı acaba ben yerin dibine girdim resmen. :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

ayy yakın olsam beni kesın bosatırlardı bunlar cok fesat bır ailesi var bnm esımde kor bazen goruor 2 yalakalık hopp aynııı her aksam esımı arayıp arabayla benı hava aldırmaya gotur dıor kadın full gezme meraklısı abısı desen her aksam bır yere gıtmek ıster artık ıyıce uyuzum onlara olseler bır bardak su vermıycek kadar nefret ettırdıler kendılerınden:KK47:
 
amaaann nerden nerelere geldik bırakın boşverin canımızı sıkmaya değmez

bebişler napıyo bebişler :emir_bebek::emir_bebek:
 
ayy yakın olsam beni kesın bosatırlardı bunlar cok fesat bır ailesi var bnm esımde kor bazen goruor 2 yalakalık hopp aynııı her aksam esımı arayıp arabayla benı hava aldırmaya gotur dıor kadın full gezme meraklısı abısı desen her aksam bır yere gıtmek ıster artık ıyıce uyuzum onlara olseler bır bardak su vermıycek kadar nefret ettırdıler kendılerınden:KK47:


canım valla ne dersen de insan evladıyız biz Allah annemden babamdan razı olsun vicdanlı büyütmüş yine kıyamıyorum hasta olunca bakıyorum bişeye ihtiyacı olsa koşuyorum kıymet bilen yok ama yapacak bişey de yok. Benimki zaten baştan beri yüzüme karşı diyordu ben kıskanıyorum oğlumu senden evlendikten sonra deliye döndü resmen ki o da istiyordu evlenmemizi. Ama sonuç olarak kıskançlığından ne yapacağını şaşırıyor resmen. bi yere gidip gelelim eşimle ortalığı yıkıyor bize bişey diyemiyor diye evdekilere bağırıp çağırıyo bize de laf sokuyo.
amaaan ne hali varsa görsün eşim bana aşık ben ona çatlasın patlasın. Heee bide başta ben de eşim kör zannediyordum ama değilmiş. Ben bişey söylemediğimde o esip gürlüyor kızıyo. Söyleniyor annem şöyle babam böyle diye. Ben de boşver üzme kendini diyorum yine melek karısı ben oluyorum :) Aşığız çatlasın patlasın kaynana. Aldım ya oğlunu hah :) :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ya yuhhh diyorum başka söylenicek çok şey var da ....:KK20::KK20:

Annem söylemiş zaten ona kapıda zil yok mu çalıverseydin bi baksaydın adamlar müsait mi diye demiş ama anlayan kim ki :KK47::KK47::KK47::KK47:
 
Aha da ard arda tekmeler geldi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Aslan oğlum nasıl da annesine tekme savuruyor

ben onu 9 ay karnımda taşıyayım o bana tekme atsın olacak şeymi eh oğlummm :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:
 
X